-
docela dobe znam vsechny filmy na motivy vetrelcu nebo predatoru, vyrostl jsem na nich. zkuste si stahnout vsechny tri hry (AvP 1,2,3) a hrejte. 1cka ma tu nejlepsi atmosferu ze vsech. 2ka nejlepsi podkreslovaci hudbu a zvuky ale trojka uz jen grafiku....
-
Tahle hra doufám že si získá moje srdce tím když tam bude survival mod jako v AVP 2 *7*
-
co se týče filmu Alien 3, tak dle mého názoru je atmosférou asi nejlepší, akorát škoda že film není dotažený dokonce. Jinak z čeho se vylíhnul Vetřelec v tomto díle je otázka. V původí verzi co jsem kdysi viděl v kině to bylo ze psa. V rozšířené edici je to z tý krávy nebo co to je :) btw. sežentě si speciální edice všech filmů, hlavně druhý díl je doplněný o skvělý záběry u kterých fakt nechápu jak mohli chybět... ( jak našli loď, život na planetě, hlídkující kulomety apod. :)
-
-
Jo, ty vynechané scény byly vystřiženy jen kvůli zkrácení délky filmu - tehdy prostě nebylo moc v módě aby měl film skoro tři hodiny
-
-
Jak jsme na předchozí straně řešili ten film Alien3 - já vůbec neříkám, že je špatný, momentálně je asi můj nejoblíbenější (mám na mysli ovšem verzi ze peciální edice). Problém je, jak ten film vznikal, Fincher měl nějakou vizi a protože byl v té době zelenáč, studio mu do toho pořád kecalo a vyvýjelo na něj tlak, film se několikrát předělával a vyvrcholilo to tím, že Fincher od filmu odstoupil před dotočením, studio vzalo to, co bylo do té doby natočeno a sestříhali si z toho film podle sebe, který se značně lišil od původní Fincherovy představy. Na blu-ray Alien Anthology je o natáčení více než 3h dokument, kde jsou všechny ty problémy detailně popsané. Dřív jsem trojku moc nemusel, ale po shlédnutí toho dokumentu a následně "speciální edice" jsem úplně změnil názor na ten film... Obyč. kinoverze trojky je podle mě podprůměrný film, speciální edice už je skvělé, ovšem trochu děravé dílo.
-
priklon k l4d by som urcite bral na najtazsej obtiaznosti to bol slusni adrenalin ale hlavne clovek musel semtam aj rozmyslat kam sa postavit a kto kryje ktory prichod aby udrzal tie vlny.Takyto druh kooperacie kde jeden druhemu pomahal daval lekarnicky atd.Byt takto spraveny colonial marines nemuselo by to byt zle + nejake tie rozlisne povolania ktore hracov budu nutit kooperovat a bude to pecka.Zatial vsak za jedinu peckovu hru s votrelcami povazujem avp1 vdaka atmosfere koli ktorej som to niekedy mal az strach spustit :-).Bodaj by to niekto dokazal preniest do multiplayeru aby sa hrac mimo skupinu ostatnych hacov citil ako 5 rocne dieta v tmavom lese.Ano to by som si dal.
-
nejlepsi byl prvni dil, adrenalin na kazdem miste, hlavne kdyz na vas najednou skocil facehugger
-
KED STE FANUSIKOM FILMOV ALIENS, PREDATOR, AVP tak sa mi pacia vsetky tieto hry :) AVP 1 bola pecka :) avp 2 bola dobre spravena hra od skvelych vyvojarou :) A primal Hunt :) no koment pretoze to sa mi zdalo este lepsie ako avp 1 a 2 .. A teraz Avp 2010 klobuk dole proste ked je niekto fanusik tak to hra aj keby tam bol grafika zo stareho Maria co som volakedy hraval na sege :D :D ... ja sa uz nevim dockat tejto novej Alienovky *3*
-
-
taky jsem fanousek,jeste se zapomelo na vynikajici alien vs predator na atari jaguar (1994) a alien trilogy na psx (1996),doporucuji
http://www.youtube.com/watch?v=33RL1XwtG8c
http://www.youtube.com/watch?v=9KA1dAff-n4
-
-
Pamatujete si Alien trilogy?
To byla taky super Aliení hra. U toho jsem se parádně bavil a bál. AvP1 to jsem se parádně bavil a bál trošičku míň a u AvP2 jsem se parádně bavil a bál ze začátku a pak jsem si na to už zvykl:).
Je jasný, že ty hry byly super všechny, akorát já jsem zestárnul:(. -
nejlepsi AVP na pc je AVP1. bez savu, na Director Cut. To uz dnesni deticky nepamatujou a dalo by to z nich tak mozna 1%. To bylo to co me na ty hre tak neskutecne bavilo. AVP2 se savama bylo uz pro deticky.
-
-
AvP2 bylo samozrejme o hodne lehci, nicmene co se tyce pribehu bylo daleko vymakanejsi nez AvP1 a MP se dost povedl. AvP1 sice melo hustou atmosferu a tezkost, na druhou stranu to bylo graficky slabsi, prostredi byly az moc prazdne a multiplayer taky nebyl az tak extra.
V podstate me jen mrzelo,ze v AvP2 temer nebyli zadni facehuggeri...ty meli zachovat takove jako v jednicce.
Valve je kvalitni firma, takze tajne doufam,ze se novi Alieni podari jak v singlu,tak i v multiplayeru!! -
-
To dělají Gearbox. Ne Valve. Bacha na to. :-)
-
-
Ok Ok *4* On ten Gearbox to s Valve docela pece, jako kdyz Duke Nuke Forever propagoval i Gabe Newel z Valve, takze se zda,ze jsou si docela blizko (Valve a Gearbox).
-
-
No, to Valve je, ale A:CM vyvíjí Gearbox...
-
-
AvP jedničku bez savů na directors cut bych (tenkrát jsem to nějak udělal, ale už to skoro nebyla ani zábava:)) dneska rozhodně nedal, to by mě zcela určitě dřív kleplo a manželka by byla mladá vdova :)
-
-
Mno nevím, nekasali se onehda jak to bude podle filmu? Najednou vetřeleco co napichuje na hlavu jako nosorožeč? EHM. Lepší bude raději nic nečekat a pak být eventuálně příjemně překvapen (kdo ještě pamatuje ty hromady keců před posledním AvP...)