-
Ti zní velmi zajímavě. Už se nemůžu dočkat.
-
Nevím, jak by se "dokumentární hra" dostala ke hráčům. Musela by být tak za stovku na XBox Live a PSN... a i kdyby to tak bylo, nevím, jakou kvalitu by to při takových finančních podmínkách mělo.
Pokud to tedy nebude plnohodnotná hra se skvělým gameplayem apod. PLUS historické reálie. To ale nejde moc dohromady. -
Tohle je super nápad! Doufám, že se jim podaří tu hru vydat a že za něco bude stát. Hra jako dokumentární médium a to navíc ještě takové, které může opravdu něco důležitého dokázat !(přiznejme si, že kdyby byla ta hra dobrá, tak bude co se týče vlivu na mladé lidi tisíckrát účinnější než knížky)
-
-
Ano to je pravda. Myslím, že lidi by to zase inspirovalo k tomu, aby se trochu vzdělávali a to velmi nenásilnou formou. Opravdu by mohlo být takových záležitostí více.
-
Jistě - třeba taková Bible na PS3, Xbox 360 a PC.
-
-
ten byl dobrej:D
-
-
-
Tohle je skutečně hodně neprozkoumaná sféra herního média. Držím palce, snad se to povede a bude následovat víc podobných.
-
-
rozhodne je to sance svetu ukazat, ze v iranu zijou normalni lidi, kteri s rezimem nesouhlasej a snazej se vest normalni zivot, a jen kvuli zapadnim mediim je zbytek sveta vnima jako teroristy a islamsky fanatiky (stejne jako kdysi svet vnimal nas jako komunisty a deti v zapadnich skolach ucili, ze kazdej clovek na vychod od nemecka spi se samopalem pod polstarem a ma na zapad namirenou atomovku...)
-
-
nahodou irancani radi hraju wowko a su pohode tak netreba dat na medii a treba byt zavisli mmo:)
-
-
-
Máš pravdu *4*
-
Pokud se to bude opravdu držet historických událostí, vůbec by mi nevadilo, kdyby vycházelo více takovýchto "dokumentárních" her. Koho dneska baví pasivně koukat na dokumenty v televizi?
-
-
Hloupost, které se nejspíš zakládá na tvé neschopnosti soustředit se, nepíšu to z rozčílení nad tvým proletářským "poznáním", nýbrž jako pravděpodobný fakt.
-
-
:D Já se na dokumenty koukám už od mala. Ale prostě nová generace mladých lidí na to už nekouká a tohle vidím jako způsob jak je k tomu přitáhnout. Navíc dnes na dokumenty v televizi kouká jenom ten, kdo nemá internet. Nedokážu si přestavit někoho, kdo čeká až ho budou dávat, když se na něj může podívat hned.
-
-
Ja mam samozrejme internet a na dokumenty sa divam zasadne v TV. Jednak je to na kanaloch typu youtube hlavne samy paskvil typu zeitgeist a po druhe v TV mam praveze najradsej dokumenty o temach z ktorych som predtym nemal moc velke vedomosti a ktore by som si na nete aktivne sam od seba nevyhladaval. Tak sa vzdy dozviem nieco nove.
-
-
-
Pasivně koukat jo? Podle mě je lepší solidně udělanej dokument (BBC/SBS/CH4 atd.) než nějaká pseudo hra nebo podobný blbosti. Pokud to bude hra inspirovaná těmi událostmi tak ok, ale jinak díky raději budu koukat na profesionální práci někoho, kdo dokumentu opravdu rozumí.
-
-
Ano pasivně (Sledování televize je prostě pasivní činnost, nemusíš nic dělat, nevyžaduje od tebe žádnou akci). A myslíš si, že by na "dokumentárních" hrách (toto odvětví ještě ani neexistuje a ty ho hned zavrhuješ) nespolupracovali s BBC atd...? Ono když by dělali přesně hru podle historických událostí, tak k tomu asi musí mít nějaké odborníky na dějiny. Příště se radši zamysli nad danou věcí, než zas plácneš nějakou splácaninu z rozčilení.
-
-
Když ty dokumenty jsou to jediné, na co se dá v televizi dívat... Např. Černobyl - Nultá hodina: http://www.youtube.com/watch?v=T2TSktfUnGk
-
-
To máš sice pravdu, ale na ty dokumenty se můžu podívat i na youtube (jak sám demonstruješ). Já už na televizi prostě nekoukám, nemám ani proč. A podle mě nejsem jediný.
-
-