Insurgency: Sandstorm je i po letech trestuhodně podceňovaná multiplayerová střílečka
-
S kamarádem jsme prošli celý Ghost Recon Breakpoint, což je teda samozřejmě arkáda, ale dohráli jsme to na extrasuprmega těžký nastavení a bez HUDu, takže to od nás vyžadovalo hodně pomalej postup, dobrou komunikaci a pečlivej recon. A od tý doby hledáme hru, co by nám nabídla něco podobnýho, ale zase to nebyl hardcore simulator ala Arma. Zvládne mi tu někdo znalý říct, jestli je Insurgency s Ghost Reconem aspoň srovnatelná, nebo máme rovnou hledat jinde?
-
Já měl tu hru na steamu asi půl roku koupenou, koupil ji, zkusil a nechal ležet. Přečetl jsem si před několika dny váš článek o insurgenci a zbraních v ní a říkám si, že by mi něco uniklo, nudím se zkusím. No dopr... né že uniklo, já musel být asi ůplně slepý. Už týden to po večerech hraji. Jako nemám na to hrát proti lidem ale co dovedou boti v týhle hře je uplně neskutečné. Tohle je opravdu pecka hra. Nic lepšího jsem roky nehrál.
-
Taky o tom uvažuju... koukal jsem na YT a nevypadá to špatně..
-
Doceka nad tímhle uvazuju. V porovnání s rising Storm si to vede jak?
-
Pro mě je to jediná hra, kterou hraju pravidelně. Mám odehráno cca 700 hodin v multiplayeru. Rank cca 600. Tato hra mi nahradila kdysi skvělou hru America's army 2. Mam rád, ze u teto hry máta jasnou linii dotyku fronty ( před vámi je bod a je je jasne, ze v přilehlých ulicích jsou nepřátele). Jiné multiplayerovky co jsem zkoušel bylo vždy stylem - všichni všude běhají bez nějakého logického uvážení.. Jestli znáte nějakou podobnou hru podobnou insurgency, tak budu rád za typ.
-
No jo většina radši cod a battlefield kde běhají jako na speedu a kosí všechno kolem, než taktizovat a spolupracovat v týmu. Ty videa z hraní jsou úplně šílený:D