Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle kdyby se povedlo, což celkem věřím, že by mohlo pač Abrams má vazbu se Spielbergem, tak by to byla pecka. Hlavně Half-Life má na zfilmování velký potenciál, protože je to skutečně příběhově nabušené a postavy tam mají zajímavou historii a to nepočítám ty úžasné lokace, které kdyby ve filmu vypadaly přirozeně podle hry, tak by byly něco uchvacujícího.
  • Cypri
    Inu chtěl bych half-life film vidět no. Ani ne kvůli super mega podívaný, i když pokud se to dobře uchopí tak proč ne, může to bejt zajímavý. Spíš mě ale zajímá, jak by se s tím popral. Jak by to prostě vypadalo... O to víc bych chtěl ale vidět zfilmovanou story HL2 a epizod. To by už mohlo bejt pěkný pokoukáníčko.
    • hmm to by bylo fakt super, když hl. postava nemluví ...
      • Kozy
        Dřív taky ve filmech nemluvili :D, bude se tam hrát na klavír a někdo tam šoupne kartičky s textem
      • Tak by mluvit začla, to by jinak ani nešlo. Ve hrách to je něco úplně jiného, když z toho nechtějí udělat RPG, tak nemluvící hrdina je jedna z nej možností.
  • Whoossain
    Tak a teď vám všem Freeman ukáže, že není němý. Teda jestli mu zase někdo nebude skákat pořád do řeči ještě dřív, než vůbec začne mluvit...
    • Třeba to vyřeší jako Cimrman - Half-Life bez Freemana. "Zlá novina, Gordon se nám zase schoval..." *4*
      • Nebo formou: "...teď tady byl!" jako v Opposing force, když hráč maximálně zahlídnul jen Freemanova záda :)
  • JJA je opravdu kvalitní režisér. Dokáže z látky udělat dílo, na který přijde i ten, který by normálně nepřišel. viz Startrek. Kdo by kdy uvěřil, že takový film jako Startrek bude mít takovou návštěvnost a co je nejlepší, bude velmi dobře hodnocen a skupinou opravdových fanoušků. ( Jistě, vždy se najde někdo komu se to nelíbí ), ale ruku na srdce, natočil to tak, že je to velmi kvalitní mainstreamový film a přitom si udržel i geekovský formát. To málokdo by dokázal. Nebýt jeho, vyšel by další Startrek zase za 10 let. Filmu i prospělo, že JJA je odkojený na Starwars. Sám jsem zvědavej jak se s Starwars popasuje. Já bych se ničeho nebál a ani toho, že Lucasfilm koupilo Disney. Sice to zní hrozně ( koupilo Disney ), ale na co Disney šáhl v poslední době se prostě povedlo a každý režisér měl celkem volnost. Pro mě v současný době jeden z nejtalovanějších a sci-fi mu prostě jde...
    • Proč bych neměl věřit, že na Star Trek přijde hodně lidí, vždyť za ty léta si vypracoval obrovskou základnu fanoušků.
      • tj, ale v dnešní době točit filmy pro pouhé fanoušky je nákladné, musí to zaplatit mainstream divák... A to se JJA povedlo
  • Film podľa Portalu? *15*
  • rami.cz
    K tomuto musim pouze napsat "SO FOCKIN´ AWESOME!!" *14*
  • Jinak k tomu Portal movie... určitě to mžůe teda vypadat zajímavě, viz. některá fan movie nebo i trapné loopy, ale zas je pravda že na dvě hodiny to může byt trochu dost.
  • No nevím, příběh Half-Life je sice ve hře naprosto skvělý, ale nějak si nedovedu představit, že by to fungovalo i v klasickém filmu.
    • Když je šikovný režisér, tak zvládne i tohle :)
      • postolka
        No reziser to nezachrani, podle me je u tech filmu podle her dulezite hlavne jak je to napsane - tj jaky to ma "filmovy" obsah (idealne navazany na ten herni).
      • No právě, u Abramse tomu zrovna dvakrát nevěřím. A taky hodně záleží na scénáristech.
  • Prečo práve Abrams? *10*
    • Máš naprostou pravdu, měl by to režírovat Michael Bay! *1*
      http://www.youtube.com/watch?v=EeSUuj98Rx0
      • A takhle to vypadá v reálu:

www.youtube.com/watch?NR=1&v;=qn_HFEDNZ_Q&feature;=fvwp
    • x_ander
      Protože to je jeden z nejšikovnějších a nejprogresivnějších režisérů současnosti. Pokud skutečně má vzniknout film Half-life nebo Portal, nikdo to nenatočí lépe než on...
      • Abrams je šikovný a schopný režisér s pomerne bezchybnou filmografiou. "Nikdo to nenatočí lépe než on", to ako skutočne? Myslím, že by si si mal rozšíriť obzory. Málo navštevuješ kino. *3*
        • x_ander
          Uznávám, že jsem se nechal trochu unést, ale pokud vynecháme Nolana, Camerona a podobně, kteří o takové věci nemají zájem, tak mě moc režisérů nenapadá. Vůbec blbě ale nezní Cuarón, kterého tu někdo nadhodil výš... Možná ještě Duncan Jones, ale ten snad krouží kolem Warcraftu, pokud se nepletu. Nebo třeba Neil Blomkamp (to se uvidí po Elysiu). Možností se určitě najde dost, ale Abrams mi k Portalu zkrátka sedí jako p*del na hrnec. I s lens flares.
          • Ja zasa nechcem, aby všetko režíroval Abrams. Nielen že bude režírovať nový starwars, teraz ešte dostane dve moje obľúbené herné série. Jednak si nemyslím, že Abrams je nejaký filmový vizionár, jeho filmy by som charakterizoval anglickým slovným spojením "Popcorn flicks", teda dobrá zábava, ale nič viac; a po druhé si nemyslím, že je zdravé, aby jeden človek (a tým myslím kohokoľvek, napr. Spielberg, Nolan, atď.) bol zodpovedný za niekoľko skutočne veľkých filmových a herných sérii. Určite to nemôže aj časovo stíhať, čo znamená každému filmu bude venovať menej pozornosti ako by mal a zároveň sa obávam, že jednotlivé filmy môžu kvôli tomu stratiť svoju vlastnú identitu.
        • A takhle to vypadá v reálu:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=qn_HFEDNZ_Q&feature=fvwp
      • Daleko víc by se mi líbil třeba Alfonso Cuarón, jeho Potomci lidí mi přišli v některých věcech s Half-Lifem dost podobní.
        • firebug
          Cuarón je borec! Opravdu hodne talentovany reziser, u ktereho me mrzi jenom to, ze netoci casteji. Half-Life v jeho rezii bych si nechal libit, ale ani ten J.J. neni uplne mimo. Takze za me - proc ne? Jenom bych radsi od Valve videl konecne nejakou hru s cislovkou na konci (a Left 4 Dead tim nemyslim).
      • No jeho filmy jsou spíše dobře odvedená řemeslná práce. Moc progrese v nich opravdu vidět není.
        • x_ander
          Není moc progrese? Stačí se kouknout jak Lost prakticky započal éru moderních seriálů, jak se po Cloverfieldu rozjely found-footage filmy(pravda, taky rychle skončily), jak z Mission Impossible po zpackané dvojce opět udělal plnokrevný akční thriller. Star trek je pak kapitola sama o sobě. Samozřejmě netvrdím, že to je nejlepší režisér současnosti, nepatří ani mezi mé nejoblíbenější a z jeho Star Wars jsem trochu nervózní, ale pokud je někdo progresivní, tak je to on...
        • Dobře odvedená řemeslná práce s se spoustou Lens Flare v každém druhém záběru :-)
  • 1. S Valve a ne "z Valve"
    2. Haluz = náhoda (pan Poláček je další čecháček, co se neorientuje v českém jazyce?)
    3. Half Life film klidně, ale nejdřív chci HL3.
    • kubi-wan
      Dělá ti dobře sem psát takovýhle příspěvky?
    • Haluz má něco společnýho s českým jazykem? :D pokud vim tak haluz je větev :D
      • a nemá? haluz je snad české slovo, akorát se používá v jiném významu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit