-
vsimli jste si jak se zmenila chuze hitmana? ve dvojce chodil jako elegan a hodne z atmosfery delala prave ta chuze, ve trojce to zrychlili a uz to nebylo ono a v blood money uz chodil jak kdyby mel chore klouby
-
ja bych tam dal rosse kempa :-D
-
sorry spatnej link *3* - http://www.youtube.com/watch?v=wGBKBqKr0CU
-
zopakni si prvni dva transportery nebo mrkni na tohle - http://www.youtube.com/watch?v=5NlChhzHjrs
akorat skoda ze jsou rozhozeny proporce videa -
Proboha, tak ten vůbec...Stokrát radši Olyphanta než Diesela.
-
a co , Vin Diesel ?
-
<3 <3 <2
-
Zatím to vypadá dobře, jen doufám, že z toho neudělají bezduchou střílečku, která půjde ve stopách filmu Hitman...to by pak na hráče nabíhaly stovky nepřátel a bylo by z toho další CoD *1* Hráči si tuto herní sérii oblíbili především kvůli stealth akci, výběru metody zabíjení a dalších netradičních prvků...takže doufám, že se toho autoři budou držet.
-
Jo, David Bateson by byl nejlepší:).
http://images.wikia.com/hitman/es/images/2/2a/David_Bateson.jpg -
co maji vsichni s Jasonem stathamem? ten by se absolutne do role hitmana nehodil. Olyphant byl docela dobry i kdyz film byla hloupost. Statham je mainstreamovy akcni herec. Kdyztak by hitmana mohl hrát ten herec co mu propujcil hlas, je to totiz taky herec a vypada uplne stejne.
-
Hah jj ta volba byla dobrá věc, dobré byly také cheaty v některých dílech , pamatuji si jak jsem hrál golf s těli nepřátel, nebo je natahoval jako gumové popruhy přes celou místnost, kdy se jejich končetiny lepili na objekty haha. Ale jak říkáš, na vyblbnutí a dost. Naběhnout tam, ošéfovat skutečnosti a vyjít se splněním úkolu a bez jakékoliv pozornosti nepřítele, bylo to nejlepší a jinak by to nebyl hitman *5*
-
Toho se také bojím, představa hitmana v přestřelce, pak jak utíká a za ním vybuchují auta a budovy, akční trhák *11* To by mě omyli nejspíš
-
Pokud si dobře pamatuji, je to tam dokonce ovlivněno i obtížností zvolené pro konkrétní misi. Na nejtěžší obtížnost nejsou žádné savy nebo jen málo a na nejjednodušší je jich neomezeně.
-
Na Hitmanovy bylo vždycky nejlepší, že jste si sice mohli mezi prostřílením a mezi plížením, ale ta akce byla tak nudná (a to si přiznejme... na vyblbnutí a dost) a to plížení uspokující, že byla volba jasná.
-
dávám like už jenom za to, jak pěkně ses rozepsal. Ale, vesměs souhlasím .)
-
Verim, ze hitmana neposerou a ukaze se v plne parade.
-
47 is back !!! .... Sorry, he never left !
-
Zreálnět systém převlékání? No, jasně. My víme o do ti jde. *1*
Ale teď vážně. Taky nechápu co vede vývojáře k měnění fungujících ovládání a herních mechanik. Občas mi to připadá, že ty vlastní hry ani nehrajou. Ale spíš je to právě tím cílením na masy a nenažranost distributora.
A právě tohle je to, čeho se u nového Hitmana bojím. Snad nepohřbili jednu z herních klasik. -
shrnu dojmy.. co očekávám? atmosféru temnější než Contracts, kde byla sakra temná.. vylepšené perfektní herní mechanismy z Blood Money, příběh plný zvratů, o něco lepší AI, která občas fungovala divně a postavy reagovaly přehnaně hystericky či to do vás hned šili aniž byste tušili, proč vlastně.. možná více či delší urovně, abych si rval vlasy ještě víc, když jsem něco pokálel před koncem hry na profesionala :) zajimalo by mě jestli by se dal upravit (zrealnět) trochu systém převlíkání..
jinak se Stathamem do filmového Hitmana souhlasím, Olyphant sice není špatný herec, ale jako Hitman ee.. jinak doufám, že to nedopadne jako se Samem Fisherem.. Conviction nebyl špatný, ale viděl jsem v tom moc Jasona Bourna a doufám, že příští díl bude zase blíže svým předchudcům (Chaos Theory, Double Agent).. nevim proč si tvůrci myslí, že by ty stejné mechanismy lidi nudili i na po páté nebo, že by zaměření na širší publikum? .. Hitman tu taky bude po páté a doufám, že se stejným stylem hraní... :) -
nie to je tak spravene, savy mas len pocas misie, vypnes misiu prides o save.