Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj prototype mam rád. :-)
    • Já taky, ale chci hrát za Alexe a ne nějakýho nesympatickýho negra :-//
      • Lawliet
        mm udělat s Alexe hlavního záporáka byl vybornej tah.. ani bych se nedivil když by se jejich dějové linky vzajemě proplétaly třeba i možnost hrát nějakou tu misi za Alexe
  • Mohli si najmout lepsi herce...
  • kostik.kost
    V té hře bude určitě zvrat, aby vyvojáři vykulili hráčům oči podle mě heller přijde na to že mercer za to vyvraždění nemůže a nakonec se spojí, ale to bude asi až si pořadně nakopou pr--le *1*
  • Malleth
    Po shlédnutí videa mám Hunting skill + 10

Ten výklad vývojářů je hodně vtipnej.
    Trochu mi to připomíná videa k Heroes VI. Tam sou taky takový pohádkáři...

http://www.gametrailers.com/video/reveal-faction-might/711567
  • rancor1223
    Tak to si nechám líbit *1* Vývojáři se v tom lovení a zabíjení docela vyžívají, ne? A hraní za negra neni tak hrozný, já spíš doufám že nebudu muset zabít Alexe...
    • DarkHawk
      Zabít ho asi budeš muset bude to podle mě final fight. Mercer je Helleruv uhlávní nepřítel, to si neviděl trailery?
      • Alexa nezabije.. ani Alex jeho. Veď sme na konci jednotky videli že prežije prakticky všetko.
      • Možná bude nějaký fatální zvrat v příběhu(o čwmž pochybuji) a s Alexem se spojíš,ale jinak Prototype 2 bude podle mě skvělá hra,nejspíš ještě zábavnější než 1.Proste at to autoři nepotentí a máme skvělou hru,která určitě zabaví na desítky hodin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit