Přejít na výpis diskuzí
Jak hrát Star Wars: The Old Republic podle BioWare
6.2.2012 | levis
67 příspěvků
-
Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy, jejich Hard mody nebo Operace a nemáte s kým? Tak to jste u nás vítáni! Guilda MYTH hrající na PVE serveru s největší československou komunitou THE RED ECLIPSE přijímá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete v našich řadách ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info napište mi napište ve hře (/tell nebo mail) nebo když mě nezastihnete, navštivte naše stránky na http://community.myth.sk a napište nám do sekce Přihlášky a my vás už kontaktujeme sami
-
-
V kinshipu Myth sem v LOTRO a rád bych byl i v SW:TOR, jenom škoda že nehrajete na Legion of Lettow ...
-
-
Paneboze vy diskuteri toho nakecate. Video je ocividne urcene ludom, ktori hru ani nemaju a proste prezentuju uplne zaklady toho co hra ponuka.
-
-
Toto už ale ve hře je v tutoriálech, které ti otravují život celou hru.
-
-
pokud nevíš, že jdou vypnout, tak si je docela zasloužíš imho..
-
-
-
Totalní nářez!!!
http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2
vice na
http://www.facebook.com/groups/130154933739745/ -
Alibistická videa.
Máš ban? Nehrál si to podle videonávodu....
O tom to je. -
-
nah, I dont think so...
-
-
Parada, musi byt super neco ve hre chtit od hrace, ktery potrebuje takovyhle videa...
-
-
Kazdej nejak zacinal. Pro hrace, kterej uz ma neco odehrany je to video k nicemu. Pro nekoho kdo nema s hrama zadny zkusenosti to muze byt uzitecny. Muze to byt klidne 8letej kluk nebo 40letej otec, kteryho uz nebavi se po vecerech divat na TV.
Nechapu tyhle komentare, ve kterych kazdy hodnoti vsechno podle sebe. Je spousta lidi, kteri se do hry muzou prijit podivat. Zkuseni hraci uz vi co a jak delat. To video je delany pro lidi, kteri to nevi. Chapes? -
-
Hraci nejsou deb*love, ackoli se nam to spousta lidi snazi namluvit. Zacal jsem hrat hry ve veku kolem 12 let, zadny manualy jsem necetl, nulova znalost anglictiny a stejne jsem byl schopen dohrat hry jako XCOM, JA atd... Video o tom, jak zalozit postavu, je lidem k nicemu, protoze pravdepodobne ani neumi spustit PC.
-
-
Nekdy si rikam, ze nekteri hraci se chovaji deb*love. Protoze nechapou, ze kolem nich ziji i jini lide, kteri o hrach nic nevi a nikdy je ani nehrali. Tohle video nikomu nenamlouva, ze je deb*l. Tohle video muze do hry treba pritahnout cloveka, ktery ma rad SW, ale nikdy hry nehral (takovej clovek se na to video podiva a treba si rekne, ze si to zkusi zahrat) Je to spis prezentace toho, co se da ve hre delat - pro nekoho, kdo o hrach nic nevi. Neni to vyukovej material pro hardcore hrace !!!
-
-
Asi bude chyba ve me, vzdy jsem mylsle, ze kdyz nekdo chtel hrat hru, tak si musel precist co je na obrazovce a obvykle kurzorem prejet pres ikonky interface, podivat se na jejich jmena a obvykle na ne kliknout a zjistit, co pod nimi je. SWTOR mi nepripada tak slozity, aby nekdo kdo umi cist, nepochopil co delat.
-
-
Mikro: boze, je to video pro lidi, kteri se muzou podivat co vsechno se da ve hre delat. Co na tom nechapete ?
-
zdeeneek: a na to jsi prisel jak? na jejich strankach je to oznacovano jako "player guide". vsechny "guide" prirucky, ktere jsem cetl fungovaly vzdy jako navody a zadny z nich nebyl prezentacni.
-
Co ti na to mam jeste napsat? Je to prezentacni video hry, ne vyukovej material.
-
-
-
-
-
-
Přidejte se ke stabilní a expandující HC i casual cz/sk komunitě na serveru Legions of Lettow. www.strawhats.cz/forum
-
Hodilo by se návod co má člověk dělat když najednou přestane jet zvuk, začnou neúnosné lagy, má takoví pokles fps že se nedá hrát, ikonky přestanou reagovat...
Takoví návod by hodně lidí skutečně využilo *1* -
-
staci nemit zaprasenej pocitac a poradny pripojeni k internetu ...
-
-
To, co jsi napsal je blbost... opravdu velká blbost.
-
-
protoze ? argumenty ?
muj argument ... tebou popisovane problemy sem ve hre nikdy nezaznamenanl a to hraju od open bety az do soucasnosti ... naopak kamarad popisovany problem poznal v okamziku, kdy se mu prehrival pocitac (plus ma pomalej net) ... -
-
Protože si můžu dovolit, že hraji na high-end PC a s FPS mám potíže stejně jako lidi co psali na fóra SWTOR webu.
-
-
-
-
Takový návod nebude, protože teď pracují na nových texturách. Není třeba nadávat hře, která je nová :D Tak mi to bylo taky řečeno. Na vše musíš čekat jako na boží smilování, protože hra je zdarma, nic za ní neplatíš.
-
Musíš počkat na patche.
-
-
Video absolutne mimo misu, smesne az velice trapne, tohle SWTOR opravdu nema za potrebu.
Nicmene hlavni vekova skupina WoW tedy 10 - 13 let, SWTOR stejne moc hrat nebude, jelikoz 99% neumi anglicky. A take je treba u hry obcas pouzivat mozek, coz hraci z WoW na LFR nemusi a nepohrnou se nekam, kde by to jen zavanelo pouzivat sedou kurou mozkovou :-))) -
-
Na klikání na ikonky je ta angličtina fakt nezbytná. Můj syn to hraje, má 8 let a blíží se k lvl 30. V dialozích je úplně fuk co klikne, protože na příběh to má defakto nulovej vliv. Jedině, kdy řeší dialogy je situace, kdy mu to nabízí "hodnou bílomodrou nebo zlou červenou".
Angličtina je jen pro toho kdo to chce hrát kvůli příběhu. Rozhodně to není nezbytná podmínka hry.
Kdo to chce hrát WoW nebo KoreaGrind stylem, tak nemusí ani umět číst. -
jojo, takovi 13tileti anglicani a americani neumi anglicky a 13tileti nemci, svycari a rakusaci neumi nemecky a francouzi francouzsky :D
-
-
No jo ale kdyz jsi vyjmenoval hrace co maji hru v materstine, tak take vyjmenuj ty co tohle nemaj a tech je take pozehnane, mozna vice nez ty co jsi jmenoval :-)))
-
-
Ano a taky severské státy mají angličtinu jako druhý jazyk, ale to nevadí.
-
-
-
-
Dnešní degenerovaná mládež. Proto většina RPG tak dnes vypadá.
-
-
Bohužel. Doby Baldur's gate, kde si člověk nemohl házet firebally pod nohy jsou dávno pryč.
-
-
Myslím, že na nižší obtížnosti mohl
-
-
Pritroublych hracu je cim dal vic, takze se situace lepsit nebude.
-
ty jsi taky degenerovanej superman...
-
-
Tak podle tohoto videa to vypadá, že opravdu chtějí wowku přetahnout hlavní skupinu uživatelů: děti do 12 let *1* ...no zbytečnější video z mmo sem snad neviděl.(nic proti swtor)
-
-
Ono by to šlo napsat i normálně, aniž bys urážel hráče WoW (nehraju ani jedno ani druhé - než začneš...) a celkově se nechoval jako vocas.
-
-
Promiň Andy *13* jsi v pohodě?
-
-
nepičuj
-
-
nečum
-
-
zmrde
-
-
-
-
-
jsi omezený a arogantní, nikoho nezajímá tvoje super inteligence a pohrdání návody a pomůcky, nikoho nezajímá že ty zvládneš vše napoprvé, tvůj hyper vyvinutý mozek už nedokáže chápat že existují lidé, kteří jsou na nižší úrovni než ty, a přesto by si rádi zahráli MMO.. jestli bude lidská evoluce probíhat tímto směrem, budu rád za zničení lidstva jakoukoliv katastrofou protože tohle jestli se má někdy vydat ke hvězdám, tak sbohem galaktická republiko....
-
-
Clovece dychej nebo te to trefi :-)))))))))))
-
...no tak pardón, nevěděl jsem, že tě to tak rozhycuje :-p
rozhodně se nepovažuji za superinteligentího i když asi jsem protože jsem zvládnul vytvořit charakter bez návodu nicméně děkuji za poklonu.
-
-