-
Miluji Diablo i Diablo II, mám poctivě odehráno, ale podle mého názoru by tento "nebeský" koncept, graficky vypulírovaně okleštěný a vyletěný, jednoduše nefungoval... Ty kobky či ze kterých míst pochází první screeny super, ale ta nebeská úroveň je zcela bez atmosféry a nehororová... I ty monstra tam působí jaksi nepatřičně. Toť můj názor.
-
Dalsi bleskovka predelana na novinku? Tohle mi moc nejde do hlavy.
-
-
To víš, Diablo, Blizzard, všichni se pose*te. *6*
-
-
nevim proc se u diabla resi tolik grafika. diablo II vypadalo "stare" uz v dobe sveho vydani a dodnes ho hraje spousta hracu.
pridat k temto obrazkum nejaky bloom efekt ci neco podobne, tak budou vypadat skoro stejne jako ty nove. to ze to bude vypadat jako torchlight je uz uplny nesmysl. staci se podivat na posledni obrazky v plne velikosti a kdo nevidi rozdil musi byt slepej. at uz prvni nebo druhy dil diabla nikdy nemel nejakou realnou grafiku. to co cemu nekteri rikaji omalovanky je podle me prinejmensim to jak by vypadalo diablo II ve vysokem rozlisenim s daleko detailnejsi grafikou. srovnani s wowkem je uz mozna podobnejsi, ale kdo ma tu moznost a komp tak si zkuste pustit wow ve full HD s vyhlazovanim a ultra nastavenim a to ma k omalovankam taky pekne daleko :) -
Vypadá to jako Diablo 2,5. D3 zas takový omalovánky nejsou, kam se hrabe na WoW. Hlavně ať už je to tady. To je vidět, kam to vede. Prachy se jim sypou, tak si klidně celou hru znovu přepracujou, nikam nespěchaj, lážo plážo. Zcela vážně, pryč s WoW, jinak se další hry dočkáme za 10 let.
-
Raději bych bral ten starý styl. Na ty WoW omalovánky moc nejsem. Ale co už teď.. Těším se i tak. *4*
-
Stylizace je podobna pudovnim dvema dilum, coz urcite neni na skodu, ale po technicky strance to vypada dost zastarale, i na rok 2005.
-
Tak nakonec můžeme bejt rádi, že jsme si počkali :), tohle vypadá dost divně..
Teďka snad jen aby už to bylo venku :), ale beztak si budeme muset počkat ještě do roku 2012, letos to nemá šanci vyjít :// -
Na jednoduchou otazku jednoducha odpoved-ANO. Ale idioti z blizzardu si stejne muzou delat co chteji, protoze na to maji...jak rikal jeden komik o zisku z 'RTS strategie se jmenem starcraft a cislem 2'-myslim ze ty penize budou slouzit na kupovani svaciny. Je to takovy kapesny...
-
Já tady zírám jak lidi brečej nad blbou sytostí barev. Pokud to budou ve finále takový omalovánky, tak dříve či později vznikne fanouškovskej nebo oficiální filtr, kterej vám to udělá syrovější :-)
-
Graficke ponatie a dizajn su uz uplne pass lenze to nebola jedina vec pre ktoru ludia hravali D 2.
Ako uz spomenul zekinth D2 mala vybruseny herny system a postavy poskytujuce moznosti roznych buildov.Neviem ci ste videli gameplay z D3 areny -PvP ja som ho videl a myslim si ze to nema nic spolocne s klasickym d 2 Pvp pretoze tam clovek potreboval skill zatial co hentam to je skor len o tom kto spravy vacsi ohnostroj, sorcka mi pripada uplne neschopna oproti nabuseny soso buildom z dvojky a ostatne postavy tak to uz je koniec napr ten monk a demon hunter to je asi jeden z najvacich trapasov v histrii rpg. Lenze co uz dnes je doba kedy sa hry riadia poziadavkami mainstremu a mam taky pocit ze diablo 3 je robene pre WoW generaciu nez pre ludi co odrastli na klasikach ako D1, D2 ,baldurs gate a podobne... -
-
WoW nie je hackNslash RPG ako Diablo:D velmi sa mylis chlapce.... WoW ma svoje univerzum ktore je perfektne ale ked ta nebavi len kvoli grafike tak neviem(pvp vo wow je zlozitejsie ako si len predstavujes a tiez tam mas rozne moznosti ako stavat buildy pre rozne charaktery)... Diablo ma tiez svoj svet ale nie je tak vyvinuty ako warcraft, a toto nove diablo tomu moze dodat prave tu velkost... ako mna nezajima ze si sa tam mohol zabijat na milion sposobov ale o ten pribeh a ten svet malo to nieco do seba a v tom su blizzard dobry vedia ta dostat
-