Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ripper
    Pěkně udělaná videorecenze.
  • Paul_cz
    Za mě spíš zklamání. Má to působivou atmosféru a pěkný vizuální provedení..některé nápady jsou hezky creepy a ta závěrečná část stonožka byla poměrně supr, ale drtivou většinu hry se to odehrává v nudných nezajímavých šedých komplexech, komplet bez hudby, puzzly se opakují.. místy jsem u toho usínal. Pořád jsem tak doufal kdy se to tedy rozjede když to má tak vysoká hodnocení, a ono to najednou skončilo. Zaseknout se moc nedalo, ty puzzly bych ani nenazýval puzzly.
    Utracení 20 eur za tuhle tříhodinovku lituju, měl jsem počkat na humble bundle.
    Ale za zahrání to stojí, ne že ne.
    • Ja tu hru zase uplne miluju. Atmosferu to ma tak hutnou ze Limbo jenom smutne kouka do zeme a pofnukava.
      Puzzly nebyly slozity a byl jsem za to nakonec rad protoze to tak moc nerusilo pri vypraveni.
      Co ale proste musim vypichnout je perfektni grafika. Opravdu skvele udelany zvuky! A hlavne absolutne dokonaly animace coz krasne podtrhli na konci protoze rozhejbat tu vec tak aby to vypadalo jak to vypadalo chtelo asi poradnej kus prace.
      Za me to je asi jeden z nejdivnejsich a nejemotivnejsich hernich zazitku vubec.
      Nelituju jedinyho eura ktery jsem do toho vrazil.
      • Paul_cz
        Animace/grafika/atmosfera jsou dobrý, to nerozporuju. Jen to ve mně nějak nic nezanechalo. Skončilo to a já pokrčil rameny. Přijde mi to příběhově hrozně prázdný, jako bych tu samou věc už viděl mnohokrát.
        • Docela by me zajimalo jestli se ti libilo Limbo?
          • Paul_cz
            O trochu víc..na svojí dobu mi přišlo originálnější. Ale uznávám že taky pomáhá že jsem za něj dal čtvrtinu peněz co za Inside :) A přitom jsem Inside dohrál snad ještě rychleji.
  • Na Inside se neskutečně těším od chvíle, co jsem zahlédl první obrázky, které ve mě vzbudily první nepojmenované dojmy (protože nepojmenované jsou bohatší). Videorecenze dělá tak uměleckému dílu velkou čest. Obzvlášť konec se fakt povedl!
  • kulhy_parici_spici
    Díky za tip na hudbu a třeba i na hru. :)
  • taky se vam v tom videu dela chvilema solidni artefaktovani obrazu?
    • janchor
      YouTube bohužel zprasilo i nekomprimovanej originál – barevný přechody v Inside jsou naneštěstí při automatický kompresi extrémně nevděčný (totožnejm artefaktům neunikl např. ani oficiální trailer od Playdead).
      • ja mel na mysli tady ten vas prehravac u clanku. celkem hruza... proc nedavate proste odkazy na youtube videa rovnou kdyz to tu stoji za "vsak vite".
      • Lukáši, doporučuju Encodovat video na H264 MOV před uploadem na YT. Bude pak zveřejněné 1:1. Tento formát tam mají moc rádi. Pokud encoding pustíš 2 průchody, bude velmi kvalitní.
        • janchor
          Díky za tip, 2-pass je samozřejmostí a zkoušel jsem i tebou zmíněnou variantu, ale bohužel to jedna ku jedný opravdu nebylo a děly se tam (po přechroupání YT enkodérem) ještě větší čuňárny. S přimhouřením oka snesitelnej výsledek přinesl právě až pokus s nekomprimovaným videem.
          • Pak mne ještě napadá, že klíčový snímek je v malé kadenci. U 25fps by měl být každých 12 frames. Pomáhalo mi i nastavení, že Key frame bude automaticky na uvážení encoderu.
            Je to občas boj s tím YT :(
            Nic to nemění na faktu, že recenze skvělá, teším se zase někdy na další.
    • Loneck
      Mrkni na to na youtube kanalu GamesczTV, tam je to ok. Mimochodem super hra.

https://www.youtube.com/watch?v=DztgUbg51Z0
    • KamilZm
      Ano, rekomprese na Youtube je šílená *16*
    • Kvalita obrazu je bohuzel u recenze horsi. Hra je to ale porad po certech dobra!
    • Inquisitor
      jj
  • Draken69CZ
    Úžasná recenze na úžasnou hru *14*
  • filias
    Je to Limbo II. Pokus udělat stejnou hru, trochu jinak. Zážitek velmi podobný. Jen ty smrti, byly u Limba takové brutálnější. Tady šli trochu do barev a jsou o něco konkrétnější, tak si asi nedovolili být tak explicitní. Grygar VR umí.
  • Chim
    Škoda toho dotačního dodatku, Lukáši. To sis mohl odpustit *9*. Jinak by to byla moc pěkná recenze.
    • Čím dál tím víc mi připadá, že základní problém Evrospské unie je v tom, že drtivá většina lidí vlastně vůbec netuší, co to je a co vlastně dělá, a myslí si, že to je "zlej strejda, co zakázal křivý okurky". Takže zmínit u pěkné hry, že pomohl příspěvek, je v tomto kontextu přínosné.
      • A přitom EU je naopak hodnej strejda, kterej ti povolí, když mu šáhneš na okurku.
    • No někdo kdo si myslí, že Mozart žil z dotací, to do recenze na hru musí dát, protože jinde by se mu smáli.
      • nic takoveho ve videorecenzi nerika...
        • Říká tam, že je rád že zbývají nějaké drobné na potenciální nové Mozarty... A věř že si to myslí, kdysi jsme na toto téma diskutovali na jeho smashthestate.eu.
          • to ano, ale nerika ze z nich zil Mozart... i kdyz ho platili taky feudalove takze z dotaci poddanych vlastne taky trochu zil ;)
            • daně =/= dotace
    • tomu nerozumíš
  • me tenhle typ hry nic moc nerika, ani v tom moc hru nevidim. Asi netouzim byt u hrani umelecky obohacen. taky me irituje ten malej kluk, kterej slouzi hlavne k tomu aby to bylo vic ,,zasadni,, a kdyz se rozprskne na sto kousku tak si mozek krici..jezisi dyt to je dite!!! Dost lacine..a ehm..uchylne.
    • To by mě zajímalo jaké nelaciné hry hraješ
      • Urcite ne dotovany indie hry a urcite bez modu.
        • Jack1947
          Japonské Rpg s holčičkama co nesou 20ti tuunovej meč ale pšššt *12*
          • taky hraju elite dangerous nebo treba Might and magic 7..mimo tech holcicek s mecema:) *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit