Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrajeme coop ve trech jak Satisfactory tak Factorio a Factorio nas bavi vic.  Nepřátelské prostředí, logisticke sítě, logicke obvody, mnohem, mnohem vetsi tovarny... Satisfactory je slabsi odvar.

• “Copper” není bronz. 

Factorio je dohratelné stylem špagety, jak základní hra tak DLC. Jestli je to dobrý nápad je věc názoru.

Já osobně Satisfactory nemohu vystát právě kvůli tomu, že hra přímo vybízí k vytváření špaget. Druhá věc nad kterou kroutím hlavou je schovávání důležitých technologií daleko v technologickém stromu. Konkrétně jetpack, splittery nebo blueprinty. Ve factorio je to vše dostupné prakticky od začátku (jetpack není potřeba, protože se nestaví vertikálně). No a pak stavění v terénu je také za trest. Terén nelze odtěžit jak ve většině podobných 3D simulací. Takže když chci postavit továrnu na rovině a narazím na oblázek tak můžu všechno zbourat a začít znovu.

Satisfactory bohužel často mrhá časem hráče a nutí ho opakovaně bourat a znovu stavět továrnu buď z důvodu nedostupnosti technologií nebo chybějících herních mechanismů.

Dyson Sphere Program, Techtonica nebo Foundry jsou dle mého názoru stále lepší hry. Jediné v čem Satisfactory vyniká je hezká grafika.

• Halali

Cute hf. Satisfactory je jedna z mých nej her ever a s kámošem taky hrajem coopy a oba hrajem Sati, ale spolu nikdy. Na první pohled se to zdá jako dobrý nápad, ale mám v té hře rád samotu, kdy jsem jen sám se sebou a moje stavění. Za Svinov palec hore :D 

• vonTossis

Satisfactory hrajeme s kamarádem a je to jedna z nejlepších strategií vůbec. Lepší je snad jen Oxygen. A evoluci jsme si taky prošli podobnou - Valheim,  Sons of the Forest a teď jedeme Enshrouded. :-)

• Jakube, moc prijemny clanok, palec hore! 

Mna navnadil na to dat sancu Satisfactory, aj ked som odchovany na Factoriu, ktore so mnou ale kamarat odmieta vyskusat :) Mozno sa necha zlakat na peknu 3D grafiku a spustu bocnych aktivit.

• Hansgruber

Satisfactory jsem hrál nedávno a bylo příjemné překvapení jak to přes  GeForce NOW jelo a hrálo se parádně.  Teď utápím čas Oxygen not included - neskutečná zábava :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit