Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

Silné Cowboy Bebop vlnění, ještě k tomu chyběl jazz banger remix a bylo by to úplné. Ale jinak to vypadá super lákavě. Jsem docela zvědavý co bude gameplay. 

• Těšil sem se na Uncharted ☹

• No tak toto si jistě ujít nenechám.

• Gulivera84

Jen sem videl ty obliceje a rikam, a Nautydog....😀😉 ale jako jo, ty osumdesatky ted jedou teda....

• Její otec je Afroameričan a její matka se narodila v Koreji , korejské ženě a afroamerickému vojákovi. Ve věku čtyř let byla její matka adoptována afroamerickou vojenskou rodinou, která byla v té době umístěna v Japonsku.

• Naughty dog

Technical Magicians

• Stačilo vidět pár vteřin z videa a hned mi bylo jasné, že je to od Druckmanna.  Rozhodně velká pochvala :)

• Trent Reznor a Atticus Ross .......  wow, tak na toto sa teším!

• Jn. Kvůli těm tónům od nich v tom traileru jsem ho videl tak 8x už 

• zx_spektrum

No přišlo mi to zajímavé prvních 3:50, a pak vytáhli postižené světelné meče...

• twicer

Mít ve scifi laserové zbraně, to je do nebe volající nehoráznost!

• zx_spektrum

Laserové zbraně které střílí? Jasně. Ale mlátit se "světelným" mečem v takovém tom odpudivém oversized hranatém tvaru známém z východních fantasy, to je za mě pro sci-fi dost mimo.

• twicer

Dle mého tu velikost dost zvětšuje perspektiva a jedná se o standartní jednoruční meč, ale jinak s tebou v tomhle souhlasím, s velikostí by nemuseli divočit.

• ZOLLINO

Trent Reznor, Pet Shop Boys, Porsche, scifi, Naughty dog. Sem zvedavej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit