Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neviditelné neznám, ale nesmrtelné, skrz které projel kriplkárista v prvním dungeonu jsem potkal mockrát. Také teleportovací nepřátelé ala páter Otík, že se schová za 10cm strom a vynoří se za jiným jsou zde zastoupeni. A ten kriplkárista  mě několikrát převálcoval, protože jel zleva doprava a vracel se překvapivě zleva doprava. Namco Bandai totiž místo vymazlené obtížnosti používá generátor náhodných chyb, kterou natahuje dobu hraní. Nasrat.

  • Carnage666

    Neviditelnýho si neviděl, by nebyl moc neviditelnej kdyby si ho viděl 😂 Ale teď vážně, 28h a nemám žádný stutters, fps dropy jsem měl jednou pod Stormveil Castle jak to tam fouká a jednou se mi sekla hra při loadingu. Jinak úplně bez problému.

  • já nevim.. mám tam asi 20 hodin a neviditelnýho nepřítele jsem neviděl :D framerate uplně v pohodě na ryzenu 5 3600 a 5700xt sapphire pulse, ale jsou místa kde jsou fps dropy - specielně tree sentinel boss, jinak fakt skoro nic, zanedbatelny. Ono je to asi dost pod drobnohledem, je to moc nahajpovana vec, jinym hram by to podle me proslo bez mrknuti oka. za mě super hra teda.

  • Corvus

    Mimojiného Elden Ring využívá JEDNO jádro cpu. Takže to je taky "super" a třešínka na dortu Elden Ring: neviditelní nepřátelé... Stačí si rozkliknout asi tak půl druhého miliónu nasr**** příspěvků na Steamu, kde lidi shodně popisují (včetně mých 2 kamarádů), že nepřátelé nejsou vidět, jen ti, co nesou louče... Asi novej hard core element soulsovek... Na Steamu stouplo hodnocení z průměru (!) v posledních dnech na spíše kladné... Což je stále dost velký rozpor s konzolisty. Snad to žaponci co nejdříve zalátají...

  • já myslím že to autor možná jen nedotáhl do konce (tu myšlenku) a mluví tu o technickým stavu. tzn že to na pc laguje,stutteruje,zadrhává nebo co chcem, a na konzolích to šlape. Jestli to tak je, tak tam vidim tu paralelu k Elden Ringu. jinak ani né no :)

  • iSpirit

    "Agregátor recenzí Metacritic je rozpolcený a vypadá to, že i Elex II možná postihuje stejný nešvar jako Elden Ring, tedy recenze z konzolí jsou zářné, ale ty z počítačů pokulhávají."

    WUT?

    Elden Ring má PS5 97%, PC 95% a Xbox 95%. To je nějaká rozpolcenost? 

    Vaše kauzality bych chtěl fakt hulit :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit