Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmové zpracování Portalu si nedokážu představit ale první díl Half Life by mohl být zajímavý jako film. Pokud by to bylo jako mix Skály a District 9 s dobrou výpravou, tak bych to bral všemi deseti.
  • Prosim Vas, vysvetlil by mi nekdo vyznam slova haluz, resp. jak toto slovo chapete vy? Posledni dobou ho pouzivate dost casto a ocividne s uplne jinym vyznamem, nez jak ho pouzivame my(sev. Morava). U nas je haluz neco jako velka nahoda, ve smyslu, ze se nekomu neco povede, aniz by chtel nebo se k tomu pricinil svou sikovnosti, umem apod. Co to znamena u vas?
    • když se uděje něco, co mi hlava nepobere, nebo je to velká náhoda, nebo hodně divný tak to je Haluz. záleží hodně na kontextu
    • postolka
      No me napadaji tri vyznamy:
      - haluz - vetev :D (to je podle me ten puvodni)
      - haluz - nahoda (to je ten tvuj)
      - haluz - halda/halucinace - neco neprirozeneho
      • V te vete "pro Polygon podotknul, že to není žádná „haluz“, ale skutečná spolupráce na něčem konkrétním" tim teda zrejme mysli neco nerealneho, jestli jsem to spravne pochopil...
  • Už se těším, jak bude Freeman pobíhat a kývat na všechny hlavou *15*
  • Ja si neviem pomôcť, ale odmalička dúfam že niekto natočí kvalitný Fallout film :)
    • smejki
      O čem by měl být? Nejsem přesvědčen o tom, že silné stránky Falloutu lze zfilmovat. Krom vizuálna.
    • Takřka z každé hry by se dal natočit kvalitní film, jenže to by se toho jako obvykle nesměl chopit nějaký břídil *7*
  • KronosDeret
    Hned jak sem se probral epileptickeho zachvatu, uklidnil masivni Geek erekci a osusil promokly oblicej, me napadla kupa otazek. Jak z kratke scifi povidky udelat film (Portal)? Mel by hlavni hrdina HL byt Freeman, naskriptovana akce kolem jednoho hrdiny je filmovemu formatu pravda blizka, ale stacilo by to? Co rating a Ravenholm? Jak prenyst tichou hruzu ze superinteligence? Skakat skrz hlavu motajici portaly je cool, ale sledovat nekoho uz tak cool neni...
    • Cypri
      Zajímavý otázky a souhlasím. O to víc mě zajímá jak by výsledek vypadal. Pro mě to znamená že pokud to bude tak to musim videt.
  • A kto povedal, ze tam musi byt Freeman. Co tak zmapovat obdobie medzi prvou a druhou hrou. Postupne ovladnutie Zeme, chaos na zemi, zgrupovanie sa v mestach, v ktorych postupne zabera moc Combine atd. Je tam co vyberat a vymyslat. Freeman nie je podstatny. Nie pre film.
    • This^
  • Kdyby radeji vydali Half Life 3
    • Jo, ale napřed chci Epizodu 3 *10*
  • Amylee.Anderson
    Nie, radšej HL3.
  • MrSanta
    To jsem zvědav, kde na to chce brát J.J. čas. Na pár let má práce až nad hlavu. Možná uvedou film společně s vydáním Half-life 3.
    Nebo Half-life 3 bude jenom film *15*
    PS: raději bych měl seriál nebo TV mini-sérii, nežli film. Film se mi zdá příliš krátký a tradiční řešení - trilogii - jim asi nikdy nazafinancuje.
    • postolka
      Vsak SW a ST bude je tocit dohromady (stejne jak se delal LoTR) :D.
  • SnakePlisken
    Teď mě tak napadlo, co kdyby točil filmy od Valve třeba Tarantino? To by byl opravdový masakr! *1*
    • Brrr poslednú dobu nič dobre nenatočil. Aj keď som nevidel Djanga.
      • ZvacA
        Poslední dobou tři roky se taky nic od něho neobjevilo, tak možná asi proto...
        • Django x Parchanti
    • Jako že by uplatnil svůj geniální talent pro dialogy, kterými se to ve hrách od Valve jenom hemží?
      • Přesně tak. Jak by si asi pan Tarantino poradil s nemluvným Freemanem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit