Přejít na výpis diskuzí
Jak hrát Star Wars: The Old Republic podle BioWare
6.2.2012 | levis
67 příspěvků
-
TosaInu: Vazne? Reaguju takhle jen na nej, protoze se neustale vyjadruje o hre, kterou ani nehral, ze je zmetek... Neni to jeho prvni utocnej koment a predpokladam, ze ani posledni, chapu, ze s nim drzis, protoze zaroven, jak se navazi do TORu, tak chvali a propaguje tvoji oblibenou hru. Kazdopadne ty nemas jedinej duvod se tu po me vozit, takze brzdi
-
Poučuješ ale sám se chováš jako arogantní zaostalej "píp" .
-
Tak to si tiscali diskuze nečteš často :D
-
V kinshipu Myth sem v LOTRO a rád bych byl i v SW:TOR, jenom škoda že nehrajete na Legion of Lettow ...
-
zmrde
-
nečum
-
Myslím, že na nižší obtížnosti mohl
-
nepičuj
-
Tak to rovnou můžou udělat video jak se zaregistrovat nebo jak si koupit jejích hru
-
Promiň Andy *13* jsi v pohodě?
-
Na klikání na ikonky je ta angličtina fakt nezbytná. Můj syn to hraje, má 8 let a blíží se k lvl 30. V dialozích je úplně fuk co klikne, protože na příběh to má defakto nulovej vliv. Jedině, kdy řeší dialogy je situace, kdy mu to nabízí "hodnou bílomodrou nebo zlou červenou".
Angličtina je jen pro toho kdo to chce hrát kvůli příběhu. Rozhodně to není nezbytná podmínka hry.
Kdo to chce hrát WoW nebo KoreaGrind stylem, tak nemusí ani umět číst. -
Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy, jejich Hard mody nebo Operace a nemáte s kým? Tak to jste u nás vítáni! Guilda MYTH hrající na PVE serveru s největší československou komunitou THE RED ECLIPSE přijímá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete v našich řadách ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info napište mi napište ve hře (/tell nebo mail) nebo když mě nezastihnete, navštivte naše stránky na http://community.myth.sk a napište nám do sekce Přihlášky a my vás už kontaktujeme sami
-
pokud nevíš, že jdou vypnout, tak si je docela zasloužíš imho..
-
Toto už ale ve hře je v tutoriálech, které ti otravují život celou hru.
-
Comu sa divis, ta hra mieri na absolutny mainstream, takze taketo videa su potrebne, hra je cielena na urcite publikum a to buplikum taketo veci potrebuje...
-
Dobrá udělal jsem chybu ale zas tak horké to není děláte jako kdyby na tom záleželo
-
Paneboze vy diskuteri toho nakecate. Video je ocividne urcene ludom, ktori hru ani nemaju a proste prezentuju uplne zaklady toho co hra ponuka.
-
Tu odbornou pomoc porebujes spise ty,protoze takhle zaniceneho hatera jsem jeste nevidel. *3*
-
nah, I dont think so...
-
Tohle je pohár toho, jak moc mě tvoje myšlenkový pochody zajímají. \_/ Vidíš? je uplně prázdnej.