Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • raději počkat a sledovat, kolik lidí zaplatí po tom měsíci zdarma... :p
  • naštěstí klasický platby za měsíc jako wowko
  • takovej blbej dotaz. bude to free2play s mikrotransakcema nebo normalni pay2play nebo jak se rikam tomu systemu mesicnich poplatku?
  • Kód si zaregistruj na swtor.com. Díky němu budeš moct hrát maximálně těch pět dní před oficiálním launchem hry. Pak budeš chtít hrát dál, budeš si muset zaregistrovat ještě klíč, co najdeš v originálnce.
  • Vrook
    Hry v ČR na 20.12. budou a bude jich dost, co se ví. Do early accesu se dostaneš jenom tak, že si stáhneš hru přes digitální distribuci a cena sběratelky je už dost dlouho známá, ale to tě nechám vygooglit samotnýho. *3*
    EDIT: S tím early accesem to vysvětlim líp: Nějakou dobu před jeho spuštěním bude hra oficiálně ke stažení. Stáhneš jí a podle toho, kdy sis zadal kód, začneš early access hrát. 20.12. to po tobě ale už bude chtít kód plný verze, kterou si koupíš v kamenym shopu, na eshopu nebo přes digitální distribuci. Easy as f*ck *3*
  • Dřívější vstup do hry je fajn. Ale mě by zajímala jiná věc... zde v obchodě jsem objednal předobjednávkový kód na sběratelskou edici. Netušíte někdo jak se vůbec doberu hry? Nebudu čekat ještě měsíc po vydání než se uráčí dodat krabici i do ČR? Doufám, že bude hra fyzicky k dispozici tak, aby šlo přednostního přístupu vůbec využít. Až hra dorazí, dá mi obchod vědět? Už se ví alespoň rámcově cena sběratelky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit