Přejít na výpis diskuzí
Internet vydal svědectví o Fallout filmu, který nikdy nebyl
20.3.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
"jestli by z něčeho podobného mohlo vzniknout něco více, než jen slušný akční film s klasickými proprietami včetně milostné zápletky a smrti jedné z hlavních postav na konci. Fallout byl a je přeci jenom o něčem trošku jiném..." Že jsem tak smělý, pane Poláčku, o čem tedy Fallout podle vás je? *3* Pro mě je Fallout (teď mám na mysli první dva Fallouty, ne třetí díl od Bethesdy) vynikající RPG zasazené do atraktivního prostřední plné skvělého černého humoru. Jak ze scénáře poznáte, jestli by takový film tento černý humor obsahoval, nebo ne? Možná máte nějaký zvláštní šestý smysl, kterého se nám obyčejným smrtelníkům nedostalo. *7*
-
Na mě falloutem docela dost dýchal film Postman (česky to je myslim posel budoucnosti), hodnocení má mizerný a spousta lidí nadává jaká je to sračka :D a musím uznat že celkově to nic extra není, ale prostě mi to toho fallouta hrozně připomínalo spoustou věcí, takže sem si ten film stejně užil : ) a teď mě napadá že vlastně i v té jeho pošťácké uniformě a jak ho potom lidi brali, se dá najít podobnost Fallout 2 a Vault uniformě :D
Když sem ten film viděl poprvé (když sem byl ještě mladší a žral sem skoro všechno :D) tak sem měl prostě dojem že se někdo falloutama musel insiporvat -
Potenciál myšlenky Falloutu má milionovou hodnotu hodnou k zfilmování.
Protože pokud se někdo bude držet konceptu, prostředí, zápletky a příběhu plného vaultů, zapadlých osad, zmutovaných existencí (párači :), supermutanti a jiná havěť) či opuštěných vojenských základen (viz armádní sklad sierra a báze u San Francisca), dostane do ruky úžasný námět a kostru scénáře, jak jsem napsal miliónové hodnoty.
Jenže, filmová studia takto nefungují, filmy se točí v první řadě pro prachy a takoví investoři si mohou do materiálů kecat jak chtějí... Takže takový projekt asi nikdy nevznikne. -
Fallout jako film? Na to se da rict jedine- citovat hlas z dobre známe hudby: Mayyyyyyyybeeeeee :) na prvni dva dily jinak nedam dopustit
-
Když už sem dáváte podobné filmy/seriály, co například seriál "Jericho". Mrkněte na to na csfd.cz. Má to sice pouze snad dvě řady ale opravdu povedený seriál o tom, jak by to možná bylo :)
-
Já teda doufám, že žádný film o Falloutu nevznikne, protože by to určitě vycházelo ze trojky, která se podle mě vůbec nepovedla a postrádá všecho, co jsem měl rád na prvních dvou dílech. Nechce se mi věřit, že by někdo dělal scénář podle 14 let staré hry. Navíc takový film by potřeboval velký rozpočet, aby dobře vypadal a to by pak producenti chtěli do filmu protlačit nějaké cool věci, pár nafintěných krasavic (aby měli teenageři u čeho onanovat) a nějaké extracool akční scény a o tom Fallout nikdy nebyl.
Mně by se třeba líbila forma minisérie, která by využívala již vymyšleného postapo prostředí západního pobřeží a přesto se nemusela nějak pevně opírat o hlavní dějovou linii, scénáristé by pak měli volnější ruce... Problém ale je, že takové dílo by bylo spíš určené jen těm, kteří už "falloutem prošli" a těžko říct, jestli by se to zaplatilo... Škoda, že v ČR nemáme poušť podobnou té Falloutovské, už bych natáčel *1* -
-
Taky bych se bal že i kdyby to natočili podle předchozích dílů, tak v rámci popularizace by to byla samá blondýna s laser gatlingem a bylo by to v háji i tak ...
-
-
To je fakt, dnes v každém filmu musí mít každý dokonalou pleť a perfektní trendy sestřih, proto jsou čím dál víc obsazování naprosto nudní herci, kteří mají obličeje bez jakéhokoliv výraznějšího rysu = jakože dokonalý. Nikdo nesmí mít větší nos nebo nedejbože velké uši! A postavy, se skvrnitou kůži poznamenanou vysokou radiací, navíc ve světě bez šampónů a minimem vody, by asi u masového publika nezabodovaly *1*
-
-
Máš sice pravdu že 3 se moc nepovedla. Ale pokud pokud by to vychazelo z NW. Tak tam je vše co Fallout dělá Falloutem
-
Nemusi byt nutne pravda , ze by to muselo byt drahe ... Kdo videl film Stalker mi da urcite za pravdu.. A kdo nevidel.. Myslim, ze by videt mel :)
-
-
Tak ale Stalker má úplně jiné prostředí, Stalkera můžeš natočit na každém druhém českém železničním nádraží *1* Na Fallouta by to chtělo vybudovat pár měst ve stylu art-deco a pak je pořádně opatinovat. A detailní kostýmy supermutantů taky něco sežerou *4*
-
-
"Já teda doufám, že žádný film o Falloutu nevznikne, protože by to určitě vycházelo ze trojky, která se podle mě vůbec nepovedla a postrádá všecho, co jsem měl rád na prvních dvou dílech." Hm, to by byl stejný případ jako s filmovým Doomem, který evidentně taky vycházel spíše z trojky, a já si tenkrát říkal: "Proč to sakra nenatočili podle těch prvních dvou dílů..."
-
-
Silna ispiracia FALLOUTom je citit v nedavnom filme BOOK OF ELI :D paradne aplikoval atmsoferu pustiny...
-
-
Problém všech těhle postapokalyptických filmů (Mad Max 1-3, Book of Eli, Poslední bitva a mnoho dalších) je v tom, že tam nejsou mutanti, ghúlové a další potvory, čili to jako náhradu za Fallout brát nemůžu. *9* Čímž neříkám, že ty filmy nemám rád...
-
-
Jo.. fallout :))
Z tohodle prostredi je strasne malo filmu, a jeste min jich je kvalitnich. A jen jmeno film nenatoci.. je to hlavne o scenari a o reziserovi,,
takovej fallout od D.Lynche bych si nechal libit ^^:) -
-
Nevím, že by Lynch někdy točil něco z tohohle prostředí... Já se na jeho filmy dívám rád, ale spíš je to pro ty, co "rádi hledají ve filmech nějaký skrytý smysl" (takovou výjimkou je Duna). Z Falloutu by byl nějaký umělecký film asi těžko, takže bych si jako režiséra představoval spíš Luca Bessona.
Ten už má mimochodem s postapokalyptickými filmy zkušenosti, viz. Poslední bitva s Jeanem Renem: http://www.csfd.cz/film/770-posledni-bitva/
-
-
Osobně jsem hodně koukal na Mad Max(1,2,3), když sem pařil druhého Fallouta.Ikdyž je to jiný svět, tak atmosférou se mi Mad Max dobře doplňoval právě s Falloutem.
-
Zachvíli bude náš svět opravdový fallout podle libie!
-
-
Stát jménem Libie neznám *2* Že by rebelové přejmenovali východni část? :-)
-
-
Tak možné to je, včera na ve speciálu na ČT4 nějaký odborník tvrdil, že se to rozdělit rozhodně může! *1*
-
-
To bi se my opravdu nelýbylo!!!!
-
-
any mne nye. XDXDXDXDXD lol xDXD!!! to bi bolo velmy napycu.
-
-
těm tak maximálně něco žbluňkne do vody, až se otočí na Maltu
-