Přejít na výpis diskuzí
Istanbul naživo - po stopách Assassin’s Creed: Revelations
13.11.2011 | Redakce Games.cz
40 příspěvků
-
Tak tohle je výborný a originální článek - hlavně video.Jsem rád, že zase slyšim starého dobrého z vaší party Pavla Dobrovského. Doufám ,že tu není naposled :)
Víc takových článků :) -
Njn víte proč se lidi koukaj na Game page , Re-play a takový ? nenajdete tam reklamy
-
-
Oni uz vynalezli Adblocker i pro televizi? ;) Nebo tam ty reklamy vidim jen ja? ;)
-
-
vy se smějete, ale já si kůli vám nainstaloval navíc No-script *12* a to je panečku konec reklam
-
-
Jj, zdá se že obešli i ad-blocker. Tomu se říká agresivní reklama *1* *7*
-
-
-
-
Proboha ztlumíte ty reklamy když slíbím že si ten Preventan koupím?
-
-
já už si ten preventan dokonce i koupil... teď jen hledám na krabičce kód, kterej tady někde zadám a ty reklamy vypnu.
-
Takže když někdo udělá hrubku tak nemůže dostat + ? Vy všichni co se v diskuzích víc zaměřujete na hrubky než na obsah komentu jste arogantní nuly... Doufám že si to o sobě uvědomujete... + jsem mu dal proto že ten koment byl dobrej a nějaký hrubky jsou my u pr*ele...
-
-
Jedinej, kdo tady kvůli tomu otravuje je michelangelo, tak buď v klidu. A nemusíš hned každému, kdo si občas všimne hrubky, nadávat do arogantních nul - víš o nich prd. Psaný projev o člověku hodně svědčí, a když už něco napíšu, tak se snažím, aby to trochu vypadalo. Tím neobhajuji ani jednu stranu, jen říkám jak to je. *3*
-
-
I na hrubky se dá upozorňovat slušně, mluvil jsem o lidech kteří reagují na hrubky povýšeně jako by byly lepší než všichni ostatní... Rozhodně to nebylo myšleno pro všechny... Upozornit na hrubky je dobré protože se člověk může poučit ale nemusí to dělat jako hova**...
-
-
-
BANG!
-Prastilo me do oci.
-Co?
-"Stlumíte ty re....."
-Jo aha, tam ma bejt "Z"! -
-
breč mi tu *5*
-
-
Ono kdyz clovek casto cte, hrubek si vsimne uz jen proto, ze vypadaji blbe. Prekvapilo me, ze minimalne 40 plusu si toho nevsimlo. BACK TO SCHOOL!
-
-
Fix jak ty můžeš vědět že si ty lidi co mu dali + toho nevšimli? Já si toho všiml ale nechtěl jsem ho buzerrovat... FOOL
-
-
Si to nějak moc berete...
"On se 'hrubě' zmínil o hrubce!"
Tak si teď čtu Vaše reakce,
a nevím, kdo je tady za blbce.
+výčet komunitní slušnosti: "arogantní nula / FOOL / hova**..."
-
-
Samošřejmně pane profezore, aneb ty si se chyby nikdy nedopustil *7* .
-
-
-
-