Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že ty noob vylepšováky půjdou vypnout.
    • přesně snad to pujde vypnout nebo nastavit změněním obtížnosti a pokud ne tak co to je proboha za hitmana s nějakým ultra viděním, který ukazuje trasy?? Proč se musí vývojáři opičit po jiných hrách, snad z toho nakonec neudělají hitman Sci-fi:((
  • Jezis zas dalsi zlehcovani hry, kdy uz to konecne skonci. Vzdyt prece stary hytman mal vse potrebne k splneni mise x zpusoby. Zadnou mapu kde je vse vyznaceno vazne nepotrebuju a spokojim se ze starou mapou, kde bylo vse potrebne pro perfektni hrani. Jinak to s tema prevlekama moc nechapu, stary hitman to mel prece taky.
    • neni se cemu divit, kdyz to delaj pro par tlacitek gamepadu
      • Od kdy hitman potřebuje 3 pr.ele kláves k ovládání?
        Jo a jak vysvětlíš to, že předchozí díly byly na konzolích ?:D
        • a kdo rikal, ze predchozi dily stoji za ***?! Jsem psal duvod, proc to ted vsechno stoji za ***
          • Bože muj, z toho co si napsal sem pochopi,l že za to jak novej hitman vypadá muže podle tebe malej počet tlačítek na gamepadu tak si příště rozmysli co budeš psát .
            OK tak když za to mužou konzole jak je možný že předchozí díly byly na konzolích identický ?
    • tak tim ze zavedli uzke linearni koridory vedouci do otevrenejsich "aren" kde muzes delat vice mene co chces uplne popreli princip hitmana ... co na tom ze v mistnosti nebo soustave mistnoti muzu nekoho obejit z leva nebo z prava, zabit ho nozem, vazou nebo pistoli kdyz to do te mistnosti povede jen jedna cesticka .. stejne jak to dopadlo v Splinter Cellu ..
      • Kde máš napísané že k cieľu bude viesť len jedna cesta? Aj keď sa mne tieto novinky osobne nepáčia, dúfam že sa budú dať vypnúť.
        • E3 (gamespot) .. nevim jestli to bylo z prezentace nebo z rozhovoru .. ale rikali ze to bude delane jako soustava aren spojenych ulickama ..
      • Presne jak pises! A zrovna prirovnani k poslednim splinter cellu se k tomu krasne hodi, tak se pohrbiva skvela serie. *9*
  • Ludo
    Iny dabing, koridory? *8*
    Tento Hitman zacina vyzera strasne na icu
  • Zatím toho řekli jen tolik, kolik toho měly i původní díly. Hlavně aby hromada těch nesmyslů šla vypnout. A aby se nestávalo jako doposud, že nepřátelský pandulák vysype do Hitmena celej zásobník, než 47 umře (i za vyšší obtížnosti, I když projít úroven akčně stejně nešlo...)
  • David Bateson nebude dabovať Hitmana?

Dealbreaker.
  • tenced
    Hitman bez hlasu Batesona ? zhroutil se mi svet ...tomu uz jen chybi zprava o tom, ze mu zacaly rašit stribrne vlasy a knírek a o dabovani se zacal zajimat Burt Reynolds.. *9*
    • Počkejte až hra vyjde a pokud to bude fakt tak špatný tak všechen nahromaděnej vztek vypustte do for IO .
      • zx_spektrum
        Tak tohle je zrovna jedna z těch věcí, u které, pokud se bude dostatečně křičet během vývoje, mají fandové hry alespoň nějakou šanci něco ovlivnit k lepšímu. A pokud 4 díly úspěšně daboval Bateson, jakákoliv změna ze strany IOI těžko bude pozitivní. Na detailech záleží.
        • tenced
          souhlas, jdeme řvát!
  • Jen tak mimochodem. Jedničku jsem si zahrál znovu před půl rokem. (dvojka mi z nějakého důvodu padá, když si beru převlek, tak to zkusim roujet na virtual pc) Právě stahuji Thief: the dark project .... neni nad starý dobrý gamesky :-)
  • Rorschah
    Odpočívejte v pokoji pane 47 ... *10*
  • Splinter Cell, Max Payne a teď i Hitman. Kolik skvělých sérií ještě chtějí zničit???
    • To jsem nevěděl že ty poslední dvě hry jsi už hrál.
  • Pokud opravdu změní dabing, tak to pro mě nestojí ani za stáhnutí... Ano opravdu jen toto stačí, aby bývalému fanouškovi série ukázali, že na něj vývojáři prděj. Pokud změní hlas už to není Codename 47 a mohli tam dát klidně jinou postavu. Je mi to líto. ....a to mám všechny hitmany koupené v originále.
    • Ludo
      Snad sa im to vrati ako bumerang. Aj ine firmy skusali stavat hlavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit