-
Nedá se hodnotit nic když sto nehrál..
-
-
Přesně můj názor!!!
-
-
Mně torchlight strašně nebavil. Barevná mlátička s hodně efekty, ale celé bez atmosféry, příběhu. Nuda. Nechápu, jak tuto hru může někdo stavět vedle Diabla. Pamatuju, jak jsem v dobách Diabla 1 z atmosféry uchcával radostí, jak je parádní. Nedávno jsem to z nostalgie hrál a dohrál to jedním dechem, jak mě to vtáhlo. Torchlight jsem trpělivě klikal několik hodin, pak smazal. Ne, že by to byla špatná hra, ale jen spíš tak pro odreagování. Jediné co mě tam bavilo, byly předměty, toť asi vše. Pevně doufám, že ikdyž bude mít diablo 3 podobný styl grafiky (přesto lepší), tak bude atmosféra stát za to. Je ale pravda, že když jsem poprvé viděl screeny z D3, nevěřícně jsem kroutil hlavou.
-
Paráda! Berte v úvahu, že je to staré 6 LET! dneska by to vypadalo lépe. Detailnější textury, více polygonů. Když vemu že D2 je z r. 2000 a Expansion LoD tuším 2001 nebo 2002 už nevím, tak v r. 2006 by TOTO rád hrál! Grafika sedí s Diablem 2 takže bych za to byl rád! Je to prototyp, spousta věcí tam chybí, nejsou dodělané apod., hra by na pulty v TAKOVÉM grafickém kabátě nešla. Vśe by se vyladilo. Škoda, D3 ve finále bude bomba! Ale zezačátku to bude grafické zklamání (omalovánkové), na které si zvykneme. Tak to prostě je! Je to DIABLO! To nelze nenávidět! :)
-
Graficke ponatie a dizajn su uz uplne pass lenze to nebola jedina vec pre ktoru ludia hravali D 2.
Ako uz spomenul zekinth D2 mala vybruseny herny system a postavy poskytujuce moznosti roznych buildov.Neviem ci ste videli gameplay z D3 areny -PvP ja som ho videl a myslim si ze to nema nic spolocne s klasickym d 2 Pvp pretoze tam clovek potreboval skill zatial co hentam to je skor len o tom kto spravy vacsi ohnostroj, sorcka mi pripada uplne neschopna oproti nabuseny soso buildom z dvojky a ostatne postavy tak to uz je koniec napr ten monk a demon hunter to je asi jeden z najvacich trapasov v histrii rpg. Lenze co uz dnes je doba kedy sa hry riadia poziadavkami mainstremu a mam taky pocit ze diablo 3 je robene pre WoW generaciu nez pre ludi co odrastli na klasikach ako D1, D2 ,baldurs gate a podobne... -
-
WoW nie je hackNslash RPG ako Diablo:D velmi sa mylis chlapce.... WoW ma svoje univerzum ktore je perfektne ale ked ta nebavi len kvoli grafike tak neviem(pvp vo wow je zlozitejsie ako si len predstavujes a tiez tam mas rozne moznosti ako stavat buildy pre rozne charaktery)... Diablo ma tiez svoj svet ale nie je tak vyvinuty ako warcraft, a toto nove diablo tomu moze dodat prave tu velkost... ako mna nezajima ze si sa tam mohol zabijat na milion sposobov ale o ten pribeh a ten svet malo to nieco do seba a v tom su blizzard dobry vedia ta dostat
-
-
Jo.
-
D3 by se mi hlavně líbilo kdyby bylo o hratelnosti, příběhu, rozumných hardwarových nárocích a pokud možno plné lokalizaci dočeského jazyka. Tedy i s dabingem. Líbilo by se mi kdyby ctilo a zachovalo herní principy dvojky protože v ní byl herní duch ještě patrný byť už se jednalo více o akci než o atmosféru. Podle mně tvůrci D3 naprosto nedoceňují odkaz a zkušenosti dvou předchozích dílů a dovolím si tipovat, že tak jako se Diablo2 mezi lidmi paří v podstatě do dneška tak po trojce už do tří let po jejím vydání neštěkne ani pes. Na otázku proč je jednoduchá odpověď. Za prvé: nebude oplývat takovou atmosférou jako první díl a za druhé: herní principy v D3 nebudou tak mistrně vybalancovány jako ve dvojce. Jak si tím můžu být tak jistý? No protože toto moje přesvědčení plyne z četných zkušeností s tím jak je s herními principy v dnešní době nakládáno. Taky proto, že jak na prvním tak i na druhém dílu série je zcela jasně patrné, že vznikly v prvé řadě z čistého fandovství a nadšení a teprve v druhé řadě z touhy po zisku. Dnes jak víme je tomu přesně naopak *10*
-
-
Na jaké planetě to žije, že tam u vás je "na prvním tak i na druhém dílu série je zcela jasně patrné, že vznikly v prvé řadě z čistého fandovství a nadšení a teprve v druhé řadě z touhy po zisku" ?
-
-
na té, kde tu hru ještě nikdo nehrál a už po ní neštěká ani pes a hodnotí herní principy... :)
(což je zajímavé, protože herní principy diabla 1 a diabla 2 jsou tak primitivní, že tam opravdu není moc co zkazit... :) ) -
-
Podívej já chápu nadšení které z ukázek hry Diablo3 může někdo cítit. Je to barevné, je to 3D, bude to mít fantastickou grafiku, vyumělkovaný design a možná se tam bude mluvit o Deckardu Cainovi a lokacích jako třeba Kurast nebo Tristram. Bude tomu ovšem chybět jedna maličkost a tou je syrovost a původní atmosféra. Ty barevné ukázky jsou sice hezké a i mně se líbí ale o atmosféře to nebude i kdybyste se třeba na hlavu stavěli, protože o tom svědčí už první ukázky. D1 a D2 jsem hrál každý díl snad dvacetkrát a za tu dobu jsem si stačil všimnout a uvědomit v čem spočívala síla těchto dvou her a věř mi, že o vyumělkovano grafice to nebylo.
-
-
-
-
pozri te si toto a uvidite ze diablo 3 vyzera perfektne a je to riadny skok ku kvalite http://www.youtube.com/watch?v=m0M4sksBOtI
-
-
Skok k graficke kvalite urcite. Ale ja bych si to predstavoval jako hru depresivni atmosferou ktera vyvolava pocity sklicenosti, smutku a beznadeje. Ne jako nejaky kolotoc.
-
-
Mě jenom fascinuje-nic ve zlým-jak někteří lidi remcají na adresu Diabla 3 ,ale přitom ho ještě nehráli.To mi nepřijde moc"košér" *3*
-
-
co tě fascinuje? co by si chtěl na hře, která ještě nevyšla vlastně hodnotit? jen grafiku podle videa a obrázků, možná hudbu, ten zbytek se moc hodnotit nedá, nevim co je na tom fascinujícího : )
-
-
Přečti si,prosím,znovu,co jsem napsal:-)
-
-
přečetl a? lidi remcají na adresu D3, kvůli grafice, ale přitom ho nehráli, já ti odpovídám, že nic jiného hodnotit nejde, už si rozumíme nebo máš stále nějaký problém?
-
-
-
je verejnym tajemstvim ze je to davno hotovy akorat chteji jeste podojit Cataclysm a Starcraft 2. neketri to uz dohrali ja znam zopar takovych lidi
-
-
hej a kto to hral? tvojho otca kona brat?
-
-
ne tve matky piča kurva
-
-
-
-
mně to zas přijde v pohodě, určitě ne barevně přeplácané, jen tam je prostě víc barev, je to živější, proč ne. některé scény budou určitě depresivní akorát, dost to ovlivní hudba a ta vypadá skvěle, co jsem slyšel úryvky.
-
-
-
Me se ty novy disney kolotocove omalovanky docela libi i kdyz porad nemuzu prijit na to jakou to ma vlastne logiku. Jednak je tam tolik krvavych fatalit ze to rozhodne neni urceno pro deti (nebo se to bude dat vypnout?) na druhou stranu celkovy koncept grafiky je jak pro deti cca 3 let. tak kdyz delaji nasilnou hru pro dospele proc tam nedali depresivni hororovou atmosferu a realnou grafiku taky pro dospele?
K tomuhle diablu: demoni v nebi je z teologickeho hlediska nesmysl a obrazky nemaji zadnou atmosferu. dobre ze to odlozili *11* -
Rád bych se zeptal,jestli je nějaký patch na Diabolo 2,který zvyšuje rozlišení.Ono těch 800x600 není nic moc *3* .A pokud jde o Diabolo3,tak mě se výtvarné podání líbí,ale počkáme,až hra vyjde(doufejme,že to letos klapne).Díky
-
-
http://www.moddb.com/games/diablo-2/downloads/d2multires-version-102
-
http://www.youtube.com/watch?v=lY4JgycToTU toto je diabolo HD :D
-
-
Po Fight Clubu #14 tenhle clanek ziskava naprosto novy a humorny rozmer :)