-
Brigade E5 (a pokracovani 7.62 High Calibre) mě docela bavilo ... sice příběhově dost nudný hry, ale bojovej systém se mi hodně líbil a pauzovatelný realtime bojů mi v těchhle hrách docela vyhovoval. celkově byl ten systém docela promakanej, dalo se rozumně plánovat co mají vojáci dělat a hlavně spousta možností jak pohybu tak akcí ...
ale k oběma to chce stáhnout si modifikace (k BE5 je to Immortal Badass mod, k 7.62 je Blue Sun mod), bez nich to není ono -
Ja JA seriu milujem a comandos ma nudily vsetky diely. Takze nezovseobecnuj dve hry ktore su v samom zaklade odlisne.
Co s tyka mena, tak mam tiez pocit, ze sa iba uzivia na povdnej pecke a zanesu tam koncepty, ktore sa nam fanusikom nemusia pacit (ale aj mozu)
Takze ak to ma byt uplne iny system, radsej by som bol, keby mi nemasirovali mozog tym, ze to JA, ked to tak nie je -
A co je na commandos k zbliti? Myslim si ze kdo oceni JA tak ocenil i commandos (vyjma toho posledniho, ten byl k zbliti opravdu)
-
de facto je cely JA2: reloaded len jedna velka beta pre ich JA3 ...
neodpisujem to napriek tomu ze som velky fanusik povodnej serie, ked uz pre nic ine je stale moznost, ze to je len nestastne popisane a az prax ukaze nakolko sa to da hrat (a ako to bude zabavne)
nechajme sa proste prekvapit... novinka nemusi byt nutne zla sprava ze...
@nikto - mne napriklad bojovy system ceskych UFO plne vyhovoval (hlavne od Aftershock) ale 100 ludi 300 chuti .. ;) -
To je pravda, bude to něco jako comandos :/
-
proti elitni jednotce se ti nove zformovana domoobrana ani nahodou neubrani, nebo kdyz je zrovna trenujes.
na rychle vniknuti do budovy z vice stran muzes taky rovnou v JA2 zapomenout, system kryci palby je taky v zakladni JA 2 minimalni. Tahovej system je dobrej, ale ma tady dost much a ne vse je v nem idealni, proto si myslim, ze nejaky hyridni system by byl nejlepsi reseni.
System planovani neslouzi na to, aby se naplanovala cela mise dopredu, ale je pro provadeni koordinovanych akci, coz v klasickem RT ani v tahovem rezimu nejde. -
no staci sa pozriet na niektore hry a reakcie hrackej komunity na tento pauzovaci realtime system -
Fallout Tactics - nastastie ponukal aj klasicky fallout tahovy system, realtime nepouzitelny proti tuhym protivnikom...
UFO (ceske) - v subojoch v porovnani s klasickym prehralo na celej ciare...
Brigade E5: New Jagged Union - sklamanie
Baldurs Gate a ine rpg podobneho typu (dragon age) su v prvom rade (akcne) RPG so subojmi malej skupinky na malom priestore kde sa prakticky vsetko zmesti na jednu obrazovku a hrac ma prehlad - co je podla mna zle aplikovatelne napr. na suacsne prebiehajuci boj sniprov cez pol mapy a obsadzovanie bunkra na druhej polke...
Preco neurobili kompromis ako FT a nedali obe moznosti - tak by si kazdy prisiel na svoje... -
Špatný není, a bránit sektory kde je milice je trochu zbytečné... Od toho ji snad trénuješ. S tím systémem plánování nestraš. Nevím proč by tam měl být a jestli tím myslíš strávit hodinu a půl na plánu mise a potom 20 minut ingame tak teda ne, děkuji.
Doufám že zase vývojáře nenapadne uvést nějaké své vlastní "úžasné" koncepty. Měli by prostě faceliftnout 1.13ku. -
ja naopak povazuju klasicky turnbased system JA 2 za dost spatny a pomaly (co se tyka tahu nepritele, naprikald utoky na sektor, kde jsem mel i domoobranu byl naprosto strasny)
pauzovaci realtime rezim (coz je veskutecnosti turnabase) na bazi BG 2 nebo Falout tactic s pridanym systemem kryci palby a potlaceni by mi vyhovoval nejvic. Kazdy si pak muze nastavit to co je pro nej nejlepsi. Pokud tam navic bude pridan system planovani podobny rainbow six... -
O tom jsem nevěděl. Jestli to nebude turn based, tak to nebude k hraní, nýbrž k zblití *11*
-
To bude paráda. Tenhle typ hry na trhu hrozně chybí, doufám, že se to bude hrát minimálně stejně tak dobře jako JA2
-
pokud nepredelali sysem z poprdenyho rt na tahovku tak je putna jak se ta hra jmenuje
-
na mene zalezi lebo pod menom Jagged Aliance si vybavim perfektnu turn-based strategiu a pri prvej sprave o remaku mi srdce poskocilo...ale neskor prisla sprava o real-time bojoch comu nerozumiem, preco proste nezobrali cely stary koncept a neprerobili ho do modernej grafiky? Ved to by bol zaruceny uspech. A ked maju potrebu experimentovat a uprednostnit svoje napady tak mohli zalozit novu znacku a neprizivovat sa na znamom mene...
-
na mene zalezi lebo pod menom Jagged Aliance si vybavim perfektnu turn-based strategiu a pri pravej sprave o remaku mi srdce poskocilo...ale neskor prisla sprava o real-time bojoch comu nerozumiem, preco proste nezobrali cely stary koncept a neprerobili ho do modernej grafiky? Ved to by bol zaruceny uspech. A ked maju potrebu experimentovat a uprednostnit svoje napady tak mohli zalozit novu znacku a neprizivovat sa na znamom mene...
-
Když změní styl hraní, tak to nebude Jagged Alliance ... :-(
-
Od té doby co Firma oficiálně oznámila že hra bude RealTime a nikoliv baseturn mě přestala zajímat.
-
záleží někomu na jménu???