Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, ale mu vlastně hráblo když si to tak vezmeš, tak určitě není normální vídat mrtvou přítelkyni *1* .
  • doufám, že Izákovi přeskočí pořádně politicky nekorektně, aby následně přeskočilo politicky korektním novinářům
  • Hra je myslím s ratingem 18+, nevadí... Příběh nebyl zas tak komplikovanej, když jsi hrál hru minimálně s českými titulkami.. Když jsi hru nepobral, tak si jí zkus zahrát za rok, dva :-))
  • Rozdvojená osobnost a komunikace... Prince of Persia : Two Thrones ....
  • jojo už tak brzo... Na CREW.cz (vydavatel) píšou že už nic nebrání tisku :) však si to tam najdi :)
  • no neke ... už tak brzo? ... jsem včera po několikátý dočetl Stroncium a na novou se sakra těším *1*
  • tesim se na to ale doufam ze tam udelaj jednodusi pribech protoze dvojku sem moc nechapal. *7*
  • Amylee.Anderson
    Dead Space 3: Two thrones? :D
  • popravdě mě tohle napadlo asi ve 3/4 prvého dílu, tak jak koukám nejsem sám... nebylo by to až tak špatný zakončení posledního dílu, kdy se Isaac probudí v 21.století z komatu, kde bojoval o svůj život (pomyslný boj s nekromorfy)
  • A mlátit je pravítkem nechceš?
  • No a nakoniec sa dozvieme, ze cela trilogia Dead Space sa odohravala iba v Isaacovej hlave a ziadni nekromorfovia ani sekta Unitarianov neexistovali. Hej, asi blbost, ale nebolo by to prvykrat, ze si tvorcovia hier a filmov pomohli takouto barlickou.
  • ale z tý flexy tě už po 2min řezání pěkně bolí ruce, takže nevhodná zbraň do vesmiru. Ale později do DLC by mohli dát sponkovačku
  • AAAA Cesta Krve... Mimochodem Ten Druhý je i v Nočním Klubu.. zřejmě proto že jinak by to nebylo moc ukecané :) Jinak 30 října vychází od Kulhánka nová kniha Vyhlídka na věčnost :)) sorry za OT ale mě to nedalo :D Všem cestu krve doporučuju, stejně tak noční klub a další věci od JK
  • Taky pravda :-))

Až se divím, že ještě ten kluk žije.. a jak sakra ho chtěj vyslat na tu zmrzlou planetu? Vždyť by musel podstoupit lékařské vyšetření a krom toho že v sobě má vir, tak je ještě šáblej na hlavu... To je ta korporace úplně taky šáblá na hlavu, že tam posílaj někoho kdo už 2x si prožil horor?

Pro mě je Isaac Clark novodobej Chuck Norris! :-D
  • Hairy_Ass
    Spíš je zázrak, že Isaacovi nehráblo už v prvním díle. *15*
  • Už jen to jak jsem se dozvěděl že to bude na ledové planetě... ehm... Připadá to jen mě jako DEAD SPACE: theTHING? Už jen aby se tam objevila postava podobná ala Kurt Russel, ale nevadí, jedná se o nejlepší survival-horor co kdy byl natočen, jen prosím už ne plasmovou řezačku a podobné kraviny! Jednou to bylo fajn, podruhé mě to už otravovalo... Co třeba takovej sněžnej(vodní) kanon, nebo obyč plasmovej hořák.. proč všechno kombinovat aby ty nástroje byly jako zbraně.. vždyť i deb.lní flexa se dá použít jako zbraň :-D
  • God-of-War
    právě ta schíza *1* + tuna mutantů a je o zábavu postaráno *2*.
  • skaven123
    co je epic na schize? *7*
  • God-of-War
    EPIC!!!!! *16* Už se těšim!
  • skaven123
    3x a dost...a iny pribeh!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit