Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

    Po 7 hodinach u me nastava jedna otazka. Je to poradny NFS? My car dingleberries, ano je.

    Ovladani aut je perfektni, presne to co clovek ocekava od arkady, lehky na ovladani ale pritom clovek citi co jaky slider v nastaveni auta udela. Auta neplavou na silnici a ani nedrzi jako pribity je to proste ten zlaty stred a strasne moc to bavi.

     Stylistika, no neni mi 8 aby me tohle zaujalo, mozna prijde nejaky mod nebo vyvojari dodaji v patchi moznost vypnout ty grafity efekty, nicmene po hodine jsem si na to zvykl a uz to nebylo rusive a po dalsich trech hodinach uz jsem si toho ani nevsimal. Trochu me mrzi, ze se odklonili od predesleho hraneho stylu s prechodem do gameplaye coz bylo perfektni, tady kresleny postavicky vypadaji v cutscenach jako pest na oko. Nicmene je to vec subjektivni a cela hra na tom nestoji a ani nepada.

    Mesto je hezky a snadno zapamatovatelny, cemu taky prispiva kampan(?) ktera se opravdu snazi aby si hrac v ramci zavodu zapamatoval urcity oblaste a pak vyuzival zkratky a cop bustery.

    Negativa to ma taky. OST (Instantni mute)

    Scriptovany zavody. Nemam na mysli rubberbanding (ten tam je samosebou taky) ale spis zalezitosti predem nadefinovany, napriklad jedete zavod a 300 metru pred cilem po zatacce trefite nakladak v protismeru. Ok, restart zavodu a deje se stejna vec ten nakladak tam opet je a bude tam i po 7 restartu. Zacal jsem vic venovat pozornosti provozu a takovych situaci a opravdu az moc. Hodne je to videt taky v delivery misich, jedete v tunelu a hra spawnuje pred vas policejni auta a tak jedete celou dobu 50km/h protoze mate heat 5 .

    A par min dulezitych veci. Nebavi me crash cutsceny. Nechci dat na tu chvili v ramci intezivniho zavodu ovladac dolu se slovy "kriste" abych vzapeti ho opet zvednul a pokracoval v jizde. Pro me je to rusivy element a v klidu bych se bez toho obesel. Opet chybi  podpora volantu, u zavodni hry... Respektive lze hru ovladat pres volant a pedaly ale chybi FFB a mapovani tlacitek.  Neexistujici popisky v garazi pri instalaci novych soucastek, ja vim ze jsou to vstriky pro verze ale co v tom je? Chybi mi upgrade jako v UG2 nebo Juiced.


  • Ve svete hodnoti dle toho kdo za to kolik dostane :l 

  • "A také pochvala vývojářskému týmu za začlenění Pride billboardů a trans postav do příběhu. Totálně úžasné."

    To je vskutku úžasné...

  • JohnyTheZik

    S EA play si můžete na steamu zahrát NFS na 10 hodin "zdarma". Pro váhající doporučuju, zatím se mi to nejeví ale vůbec špatně.

    • kotty

      Jj, přesně proto si pořizuji závodní hru. Doufám, že se redakce games.cz poučí a příští závodní hru nebude hodnotit podle jízdního modelu, aut, tratí, grafiky apod., ale podle toho s kolika gendery můžeme usednout za volant 🙂


      Edit: Pardon, měla být reakce na příspěvek výše 👍

  • x_ander

    Ty jo, tak to se mi líbí. Od dob Most Wanted (těch z 2005) to je první NFS, které mě zaujalo, tak jsem byl zvědavý, jak recenze dopadnou... no, možná do toho půjdu.

    • MishKonn

      Vyzkoušel jsem si na cca 5 hodin zatím přes EA play, a jsem vcelku nadšen. 

      HEAT mi byl velmi sympatický, nechal jsem v něm cca 45 hodin, přesně proto, že mi připomínal super kombinaci NFSU2 a Most Wanted. Tady zacházíme ještě dál a připadá mi, že Unbound kapitalizuje na všechny dobré vlastnosti HEATu - třeba funkce zvyšování pozornosti policie po každém závodě, přičemž cash je třeba si uložit v safehousu, jinak o něj přijdete, pokud vás policie chytí, se rozšířila i na den (v HEATu jen v noci). Nová stylizace je hravá a nerušivá, a ač jsem z ní byl z videí v rozpacích, ve hře je ve stylu NFS správně cheesy ale hlavně v té rychlosti ji člověk vůbec nevnímá. Hra jinak ve 4K s RTX (5800X3D a 4080) vypadá famózně a běží úplně nez zaškobrtnutí, což je pro nové hry dnes už docela zázrak. Zůstává možnost "jezdit, jak chci" - pokud vás baví arkádové driftování na jedno tlačítko, lze tak jezdit. Stejně tak jde postavit auto na grip, one click drift vypnout a jezdit racing line. Jasně, i oproti Forze Horizon je to hyperarkáda, ale nic jiného, než autíčka a opravdu "hru" (=rozuměj, ne sim) od NFS asi nikdo nečeká - stejně jak od Call of Duty nikdo nečeká milsim. Tuning je super! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit