Přejít na výpis diskuzí
Iwata: levné a free 2 play tituly ničí hodnotu her obecně
16.6.2011 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
A nebylo to v případě her ze socialních sití myšleno třeba tak, že tak úplně zadarmo nejsou, že opravdu velké peníze vydělavají jinak, poskytovateli reklamy ? A to vede k otázce, jak tomuto způsobu uvedení na trh, může konkurovat klasicky distribuovaný titul ? Čemu dá většina hráčů přednost ? :-)
-
Herni prumysl nekazi hey, ale hraci. Nechteji za zabavu platit a klidne se spokoji s lacinou nekvalitou a nebo dokonce to kvalitni kradou. Vyrobco levnych suntu pouze uspokojuji poptavku.
-
Tak CoD snad neni jen singleplayer, ne? CoD vzdycky stal na multiplayeru. A to rikam jako clovek, ktery ho nikdy nehral ani nevidel. Takovehle informace patri k zakladnimu vzdelani. A co vim, tak rada hracu hraje v multiplayeru jeste stare cody, takze herni doba se da pocitat na roky.
-
1) Souhlas
2) Zbytek stojí za houno? Neřekl bych. Spíš bych řekl, že si jiný Mario hry nehrál a jen blbě kecáš.
3) To je věc názoru.
4) Zelda na PC není (jak už psal SA-reg), takže zpět k bodu 2. Hrál si tak možná prdlajs jen blbě kecáš. -
Hrál.
-
1. Děláš dobře.
2. Já a svět nesouhlasíme, čekuj Metacritic na Super Mario 64, Super Mario Galaxy 1 a 2.
3. Teď už radši jen já nesouhlasím.
4. Zelda nikdy na PC nebyla, možná emulovaná... tak nevím co jsi hrál...
Jo BTW Maria vymyslel Shigeru Miyamoto, kterej ho vymýšlí stále, nebo se minimálně na něm dost podílí... vygoogli si kdo to je a jakej měl přínos v nových Mario titulech, neboť v hrobě se určitě neotáčí.
A furt vychází mario se starou 2D hratelností... tedy "New Super Mario Bros." Sám jsem hrál a prostě super. -
Dodatek a odpovědi k prvnímu komentu:
1). Cod od MW2 nehraji, protože to stojí za houno a stát bude
2). maria jsem hrál klasickou skákačku na PC a na Sega Saturn, zbytek stojí za houno
3). Pokemon hry jsou stejně debilní jako animovaný digimoni (seriál pokemon jsem měl rád, sbíral jsem kartičky)
a za 4). Zeldu jsem hrál taky ještě jako klasiku na PC než z toho udělali sr*čku pro masy, stejně jako Mario
Vývojáři klasický 2D Skákačky Mario se musí otáčet v hrobě jestli vidí ty kktiny Mario Kart a další demenťárny -
Hrál jsi A Link to The Past? Jestli ne, tak je hřích ho minout. Sám jsem to teď dohrál před asi třema týdnama a super... na to, že je to 1994 je to prostě skvělý a na tu dobu je to tak 15/10, teď 9,8/10.
Ale to je jen můj hipster-názor. -
Ty to mas nejaky pomylene,prave manazeri podporuju tieto lacne a F2P hry lebo je to odpad na ktorom zarabaju peniaze,velke,originalne hry sa dnes nenosia.
-
COD je hra pro děcka. Je to jen stupidní naleštěné ho vno.
-
Hrál si někdy Zeldu?? Geniální hratelnost, skvělá atmosféra, vysoká obtížnost.
Ne, nemyslím, že bys zrovna ty něco takového od hry vyžadoval. -
ten infantilní a "arbitrary"(nenapadá mě vhodný překlad) Mario je ale i naposté zábavný, vypulírovaný a herně originální.
-
Dětinsky vypadají... dej obyčejnýmu děcku navýběr z CoDu nebo Maria/Pokemonu a co si asi vybere? Co je pak hra pro děcka?
-
to se pozná tvůrce na prvním místě
-
to samé se může říct i tvém a každém názoru tady :) Pokemon, Mario jsou hry s parádní hratelností, Zeldu sice už moc nemusím, ale určitě to má taky něco do sebe... Nintendo sice neposkytné dospělý herní zážitek (nemám v tom moc velký přehled, kdyžtak opravte) ale zábavnost je tam mnohem větší, i když ty hry vypadají na první pohled dětinsky a idiotsky..
-
Tak jestli ti nevadi dat litr za neco co dohrajes za odpoledne a je to stejne debilni jako tri dily predtim... tak mas asi slusne kapesne...
-
Originalita a kvalita taky není zárukou toho že hra bude mít komerční úspěch, viz stále stejné jednotvárné tunely v CoD po kterých se všichni můžou utlouct.
Ale když mě nějaká hra zaujme podle videa na marketu/appstoru tak nelituju těch pár korun co za to dám, protože zábava kterou poskytuje je adekvátní prostředkům které jsem vynaložil, než kdybych si koupil CoD za cenu převyšující 1000 Kč a za odpoledne dohranou a pak co s tím? -
Bohužel je tohle veliký problém posledních 40-ti let a pokud se něco nezmění, bud nás převálcuje Čína, nebo Indie. Kvalita už nic neznamená, kašle se na úroven domácího HDP, důležitý je jen jeho růst v číslech a pro manažery čísla všeobecně......
s manažerama udělat stejnej proces, jako Stalin s důstojníkama po finské válce .... -
Jasně, protože herní doba je jediná věc, na který u hry záleží. Proto je pong nejlepší hra na světě. *7*
-
A tebe tak nekdo bude poslouchat co rikas