Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    Sakra, z týhle hry (a to je jen video) působí tak příjemná a hustá atmosféra, která mi trošku připomíná Jedi Outcast, ty první levely v těžebních komplexech :) A trošku FarScape. Každopádně pokud si to vezme to nej z Guerilla a přidá našláplej příběh, je na co se těšit!
  • I přes vlnu internetové nevole vůči této hře, se mi líbí víc a víc.
  • Boze reknete mi , na co se utracej prachy za takovej trailer... Kdyz budu chtit hru hrat.. a jako ze ja ji chtit hrat budu... Bude to protoze jsem hral dily predchozi a protoze to je proste po multaku prdel... Ale ze by me ovlivnil takovej strasnej trailer??
  • "...budeme se soustředit..."? Uf. A proč jste tedy rovnou nenapsali na začátku věty "Když budeme odhlédnout od debaty..."? Nebo "...až se bude objevit obrýlená ženská ...? Logiku by to mělo naprosto stejnou.
  • Ghost of mars .... Jako by Volition stále hledal cestu jak na marsu prorazit . Už zádné špatné megakorporace , už jenom megašpatní emzáci ... ch jo :/ No ale video nadchlo víc než vše na Dragon Age 2 ..
  • Destrukce + vyborna grafika = mňam! *1*
    • Dlouhe nohy + kozy = ham! *1*
  • vlhka buchticka = mnam :D
  • Video nuda. Zenska tam skoro neni videt tak proc by mi mela pripadat smesna.
    Hra to muze byt ale zabavna.
  • "Až se jako hlavní hrdinka v akční, nebo vlastně jakékoli, hře objeví obrýlená ženská typu vyžle s nepříjemnými sklony k filosofování a nakope všem alienům a zběhlým mariňákům zadek, takový den se zapíše do dějin videoherního průmyslu."

To bychom museli zkombinovat Bayonettu, Milu Jovovich a Mei Ling :)
    • MishKonn
      Já si myslím, že autor měl na mysli spíš něco jako Amy Farrah Fowler *1* (pro ty co neznají - postava ze seriálu The Big Bang Theory).
      • A ja zase myslim, ze kdybys nebyl trubka, tak by sis vsiml, ze autor se uz vyjadril *1*
    • sleepless
      Jsem pro, vsema deseti :)
      • Do pr ... a proč ženská ? To už tam může být klidně Duke Nukem a může si filosofovat jak chce ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit