Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak intro bychom už měli. Beta už je v plném proudu tak alespoň ať to vydají v roce 2013. Vývoj se opravdu táhne už neskutečně dlouho(cca od roku 2006). Letos proběhl již 4. Blizzcon, kdy Diablo 3 bylo na pořadu dne, pořád se o něm žvaní a Diablo a ani náznak vydání zatím v nedohlednu.
  • mně bude vadit asi to klikání myší.. proč hrdina nestřílí automaticky? (jak je to v mapách Warcraft3 - v předělávce diabla, to se hraje faaakt dobře)...nebo to snad půjde nsatavit??? betu jsem nehrál, ale pochybuji.
    • vzdycky sem v diablu misto klikani raci to tlacitko drzel a nevidim duvot to menit...nepotrebujes klikat skoro vubec
  • Nakoniec bude tak že D3 nastaví latku arkčných RPG na dalšiu dekadu
  • Koukam, ze se tu zase sesla pocetna skupina vytvarniku, spisovatelu a scenaristu...
    • A všechno jsou to celosvětové špičky v oboru. To musí být člověk z povolání aby mohl hodnotit nějaké dílo? Já myslel že se to dělá pro běžné lidi ne odborníky, vyjádřit svůj názor může každý :-)
      • Samozrejme, ze muzou napsat, ze se jim to libi/nelibi, ale z hodne prispevku az moc cisi to, ze oni by to zvladli udelat mnohem lip.
        • MidnighT91
          A jak můžeš vědět že by to nezvládly líp kdyby měly prostředky... Každej má potenciál udělat perfektní hru, film ale jen málokdo dostane příležitost toho potenciálu využít...
          • Protože seděj doma na zadku, píšou do diskuzí jako tato a pořád a pořád se diví...
  • Zápletka a animace postav nic moc, ale jinak skvostné. Hlavně ta kreslená část s noční múrou byla opravdu působivá.
  • To celý ty roky dělali tohle intro ne ?
    Radši, aby tu už bylo to Diabloooo...
    • muj tip je leto 12
      • Ja jsem porad skepticky... spis 2013 nez 2012.
  • Priznavam ze ta holka je trocha prilis perfektna (hlavne tie jej perfektne nechty v jednom z trailerov :D )
    Ale aku davku originality hladate?! Mame 21. storocie, skoro 2800 rokov od Gilagamesa, vsetky napady, zvraty, originalnosti boli v literature vycerpane....slovo ORIGINALITA je uz mrtve...neznasam puntickarov ktory tvrdia : "a toto ukradli odtial, toto odtial, toto odtial"
    Pribeh mozes napisat novy ale v podstate co spravis je ze prepises nejake stare dielo, das tam nieco zo svojho a das tomu novy kabatik....absolutna ORIGINALITA uz nie je mozna!
    Dalej ako mozte tvrdit zlate D1,D2? Hrali ste betu? Ak ste ju hrali tak hrali ste celu hru? Nehrali! Tak si pockajte, zahrajte a potom dajte konstruktivnu kritiku! Proti tej nic nemam ale v poslednych rokoch sa mi zda ze cela hracska komunita sa zmenila na sentimentalne nariekajuce zenska, ktore ako nahle sa objavi nieco nove v tej chvili zacnu nariekat nad STARYMI DOBRYMI CASMI
    A co sa tyka filmu? JE TO TEASER (alebo TRAILER alebo INTRO)..uz z podstaty sa v nom nema stat nic prevratne! videli ste niekedy TRAILER od CH. NOLANA? videli ste ze by niekedy NOLAN dopredu prezradil nieco podstatne? a ake boli nakoniec jeho filmy?
    tak prestante sa stazovat, ak tak dajte konstruktivnu kritiku a ticho sedte a cakajte!
    • Nejde ani tak o "originalitu" jako spis o "osobitost". Prinyst neco, co by produkt odlisovalo od ostatnich. Diablo 3 bych hrave zamenil s vetsinou fantasy RPG co v posledni dobe vysly. Diablo 2 ne.
    • Přeháníš. To je jako by jsi prohlásil že veškerá technika již byla vynalezena. To že je to nad rámec tvé představivosti neznamená že to neexistuje. To platí i pro audio/video/hry.

      Jo Ch. Nolan je uber, to mu neberu. Ale Blizzard bych sním nesrovnával ani po palce u nohou, je to již jen společnost pro vydělávání peněz, ne vytváření her.
      • Oh come on! Okej tu prvu cast berem...priestor na originalitu je vzdy to mas pravdu...ale vtedy nesmies vytvarat pokracovanie svojich starych titulov...
        A spoloecnost na vydelavani penez?! To je jasne! Ved je to priemysel....NOLAN preco robi to co robi? lebo mu to prinasa radost? to tiez ale nejak sa zivit musi...Chces frimu ktorej nejde o zisk? Obrat sa na socializmus!
        Ale to co mi vadi je pristup ludi....na zaciatku chcu vsetci pokracovanie uspesneho titulu....potom sa Bllizard prilis priblizi predoslemu dielu a auz su to odporny nenazrany zlatokopy....Bllizard si povie ze OK a oddiali sa od predosleho titulu....a zrazu su ludia v Bllizarde idioti ze nezachovali nic z povodneho titulu a vsetko pokazili a uz to nebude nikdy take iste a blablablabla
        Ide mi o to ze su iste skupiny ludi ktori ocividne nie su nikdy spokojny....
        • Víš, jsou programátoři kteří umí, a dělaj protože je to baví. Jsou programátoři kteří umí houby a dělaj to pro peníze. Stejně jako Nolan točil nízkorozpočtové filmy nař. Following, předpokládám protože chtěl. Ano za vším jsou peníze, ale ne vždy je to hlavní motivátor. Někoho práce i baví, a ten rozdíl je znát.
          • fakt by mě zajímalo, jestli jsi jen trol nebo jde jen Blizzard jiným směrem než ty chceš a to jim nemůžeš odpustit.

            Možná se v tomhle pletu a je to všechno jen hnusná propaganda nenáviděné korporace Activision - Blizzard, ale z toho co jsme dosud viděl a hrál tak velká část zaměstnanců Blizzardu jejich prace bavi a je to porad vidět.

            Ano, většina lidí co dělalo na D2 už na D3 nepracuje a možná je to tak i lepší. Každopádně pokud se ti diablo nelíbí, tak tu pořád máš Torchlight nebo Hellgate které jak ty říkáš dělali lidí ne pro peníze, ale protože je to baví....

            Blizzard nedělá všechno dobře a udělal spoustu chyb, ale pořád je to firma co má jednu z nejlepších komunikací s komunitou (která si to podle mě ani náhodou nezaslouží) a pořád na ni hodně dá. Zkus si něco na fórech jiných velkých společností, jestli ti někdo odpoví.
            • Komunikace s komunitou není technická podpora, ale to jak přímo vývojáři komunikují s hráči. V měřítku jakém to provádí Blizzard jsem to nikde jinde neviděl, každý den jsou nějaké nové informace a komantare k WOW.
              Tohle dělá jen velmi málo firem a většinou to jsou ty menší.

              Zrovna u SC si stěžovat na cenu je dost mimo, hra ma dost obsahu v singlu, pak je tu multak a a spousta map od komunity, tahle hra vydrzi roky pokud te teda neprestane bavit. Chápu, že si naštvanej, že si ve SC chtěl hrát kampaň třeba za zergy a rozdělení té moc nepotěšilo, protože musíš čekat pár let na svou kampaň, ale jen wings of liberty plně vyvažuje cenu té hry, a to nepočítám multak a editor (coz umožni ješte propracovaněji mapy nez jsou ted). V dalším datadisku dostaneš novou kampaň, předělaný multak, vylepšený editor a pořád se neví za jakou cenu to bude a jestli bude samostatné spustitelný.
              Taky bych chtěl, aby to bylo vše v jednom, ale pokud by to znamenalo, že bych přišel o kampaň, co je ve hře teď a byla o dost kratší, tak radši beru tento model.

              Kdyby to nerozdělili, tak bys dostal stejný počet misi, akorát se všemi rasami a za dva roky by tu byl datadisk, takže žádná změna proti tomu co tu máš teď...

              A s poplatkama ve WOW se prosímtě už prober, nevím jestli si někdy nějakou MMO hrál, ale měsíční poplatky máš u všech normálních MMO ve stejný ceně, bosusové poplatky za transfer postav a podobný věci jsou zpoplatněny i jinde a má to i svůj důvod. Pokud máš radši FTP tak ok, ale tenhle systém je pro hráče co hrají pravidelně těžce nevyhodnej a je to dobrý tak pro někoho, kdo moc nehraje.
              Jo a můžeš si koupit pár zbytecnejch petu a koně za peníze, jinak jsem si nevšim, že by že mě Blizzard jinde tahal peníze. Jo vlastně ano, donutili mě zaplatit si WOW na další rok a dostal jsme k tomu zdarma D3, jsou to fakt svině:)
            • Zkoušel jsem u Valve, odpověd do 8 hodin, np. :-)

              No nelíbí se mi směr vydat jednu hru za 4 roky, s mizivým pokrokem, jak v herní logice tak grafice (na které zas tak moc nesejde, ale přece jen se to musí zmínit, protože ovlivňuje komplikovanost vývoje), a prodat ji na třikrát protože se prý nestíhá, a nebo ždímat na poplatkách/jiných ingame aktivitách.

              Nevím, viděl jsem studia která neměli nic a dokázali úžasné věci. Blizzard má všechno a nedělá nic, protože nemusí. Jen objíždí staré značky s tím že "to někdy bude" aby se zajistili protože wow upadá.
  • Taky Vam to pripada jak akcni film pro konzumni spolecnost se snahou pripominat puvodni kultovni dily pouhym kopirovanim?
    • kostejnesmrtelny
      Kultovní díly? Kluku ty jsi komik...
      Najdi si to slovo ve slovníku nebo tak něco... *1* *1*
  • Hlavne že slečna vypadá jako supermodelka s dokonalou pletí, účesem a lehkým make upem. kdyby tam dali obyčejnou holku s vyrážkou asi by to mainstream (pro ktery je hra určena) moc nezaujalo.
    Jinak náplň traileru jako obvykle výbuchy, megalomanské scény, erotické slečny, dál jsem to ani nedokoukal. Ten manager se strefil do vkusu stáda docela presne *3*
  • Jde to, od Blizzardu bych sice očekával něco lepšího, ale hlavně že slečínka nevypadá jak rákosník... U prvního traileru už sem si řikal, to zase dělal nějakej šikmoočko a procpal tam Korejku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit