Přejít na výpis diskuzí
J.J. Abrams a Valve se pokusí o filmy dle Portal a Half-Life
7.2.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
J.J. Abrams a Half-Life? Néééééééééééééééééééééééééé! Já nechci cheesy Half-Life!!!
-
Jinak k tomu Portal movie... určitě to mžůe teda vypadat zajímavě, viz. některá fan movie nebo i trapné loopy, ale zas je pravda že na dvě hodiny to může byt trochu dost.
-
JJA je opravdu kvalitní režisér. Dokáže z látky udělat dílo, na který přijde i ten, který by normálně nepřišel. viz Startrek. Kdo by kdy uvěřil, že takový film jako Startrek bude mít takovou návštěvnost a co je nejlepší, bude velmi dobře hodnocen a skupinou opravdových fanoušků. ( Jistě, vždy se najde někdo komu se to nelíbí ), ale ruku na srdce, natočil to tak, že je to velmi kvalitní mainstreamový film a přitom si udržel i geekovský formát. To málokdo by dokázal. Nebýt jeho, vyšel by další Startrek zase za 10 let. Filmu i prospělo, že JJA je odkojený na Starwars. Sám jsem zvědavej jak se s Starwars popasuje. Já bych se ničeho nebál a ani toho, že Lucasfilm koupilo Disney. Sice to zní hrozně ( koupilo Disney ), ale na co Disney šáhl v poslední době se prostě povedlo a každý režisér měl celkem volnost. Pro mě v současný době jeden z nejtalovanějších a sci-fi mu prostě jde...
-
-
Proč bych neměl věřit, že na Star Trek přijde hodně lidí, vždyť za ty léta si vypracoval obrovskou základnu fanoušků.
-
-
tj, ale v dnešní době točit filmy pro pouhé fanoušky je nákladné, musí to zaplatit mainstream divák... A to se JJA povedlo
-
-
-
Filmové zpracování Portalu si nedokážu představit ale první díl Half Life by mohl být zajímavý jako film. Pokud by to bylo jako mix Skály a District 9 s dobrou výpravou, tak bych to bral všemi deseti.
-
Ja si neviem pomôcť, ale odmalička dúfam že niekto natočí kvalitný Fallout film :)
-
-
O čem by měl být? Nejsem přesvědčen o tom, že silné stránky Falloutu lze zfilmovat. Krom vizuálna.
-
Takřka z každé hry by se dal natočit kvalitní film, jenže to by se toho jako obvykle nesměl chopit nějaký břídil *7*
-
-
Nie, radšej HL3.
-
Super 8 bolo jedno z najhorších sci-fi, aké som kedy videl.....najlepšia scéna, keď ten veľký hajzlový pavúk s očami ET roztrhá pol mesta a potom sa nechá prehovoriť dojemnou rečou malého chlapca, aby im neublížil....
rovnako Mission Impossible 4, ukrutný s*it
JJ Abrams jeden z najpreceňovanejších režisérov tejto doby... -
-
J.J Abrams ale tocim M:I 3 a ta je dost dobra..taky dela novy Start Trek
-
-
aha sorry, beriem späť, tú som nevedel, ale to o Super 8 platí a dopĺŇam tam teda Lost a Fringe.....
-
-
No, nevím co se ti na LOST nelíbí... je to jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl a nevím proč by Half-Life film měl být špatný. Naopak, kombinace režiséra mých oblíbených filmů a seriálů a mojí oblíbené hry by byla naprosto dokonalá *14*
-
-
kua preklepy :)
-
-
-
Inu chtěl bych half-life film vidět no. Ani ne kvůli super mega podívaný, i když pokud se to dobře uchopí tak proč ne, může to bejt zajímavý. Spíš mě ale zajímá, jak by se s tím popral. Jak by to prostě vypadalo... O to víc bych chtěl ale vidět zfilmovanou story HL2 a epizod. To by už mohlo bejt pěkný pokoukáníčko.
-
-
hmm to by bylo fakt super, když hl. postava nemluví ...
-
-
Dřív taky ve filmech nemluvili :D, bude se tam hrát na klavír a někdo tam šoupne kartičky s textem
-
Tak by mluvit začla, to by jinak ani nešlo. Ve hrách to je něco úplně jiného, když z toho nechtějí udělat RPG, tak nemluvící hrdina je jedna z nej možností.
-
-
-
Teď mě tak napadlo, co kdyby točil filmy od Valve třeba Tarantino? To by byl opravdový masakr! *1*
-
-
Brrr poslednú dobu nič dobre nenatočil. Aj keď som nevidel Djanga.
-
-
Poslední dobou tři roky se taky nic od něho neobjevilo, tak možná asi proto...
-
-
Django x Parchanti
-
-
-
Jako že by uplatnil svůj geniální talent pro dialogy, kterými se to ve hrách od Valve jenom hemží?
-
-
Přesně tak. Jak by si asi pan Tarantino poradil s nemluvným Freemanem?
-
-
-
A kto povedal, ze tam musi byt Freeman. Co tak zmapovat obdobie medzi prvou a druhou hrou. Postupne ovladnutie Zeme, chaos na zemi, zgrupovanie sa v mestach, v ktorych postupne zabera moc Combine atd. Je tam co vyberat a vymyslat. Freeman nie je podstatny. Nie pre film.
-
-
This^
-