Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela dobe znam vsechny filmy na motivy vetrelcu nebo predatoru, vyrostl jsem na nich. zkuste si stahnout vsechny tri hry (AvP 1,2,3) a hrejte. 1cka ma tu nejlepsi atmosferu ze vsech. 2ka nejlepsi podkreslovaci hudbu a zvuky ale trojka uz jen grafiku....
  • Tahle hra doufám že si získá moje srdce tím když tam bude survival mod jako v AVP 2 *7*
  • A není možné aby vetřelci (ti řadoví) vajíčka přenášeli?
  • Jo, ty vynechané scény byly vystřiženy jen kvůli zkrácení délky filmu - tehdy prostě nebylo moc v módě aby měl film skoro tři hodiny
  • co se týče filmu Alien 3, tak dle mého názoru je atmosférou asi nejlepší, akorát škoda že film není dotažený dokonce. Jinak z čeho se vylíhnul Vetřelec v tomto díle je otázka. V původí verzi co jsem kdysi viděl v kině to bylo ze psa. V rozšířené edici je to z tý krávy nebo co to je :) btw. sežentě si speciální edice všech filmů, hlavně druhý díl je doplněný o skvělý záběry u kterých fakt nechápu jak mohli chybět... ( jak našli loď, život na planetě, hlídkující kulomety apod. :)
  • Jak jsme na předchozí straně řešili ten film Alien3 - já vůbec neříkám, že je špatný, momentálně je asi můj nejoblíbenější (mám na mysli ovšem verzi ze peciální edice). Problém je, jak ten film vznikal, Fincher měl nějakou vizi a protože byl v té době zelenáč, studio mu do toho pořád kecalo a vyvýjelo na něj tlak, film se několikrát předělával a vyvrcholilo to tím, že Fincher od filmu odstoupil před dotočením, studio vzalo to, co bylo do té doby natočeno a sestříhali si z toho film podle sebe, který se značně lišil od původní Fincherovy představy. Na blu-ray Alien Anthology je o natáčení více než 3h dokument, kde jsou všechny ty problémy detailně popsané. Dřív jsem trojku moc nemusel, ale po shlédnutí toho dokumentu a následně "speciální edice" jsem úplně změnil názor na ten film... Obyč. kinoverze trojky je podle mě podprůměrný film, speciální edice už je skvělé, ovšem trochu děravé dílo.
  • priklon k l4d by som urcite bral na najtazsej obtiaznosti to bol slusni adrenalin ale hlavne clovek musel semtam aj rozmyslat kam sa postavit a kto kryje ktory prichod aby udrzal tie vlny.Takyto druh kooperacie kde jeden druhemu pomahal daval lekarnicky atd.Byt takto spraveny colonial marines nemuselo by to byt zle + nejake tie rozlisne povolania ktore hracov budu nutit kooperovat a bude to pecka.Zatial vsak za jedinu peckovu hru s votrelcami povazujem avp1 vdaka atmosfere koli ktorej som to niekedy mal az strach spustit :-).Bodaj by to niekto dokazal preniest do multiplayeru aby sa hrac mimo skupinu ostatnych hacov citil ako 5 rocne dieta v tmavom lese.Ano to by som si dal.
  • nejlepsi byl prvni dil, adrenalin na kazdem miste, hlavne kdyz na vas najednou skocil facehugger
  • taky jsem fanousek,jeste se zapomelo na vynikajici alien vs predator na atari jaguar (1994) a alien trilogy na psx (1996),doporucuji

http://www.youtube.com/watch?v=33RL1XwtG8c

http://www.youtube.com/watch?v=9KA1dAff-n4
  • Rorschah
    tak jednička byla samosebou pecka .. ale byla hodně prázdná ... míň "živá" než dvojka ...a s tím hardcorem .... myslím že na Project IGI nemá do dneška žádná gamesa :P
  • KED STE FANUSIKOM FILMOV ALIENS, PREDATOR, AVP tak sa mi pacia vsetky tieto hry :) AVP 1 bola pecka :) avp 2 bola dobre spravena hra od skvelych vyvojarou :) A primal Hunt :) no koment pretoze to sa mi zdalo este lepsie ako avp 1 a 2 .. A teraz Avp 2010 klobuk dole proste ked je niekto fanusik tak to hra aj keby tam bol grafika zo stareho Maria co som volakedy hraval na sege :D :D ... ja sa uz nevim dockat tejto novej Alienovky *3*
  • Tak mi to nedalo a kouknul jsem se na ten začátek. Takže vajíčko je na Sulacu. Těžko říct kde, ale může to být i prostor podvozku výsadkové lodě. Facehugger vyleze, rozbije stázový box Newt (aspoň to tak vypadá:)), pak ten Riplayovy a při tom se asi řízne. Kyselina padne na podlahu a způsobí požár. Je tam vidět rentgen "něčí" hlavy s přilepeným facehuggrem, takže divák neví, kdo to je. Pak záběr na Riplayovou (bez facehuggera), ale s rozbitym boxem. Pak jsou oduly evakuovány do záchraného modulu a vyhozeny na planetu.

Takže jsem neměl pravdu:). Takže teď zjistit, jestli by královna mohla klást vajíčka:)))
  • Pamatujete si Alien trilogy?
    To byla taky super Aliení hra. U toho jsem se parádně bavil a bál. AvP1 to jsem se parádně bavil a bál trošičku míň a u AvP2 jsem se parádně bavil a bál ze začátku a pak jsem si na to už zvykl:).

Je jasný, že ty hry byly super všechny, akorát já jsem zestárnul:(.
  • A je tam to vajíčko vôbec ukázané? Či by to nemohlo byť jednoducho tak, že sa na loď dostal už rovno vyliahnutý facehugger.

Ináč mne osobne sa trojka (presnejšie DC trojky) páči zo všetkých votrelcov najviac práve vďaka tej dusnej temnej atmosfére trestaneckej kolónie, i keď ak sa na to snažím pozerať objektívne, tak dvojka je asi predsa len lepšia.
  • Ten kokon nevím, třeba v něm vejce ještě nějak dozrávají. *4* Ale řekněme, že to není ten případ. No ve výsadkové lodi byla právě jen v podvozku, na základě toho si nemyslím, že to nakladla tam, ale jsou tam momenty, kdy nevíme, co dělala, třeba těsně před tím, než nabrala Bishopa, nebo někdy v době, kdy Ripley startovala nakladač, to mohla stihnout někam do kouta "položit" *4* Jestli to ovšem ve trojce ukazuje, že stázové boxy jsou rovnou přesunuty do únikového modulu, tak to je chyba a máš pravdu.
  • No otázka je, jestli je vetřelčí královna schopna klást vajíčka bez toho "kokonu", od kterého se odtrhla, když to do něj Ripleyová naprala a zničila.

No a královna mohla naklást vajíčko jedině do té výsadkové lodi, kde byla schována v podvozku. A jestli si dobře pamatuju třetí díl, tak po vzniku požáru to šouplo ty stázový moduly do nějaké únikové lodi. Takže podle mě by se tam to vajíčko nemělo jak dostat.
  • ja nerekl ze to tam musi byt jen rikam ze pokud to tak chteji tvurci (precti si clanek) tak at se pak nekdo neozve ze ej to blbost aby tam byli jine druhy kdyz podle komiksu jich je hafo
  • Minuska taky nechápu, vajíčko královna někam do tmavého kouta hangáru naklást mohla. :) Vypukne požár, Ripley napadne facehugger, pak odpadne, Ripley se probouzí s amnézií, nasouká se do modulu a odlítá směr trestanecká kolonie. Aspoň takhle jsem si to vysvětloval, ale trojku jsem viděl jen párkrát a osobně ji nepovažuju za součást kánonu. Ani čtyřku.
  • Mohli by mi ti z vas, kteri dali teto reakci minuska, vysvetlit, proc to udelali? Ten kluk ma pravdu. Krom toho, Alien3 je postavenej na hlouposti s vajickem, ktere tam logicky nemohlo byt.
  • Ok Ok *4* On ten Gearbox to s Valve docela pece, jako kdyz Duke Nuke Forever propagoval i Gabe Newel z Valve, takze se zda,ze jsou si docela blizko (Valve a Gearbox).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit