Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

To je pořád dobrý. Osobně mě spíš štve stav Monster Hunter Wilds na PC. Na PS5 je to super hra. 

Ale na PC lagující bugfest i půl roku po vydání. Náhodné crashe na plochu atd. O stabilitě co-op multiplayeru snad ani nemá smysl mluvit, když se lidi náhodně po 10minutách odpojují ze serveru. Nehratelné.

A Capcom ignoruje problémy. Žádný hotfix. Prej na podzim by mohl vyjít nový patch, který snad opraví velké množství bugů. 😂

PS: Capcom samozřejmě věděl o tristním stavu PC verze a tak všem novinářům poslal k zrecenzování jenom PS5 verzi.

• uaxpk

Jsme 10 milionová země, kde se mluví jazykem, kterému nikdo jiný nerozumí. Na světě je víc měst, která jsou lidnatější než ČR.  

• lito

než to podpoříte, koukněte na Digital Foundry, tak hra je v nepřijatelném stavu na PS5 i PS5 Pro, které je ještě horší. 

Ta hra má lokace z PS2 a i při takovém level-designu nejsou schopni přinést akceptovatelnou optimalizaci.

Vše měli vytvořené, nic moc nezměnili, přesto přinesou tohle.

• Corvus

Strašně vyměklej příspěvek...

• Corvus
    PC Gamer – 87/100

„Co když Kodžimova přítomnost – nebo jeho absence – nejsou pro odkaz Metal Gearu tak důležité? Co kdyby bylo Konami odvážnější? … Nakonec Delta odpovídá na otázku, kterou potřebovala nejvíc zodpovědět. Dokáže ještě Konami udělat skvělou hru ze série Metal Gear? Podle všech metrik, které mne napadají, naprosto s přehledem.“

- Zajímalo by mne, kolik % vývoje remaku jde na vrub Konami. Jako přímo Konami. Tu hru dělali oni? Nebo jsou vydavatelem? A ano, mluví ze mě hater Konami. Nový MGS bez Kodžimy? Nevím, nevím... 

• lito

Tak zrovna Games.cz mívají zpravidla recenze day one, jsou na MT, takže Konami možná jenom strategicky vybíralo. Přece jenom optimalizace je prý mizerná, remake, který nemá odvahu nic změnit.

• Inu, novinářské kopie dostávají pouze významné servery a země s velkým herním trhem. V Česku není ani jedno z toho.

• Corvus

Himl! Jsem namlsanej jako čuník! Už jen 6 dnů! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit