Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

    Mně nevadí ty, které jsou kolem článků na celé obrazovce, ty bych snesl, co ale nesnáším, jsou všechny ty vyskakovací hovadiny a nejvíc ty na začátku všech videí, ty já prostě tolerovat nebudu.

  • Derp_1337

    "...náš systém dynamické obrany a taktických ústupů..."


    Ehm, rád ti připomenu jeden slavný citát k tomuhle tématu. No battle plan survives first contact with enemy. 😉

  • Row

    Ja si zas v jeho veku ve druzine navrhoval vlastni auta nebo vesmirne lode a to se stejnou najivitou a stejnym vysledkem, na coz bych si asi takhle pri pondelnim veceru normalne nevzpomnel a nad clankem a absurditou Pechackova i meho zapaleneho konani jsem se uprimne culil az do konce. Clanek je napsan ctive a zabavne a mne to po tech sragorach v praci rozhodne zvedlo naladu (a dle ohlasu nejsem sam), tedy takovy clanek ma sve ctenare a svuj ucel a jini necht se treba prokousnou, nikdo te nenuti to cist.

    A na reklamu jsem se u toho koukat nemusel, nikdo nikoho do niceho nenuti.

  • dworkin

    Aspoň už tu už dlouho nebyla reklama na online hazard (na serveru, kam chodí i děti, obzvlášť pikantní). 

  • dworkin

    Komentuju naprosté minimum Pechackovych článků (odhadem tak 1 z 50), ty obsese. 

    Ostatně soudím, že seš známá firma, akorát máš na hlavním nicku zase zakaz. 

  • JamesFaith

    Posledních 14 dní? Tuhle patetickou křížovou výpravu proti Pecháčkovi za "objektivní" žurnalistiku vede už měsíce, jen poslední dobou se z toho už stává až úchylná obsese.


  • dworkin

    Jestli nemáš žádné reklamy, tak seš tady černej pasažér a nemáš nárok tu do čehokoliv kecat. Sledováním reklamy a proklikama platíme za obsah, který se tu zveřejňuje. A pokud mám pocit, že je tady poslední dobou spousta balastu a že za otravné reklamy nedostavam, co bych mohl, můžu se ozvat. Jiný čtenář bez adblocku se mnou může nesouhlasit. Ty ne, ty se jenom vezeš.

  • dworkin

    Ne a nic takového jsem nenapsal. 

  • JohnyTheZik

    > A co se týče reklam, já tu žádné nemám, problém bude mezi židlí a klávesnicí.


    Kvalitu clanku nebo clanek samotnej nekomentuju, me Vaskovo psani bavi, ale zrovna u reklam jsi fakt vedle, protoze games.cz je jeden z nejhorsich webu co se tyce reklamniho balastu. Jestli pouzivas nejakej adblock je vec druha, ale tim by ses chlubit taky asi nemel. Na druhou stranu ta rakovina typu PS4 reklama moc jiny moznosti nedava.

  • A ono na hernim webu maji byt pouze recenze?

  • TheSuffering

    Horší je, že posledních 14 dní tyhle kraviny píše u každého podobného článku. Polemizuje nad tím, zda autor nemá náhodou nějakou recenzi, kterou by měl zpracovávat. Já se zase zamýšlím nad tím, jestli dworkin má vůbec nějakou práci, když tu neustále otravuje. A co se týče reklam, já tu žádné nemám, problém bude mezi židlí a klávesnicí.

  • XorxoxTalarius

    Pobavilo, dobry clanek, diky za nej :)

  • lito

    😂 Pecháček mě dostal. Já jsem mu to fakt celé přečetl a on z toho vyšel takový nesmysl. Ach jo. 

  • TheGGG

    když jsou ty vánoce... a reklamy tady jsou všechny na PS hry, které už dávno mám, takže pro mě ztrácí smysl.

  • jonatan.hanzlik

    Sice si říká Dworkin, což nazančuje určitý stupeň inteligence i vkusu, ale plácá fakt kraviny. Proč ne? Relevantní to pro nás starší hráče je. Usmál jsem se, vzpomněl na vlastní kreslení map a taktik na AOE II nebo vymýšlení nových hradů do HOMAM III a šel si dál svou cestou. Je to ani ne minutu zpět, ale co to bylo za reklamu jsem si ani nevšiml, protože mě to fakt vůbec nezajímalo, narozdíl od článku, který mě vlastně potěšil.  Protože nás, kteří sdílíme tento autorův příběh je rozhodně víc. Takže díky za článek.

  • Dobrý článek :D Přípomíná mi to, jak jsme s kámošem v družině kreslili plány na demo Age of Mythology.. Z nějakého důvodu nám nedocvaklo, že když člověk postaví domy, tak to zvýší populační kapacitu, takže jsme žádné nestavěli a vše se muselo vejít do toho základního limitu. Měli jsme tak 20 různých mapek a plánů, kde jsme kreslili Maginotovy linie hradeb a věží a následných protiútoků. Řeknu vám, kdyby nám Francouzi svěřili obranu Francie ve třicátých letech, tak by náš systém dynamické obrany a taktických ústupů Hitlera zastavil.... Dodnes si vzpomínám jak nám docvaklo, že ten limit bude těma barákama. Největší zjištění v dějinách naší školní družiny :D

  • dworkin

    Přemýšlím, kolik zajímavého obsahu jsme mohli mít, kdyby autor dělal svoji práci a ne exhiboval osobními vzpomínkami na školní léta.

    Má například autor momentálně zadanou nějakou recenzi? Jestli jo, tak ať si každý, kdo ho bude bránit, uvědomí, že práce na recenzi stojí, protože se nutně musíme dozvědět, jak měl ve školní družině zcela nereálné a tudíž fantagmagorické a pro čtenáře zcela plytké představy o tom, že vyvine počítačovou hru.

    Ovšem na reklamy jsme se u toho podívali, protože jsme museli.

  • Trojka byl bohužel krok stranou. Akční mise, kde se respawnovali nepřátelé a běhali ve vlnách. Časový limit v misích - přímo daný nebo přes skriptovanou událost a do toho aby se to v tom akčním tempu nedalo zvládnout, tak jsou omezeny klávesové zkratky a ovládá se to špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit