Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To si nevybral zrovna dobrý příběhy.
  • na zahraničních webech převládá docela nadšení a já se docela divím. abramsovi v poslední době skoro vůbec nevěřím. už u star wars mám obavy. a třepat se ještě do vyloženě herních příběhů mi připadá nesmyslné. half life by ještě možná šel, ten svět je hodně otevřený a má toho spoustu co vyprávět, ale portal? kdyby to radši nechali v herních verzích. jsem obrovský fanoušek filmů, ale natáčet se všecko fakt nemusí...
    • Abrams je mozno v poslednom case prehypovany, ale nie tak uplne bezdovodne. Je to skvely talentovany reziser, ktory dokaze pribehy podavat s velkou eleganciou. Jeden z najlepsich reziserov a tvorcov poslednej doby. A je to podla mna presne ten typ cloveka aj rezisera, ktory sa ku Valve najviac hodi. To som si hovoril, uz v minulosti, a teraz sa to aj potvrdilo.
  • Zase Abrams, to radši ne, po tom co zprznil star trek se chystá zprznit star wars (no pravda po lucasově prekvelu není sice co, ale on je jeden z těch co věřím, že ho trumfne) a teď se chystá na moje oblíbené hry. Škoda na takovej film bych se rád podíval, ale ne když to bude točit tenhle druhej Uwe Boll. *11*
    • SnakePlisken
      Taky se mi nelíbilo, jak zprznil Star Trek, který se teď líbí akorát lidem, který se před tím nelíbil. Stejně jako ty mám obavy ze Star Wars. Jestli z toho udělá zase něco, co se původním fanouškům nebude líbit, tak to bude opravdu průšvih. Moc nechápu nadšení, které se poslední dobou rodí okolo tohoto režiséra.
      • Ja sem za to naopak rad, star trek me nikdy k srdci neprirostl. To univerzum na me vzdy pusobilo strasne sterilne, uniforme. Mnohem blizsi mi je SW nebo nove BSG.
        A filmovy ST od Abramse me prisel jako krok spravnym smerem, ale chapu, ze HC fanousci z toho nemusi byt zrovna nadseni.
      • ono uspokojit puvodni,oldschool fanousky je pro kazdeho rezisera velmi narocne.Nepodarilo se to Lucasovi,JJ.Abramsovi,tvurcum Terminatora atd..a ma to maloco spolecneho s tim ze ty filmy jsou dobre natoceny atd..,real, fans maji vzdy jinou predstavu.Pritom ty filmy od sebe deli klidne i 20,30 let..
  • Super 8 bolo jedno z najhorších sci-fi, aké som kedy videl.....najlepšia scéna, keď ten veľký hajzlový pavúk s očami ET roztrhá pol mesta a potom sa nechá prehovoriť dojemnou rečou malého chlapca, aby im neublížil....

rovnako Mission Impossible 4, ukrutný s*it

JJ Abrams jeden z najpreceňovanejších režisérov tejto doby...
    • J.J Abrams ale tocim M:I 3 a ta je dost dobra..taky dela novy Start Trek
      • aha sorry, beriem späť, tú som nevedel, ale to o Super 8 platí a dopĺŇam tam teda Lost a Fringe.....
        • No, nevím co se ti na LOST nelíbí... je to jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl a nevím proč by Half-Life film měl být špatný. Naopak, kombinace režiséra mých oblíbených filmů a seriálů a mojí oblíbené hry by byla naprosto dokonalá *14*
      • kua preklepy :)
  • J.J. Abrams a Half-Life? Néééééééééééééééééééééééééé! Já nechci cheesy Half-Life!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit