-
Co je to za prisernou recenzi? Hry jsou predevsim o hratelnosti, ne grafice. Dobra hra je dobra s jakoukoli grafikou i zastaralou. Nebo se snad ze starych pecek stavaji spatne hry? Nestavaji. Fajn, grafika neni aktualni (stejne za par let nebude tak jako tak), hra si tedy nezaslouzi plnych 10 bodu a hodnoceni o jeden bod snizime. Ma hra jeste jine nedostatky? Recenze zadne dalsi neuvadi, takze jinak je to skvost, skvele, 9/10.
-
-
Naprosty souhlas, jako ze nemam ve zvyku kritizovat neci recenze a vysledna hodnoceni, tak tohle byl opravdu desny literarni utvar. Nemluve o tom, a ted me treba uminuskujte, ze za sebe hodnotim grafiku jako spickovou rucni praci s vynikajicim smyslem pro detail. Nizkorozpocet? Mozna, nic to ale nemeni na lasce a peci kterou z teto hry citim kazdym coulem, zkratka takove hry se dnes jiz pratele nedelaji...
-
-
Presne tak. Tato hra je majstrovske dielo. Sice ta grafika na tuto dobu nic moc ale mne to vyhovuje, pretoze mi to pripomina Diablo.
-
Já si nemůžu pomoct - grafika dejme tomu nic moc, klidně. Ale příběhem, atmosférou zábavností, originálností atd. je pro mne osobně hra posledních pěti let. Bavilo mě to víc než Oblivion. Podobně jako Baldur's Gate, či KOTOR. Už jsem si říkal, že se takové pěkné hry nedělají, a ony dělají.
-
rovno mali napisat ze minecraft neni pre masove obyvatelstvo lebo je tam otrasna kockata garfika ,holt napad vytazi nad grafikou ako tak pozeram *3*
-
-5 bodů kvůli grafice? :D Prznit grafiku do ucha.
-
Autor článku je buďto totální hlupák co neumí ocenit kvalitu titulu jinak než podle zátěže na HW nebo zamindrákované děcko oslněné bloom efekty natolik že přes vlastní brýle nevidí na dno kotlíku kde tvůrci Inquisitora uvařili obsahově dokonalý počin. *5*
-
Je autor recenze v pořádku? Pokud nesnáší podobné typy her, tak ať je nehraje a už vůbec nerecenzuje *10* *16* Hra je naprosto úžasná, neskutečný příběh, dobrá obtížnost a především hratelnost! Grafika je sice neobvyklá, ale mně se líbi i ta a nedokážu si moc představit, že by to vypadalo jinak. Té hře totiž toto zpracování dle mého názoru prostě sedne. Takže, hodnocení recenze 2/10 a hra si zaslouží určitě 9/10. Takhle povedené hry často nevychází, autoři si dali opravdu záležet, taky jim to trvalo asi 10 let, prostě paráda. Všem fandům pořádného RPG, mohu doporučit *3*
-
Tato hloupá recenze hluboce podhodnotila skvělou hru. Nic víc
-
Upřímně pro ty, kdo hodnotí hry podle grafiky: Jdětě všichni do prdelle!!!
Tahle hra je skvělá a má úžasnou atmosféru. Omlouvám se za vulgarismus ;-) -
Ahoj
Ludia, recenzenti su na to zvyknuti, ale zbytocne ich (niekedy az prehnane) hanit mi nepride o nic lepsie, ako napisat kraviny do recenzie.
Tiez s recenziou miestami nesuhlasim, ale inak mi pride, ze autor povazuje hru za dobru.
Ja sa pridavam ku skupine, ktora cakala na takuto hru uz roky, ale level scallingove graficke orgie od Bethesdy a inych firiem vodiace hracov za rucicku odradzali inych, aby vyvinuli nieco, co nejde s hlavnou vlnou dnesnych RPG hier.
Tlieskam cinemaxu !!!
Dakujem
P.S. Ja viem, ze reagujem na stare odpovede, ale Inquisitor je moc dobra hra na to, aby na nu vrhali tien ci zla recenzia alebo nevhodne komenty. Hough.