Přejít na výpis diskuzí
Istanbul naživo - po stopách Assassin’s Creed: Revelations
13.11.2011 | Redakce Games.cz
40 příspěvků
-
Samošřejmně pane profezore, aneb ty si se chyby nikdy nedopustil *7* .
-
Pokud si spravně pamatuju, tak v tom bunkru či co to bylo, ta mimozemska postava říkala že jedna civilizace už vinou solarni erupce zanikla, tak to je asi fan-made videjko :) .
-
Ono kdyz clovek casto cte, hrubek si vsimne uz jen proto, ze vypadaji blbe. Prekvapilo me, ze minimalne 40 plusu si toho nevsimlo. BACK TO SCHOOL!
-
vy se smějete, ale já si kůli vám nainstaloval navíc No-script *12* a to je panečku konec reklam
-
breč mi tu *5*
-
Mužu ti říct co to není a to Assassin's Creed Revelations
-
Co to je toto? :)
http://www.youtube.com/watch?v=71ladtDPrLw -
Protoze je tam to osmiminutove video?
-
Beztak je to lež – je jich pět.
-
Oni uz vynalezli Adblocker i pro televizi? ;) Nebo tam ty reklamy vidim jen ja? ;)
-
Co je to za blbost? V Cisterně žádnou klasickou hudbu nehráli, ale super melancholickou melodii. Že by za dva roky změnili repertoár?
-
Myslim, ze 4 odstavce je idealni rozsah, aby to zaujalo prumerneho navstevnika a neodradilo line ctenare :D.
-
BANG!
-Prastilo me do oci.
-Co?
-"Stlumíte ty re....."
-Jo aha, tam ma bejt "Z"! -
Velice pěkný článek a reportáž, jen ta redaktorova občasná divoká výslovnost místních jmen byla trochu zvláštní, ale to je jen detail.
-
Pavel Dobrovsky! nejvetsi kral Level TV :D! parada
-
Konecne jednou neprelozeny tematicky clanek, chvalim redakci. Skoda ze je tak kratky, proc jen 4 odstavce?
-
Na reklamy se používá knoflík hlasitosti a to už od dob rádia. Kde je problém?
Velice povedený videopříspěvek. Jestli je A.I. modelována podle vzorů jako je ten hlídač, pak budu asi muset snížit svoje nároky. Ovšem nejlepší je konec - my Češi s nezapřeme ^_^ -
Tak tohle je výborný a originální článek - hlavně video.Jsem rád, že zase slyšim starého dobrého z vaší party Pavla Dobrovského. Doufám ,že tu není naposled :)
Víc takových článků :) -
Njn víte proč se lidi koukaj na Game page , Re-play a takový ? nenajdete tam reklamy
-
Proboha ztlumíte ty reklamy když slíbím že si ten Preventan koupím?