Přejít na výpis diskuzí
Izometrická mech akce Matador rozpoutá peklo v nočním městě
4.2.2014 | Petr Poláček
13 příspěvků
-
Prosim o linky na ty zajimave pociny z ceskych luhu a haju. Rad se kouknu popr. podporim *3*
-
Starucky Bedlam? Niekto? :)
-
Greenlight je jedna hromada balastu a nalézt pár zajímavých titulů je práce na celý večer. Pokud o zajímavých domácích titulech víš, hoď je sem do diskuze. Kromě toho, Greenlight už stejně moc dlouho fungovat nebude.
-
ak admini nedrzia tvoju rodinu ako rukojemnikov tak tu neplac a chod si najst iny portal...
-
Gunhead!
-
Heh připomnělo mi to Robocopa (film) a staříčkého WALKera na Amize ani nevím proč. ta nostalgie. *4*
-
Najprv sa nauč po anglicky a az potom om vypisuj take srandy
-
Smutné je že podpoříte cizí vývojáře, ale že jsou na Greenlightu hry od domácích nadšenců tak o tom tu nepadne ani zmínka .... prostě tady ta sajta je těžkej odpad a nic to nezlepší.
-
mne to trochu pripomenulo stare dobre Heavy Gears :D asi by som mal opäť prebehnúť staré mech rezničiny :D chjó
-
Na první pohled mi to taky připomnělo Mechcommandera. O to víc mě mrzí, že třetího pokračování se asi nikdy nedočkám(e)...
-
Ja nevim, vypada to jako ze 16bitu v dobe, kdy toho na nich vyvojari jeste moc neumeli, hudba vicemene jednokanalova... Ano syndicate vypadal podobne ale to bylo pred 21 lety. Doufam ze to neni na PC ale na telefon.
-
Tyjo, uplne na me z obrazku dejchnul Syndicate/MechCommander. Az si rikam, ze je skoda, ze to je vlastne akcni chozeni. A ne akcni taktizovani jako vyse zminene.
-
dafuk i just watched, really?