IO Interactive z Hitmana odstraní zašlou hvězdu MMA McGregora kvůli znásilnění
-
Případ jsem ze zvědavosti sledoval a bylo tam celkem hodně zajímavých "okolností". Například to, že poškozené kamarádka, která vypovídala u soudu řekla, že byla po celou dobu ve vedlejším pokoji, oba pokoje měly otevřené dveře a nezaznamenala žádné násilné zvuky, nic. Potom co vyšli oba z pokoje, oba byli v dobré náladě a na poškozené nebyla vidět žádná zranění.
Další věc, kamerový systém zaznamenal záznam, na kterém je vidět poškozená s McGregorem kdy spolu jdou z hotelu po onom znásilnění, objímá ho a dává mu pusu na ruku.
U soudu svědčil i kamarád McGregora, který tvrdil, že ještě ten den měl po McGregorovi sex s poškozenou i on, prý jí musel minimálně 10x předtím odmítnout. Žádné známky znásilnění ani modřiny na sobě neměla. O pravdě výpovědi samozřejmě můžeme spekulovat.
Tímto se nechci nijak zastávat McGregora, od dobrého člověka má doopravdy hodně daleko, ale zajímalo by mě, jak by tento případ vyhodnotil například trestní soud a ne civilní...
-
-
Jo, ale těch obvinění proti McGregorovi je víc. Ty soudy postupně doběhnou.
Více žen ho obvinilo, že byl velmi hrubý a zavánělo to sexuálním násilím. A to ani nemluvím o jeho rvačkách, kde byl agresivní a několik lidí různě zmlátil.
-
-
Až to potvrdí trestní soud bude to pravda, zatím je to hon na čarodějnice.
Vzpomeňme na na Kevina Spacey.
-
-
Spacey je rapist a jako rapist by měl viset.
-
-
Říká kdo soudce Lynč 🙄
-
-
Zrovna Spaceyho bych za neviného nepokládal. Většina obvinění proti němu nebyla souzena, protože
1.) buď už byla "promlčená",
2.) nebo poškozený mezitím umřel
3.) a nebo se ztratily klíčové důkazy (policie údajně ztratila mobil, na kterém poškozený zdokumentoval setkání s K.Spacey) a případ se pak tím velmi zamotal.
-
-
-
Trololol
A nechceš mi třeba ještě říct, že Putin si zaslouží Nobelovu Cenu za Mír?
-
-
-
-
-
Cancel culture... ale jinak souhlas-> zavřít až zčerná.
-
-
Žádné zavírání nebude, prohrál civilní soud, ne trestní.
-
-
Dobrý point... pokud je ale pravda to, co se píše, tak by sedět měl. Samozřejmě ctím presumpci neviny.
-
-
Vždycky jsem si myslel, že takové věci nejdřív řeší trestní soud a když dojde k odsouzení a oběť požaduje odškodné (předpokládám, že šlo o odškodné a ne o pokutu, jak je psáno v článku), tak se to řeší v novém jednání u civilního soudu.
Čistě k civilnímu soudu by mohla jít nějaká lehčí forma sexuálního obtěžování, za kterou nejde vyměřit trest, ale zasahuje do práv žalující strany tak, že je možné nařídit odškodné.
-
-
Je to tak, že trestní soud má přísnější podmínky pro usvědčení. Nemá "beyond reasonable doubt", takže leckdy se u něj "prokáže" něco, co u trestního ne.
Funguje to tak i v ČR, mimochodem.
A vlastně podobný případ byla třeba aféra Michalákových vs. Barnevernet.
-
-
-
-
-
Týpka neznám, ale dobře mu tak:)
-
Ho tam můžou nechat. Jde o to ho sundat, ne?
-
Zavřít, až zčerná.
-
Bohužel spoustě lidem stoupne sláva do hlavy. A pak se přidá drogy a chlast a jde to z kopce.
Je to smutné, jak McGregor skončil. Očekávám, že za pár let začne prohlašovat, že byl na odvykačce a napíše o tom knihu. 😂
-
-
prvni co mne napadlo... pak dokument na Netflixu... a ukonci se to nakym "fajkovym" zapasem...
-
-
Jj, fajfkový zápas.
-
-