Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně vlastním Samsung G. SII a iPhone 4...ano pravda každý telefon má své výhody a je jasné že ten co vlastní iphone si bude myslet že je lepší než samsung a opačně.Nevím více mi přirostl k srdci Samsung SII s androidem...ale samozřejmě je to věc názoru a k čemu ho používáte (Samsung se mi líbí víc než iPhone) a navíc musíme vzít v potaz cenu .... a Samsung mi v minulosti připadal jako dost podprůměrná značka než třeba Nokie nebo Aplle...ale od nástupu rodiny galaxy jsem změnila názor.....navíc Samsung II byl vyhlášen mobilem roku
  • V tom videu je všechno nějak pomalé. Hrdina sotva leze, souboje jsou zpomalené, je to takové unylé a utahané. To je schválně aby stíhal HW?
  • Ender`s Game goes real..... *3*
  • http://apps.facebook.com/herogift/?ftype=flyfish&uid=100000230579386
    pls klikněte mi na odkaz je to dobrá hra lae můžete kliknout ikdyž nebudete chtít hrát dost mi pomůžete prosím :) díky moc předem
  • Pořád jen Apple, Apple a jen Apple... Co na něm všichni vidíte? Že je to nejlepší smartphone této doby? ... NE!!! ani zdaleka se nedokáže vyrovnat značkám jako je Samsung, HTC, Sony Ericson nebo LG.... v podstatě všem se systémem Android! Apple je předražený, má poloviční výkon, je nekompaktibilní s jakýmkoli PC (nenahrajete si tam ani písničku) a ještě k tomu ten tupý iOS...
    • Krásné bludy, buď jste ten telefon nikdy neviděl, nebo se snažíte záměrně vyvolat flame ... Než něco napíšete, ověřte si prosím fakta, většina Vašeho příspěvku je nepravdivá ... (v čem je nekompatibilní s PC? Já ho s PC používám bez jediného problému a představte si, hudbu si do něj také bez problému nahraji! :)

      Dále ukažte mi jediné zařízení, které má dvojnásobný výkon oproti iPhone 4S? Ano žádné takové se neprodává ..., nemluvě o tom, že kdyby ano, tak je nutné porovnávat i další věci jako výdrž ...)

      Značkám jako LG? Neznám jediného člověka, který vlastní tyto telefony a který by nenadával na telefony od LG (i ty s Androidem).

      Android jako takový nechávám stranou, není to špatný systém, má své výhody, ostatně iOS také, aneb třeba iCloud a AirPlay (pro Android nic takového není, zase jsou jiné věci ...).
    • na trolle, počti si, ať příště neztrácíš čas psaním blbostí

      http://www.tlamiczka.com/2011/11/proc-je-je-pro-herniho-vyvojare-lepsi.html
      • Nejde jen o hry ty trotle... na iOS si můžeš změnit jedině vyzvánění... iPhone je prostě blbuvzdorný - má to své výhody i nevýhody... Android si přizpůsobíš podle sebe *5* Pokud si koupíš iPhone tak si jen otrok Apple *11*
        • Vlastnim SII i iPhone 4 a musim ric ze i pres to ze SII ma lepsi HW a pod... tak mi vice k srdci prirostl iPhone pac proste funguje jak ma a ne jako SII kdy ten android si obcas dela co se mu zachce.

          Prizpusobeni androidu je sice fajn ale v podstate to k zivotu nepotrebuejs a je to jen neco co se vytahuje aby bylo mozne rici v cem je lepsi
    • Apple asi nemá papírově tak vymakané komponenty jako nějaký samsung, nebo htc... stejně ale na něj vyvíjené aplikace běží mnohem líp, než na jakémkoliv jiném zařízení. iOS je perfektní systém... android toho sice teoreticky má více co nabídnout, ale stejně jde většinou jen o věci, kde valná většina uživatelů řekne "ha, já to mám" a stejně to nikdy nevyužije.
  • strasne su trapni.. 'vyzera to inak ako bezne fantasy' - asi ano ked naposledy videl fantasy na firemnej akcii LOTR3 zdarma nez ho z oddelenia kozmetiky prevelili na art directora. hlavne ze chcu vyzerat jak shadow of the colossus ale bez tvrdeho hranateho brnenia to veru nepojde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit