Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To dělají Gearbox. Ne Valve. Bacha na to. :-)
  • MishKonn
    No, to Valve je, ale A:CM vyvíjí Gearbox...
  • AvP2 bylo samozrejme o hodne lehci, nicmene co se tyce pribehu bylo daleko vymakanejsi nez AvP1 a MP se dost povedl. AvP1 sice melo hustou atmosferu a tezkost, na druhou stranu to bylo graficky slabsi, prostredi byly az moc prazdne a multiplayer taky nebyl az tak extra.
    V podstate me jen mrzelo,ze v AvP2 temer nebyli zadni facehuggeri...ty meli zachovat takove jako v jednicce.

Valve je kvalitni firma, takze tajne doufam,ze se novi Alieni podari jak v singlu,tak i v multiplayeru!!
  • Jj, někdo má rád holky, někdo holky s vdolkama. Mi se trojka líbí, byť na jedničku a dvojku nemá. Ale (a hlavně ta speciální edice s volem:)) je parádně depresivní, víc než ostatní díly, vysvětluje nějaké ty hluché místa a časem jsem i tomuhle dílu přišel na chuť. V podstatě se po*ere všechno co může, Newt i Hicks nepřežijou, žádný happy end se nekoná...podle mě má svoje místo v sérii:) Narozdíl od čtyřky, která je dobrá akorát na to vidět konečně aliena hezky detailně a dlouho.
  • AvP jedničku bez savů na directors cut bych (tenkrát jsem to nějak udělal, ale už to skoro nebyla ani zábava:)) dneska rozhodně nedal, to by mě zcela určitě dřív kleplo a manželka by byla mladá vdova :)
  • c-z06
    A hra dopadne asi jako 4. filmový díl, ne?? Ses zbláznil - jdi si zahrát Unreal, Painkillera nebo jiné "různé druhy"! (doufám, že tuhle značku jen tak nikdo nezprasí -.-")
  • c-z06
    Jo, za MP u AvP jsem byl moc rád... Chyběla mi ta nostalgie, ale velice rychle jsem vystřízlivěl. Možná kdybych to hrál taky na gamepadu, bavilo by mě to, ale na PC je to opravdu nuda, po herní stránce *10*
  • tak tak. nejlepsi FPS na PC co kdy vysla.
  • nejlepsi AVP na pc je AVP1. bez savu, na Director Cut. To uz dnesni deticky nepamatujou a dalo by to z nich tak mozna 1%. To bylo to co me na ty hre tak neskutecne bavilo. AVP2 se savama bylo uz pro deticky.
  • Mno nevím, nekasali se onehda jak to bude podle filmu? Najednou vetřeleco co napichuje na hlavu jako nosorožeč? EHM. Lepší bude raději nic nečekat a pak být eventuálně příjemně překvapen (kdo ještě pamatuje ty hromady keců před posledním AvP...)
  • avp2 bola super lenze pre sviatocnych hracov, pravy hardcore bol avp1 - 30 min. prechadzate
    lvl, skoci na vas facehugger a mozete hrat odznova :)
  • Díky za info. Asi to bylo moje přání, aby v tom byla nějaká logika:). Nevíš jestli se Giger bude podílet i na Colonial marines?

Každpádně 1. a 2. díl byly skvělí, trojka byla špatná a čtyřka otřesná (můj názor).
  • a srozumitelně?
  • To si nemyslim. Spíš byla jednička něco úplně nového, neokoukaného. Zato dvojka přinesla lepší hratelnost a atraktivnost herního světa (taky dost záleželo na tom, jakou si kdo zvolil obtížnost). Hlavně ale měla dvojka královsky zábavný multiplayer.
  • spis AvP 1 , dvojka byla jen velmi, velmi slaby odvar...predevsim chybela hutna atmosfera, ne ze by tam zadna nebyla, ale v 1 se dala doslova krajet
  • ale bylo by fajn kdyby udelali mod treba 10 marinaku proti PC vetrelcum ale ze by jich bylo fakt hodne jako zombie horde v L4D tak by to klidne mohlo byt zase mod treba 20 marinaku a jeden se stane vetrelcem a koho zabije bude z nej taky vetrelec neco takoviho sem kdysi hral v AvP2
  • MrSanta
    Ve čtyřce je tolika slizu, protože se vetřelci vyklubali z hostitelů, kteří trpěli silným nachlazením a rýmou *1*
  • Ten "nový" druh vetřelce, který se objevil ve filmu Alien3 měl původně vypadat ještě víc odlišně než ten v jedničce, Giger pro něj dělal úplně nový návrh, ovšem do filmu se z něj dostalo jen pár věcí, třeba lidské rty nebo jiný způsob chůze (víc při zemi), taky mu ze zad zmizely ty trubky a má užší ocas. Ovšem nějakou logiku bych ve filmech o vetřelcích nehledal, protože původně se ve trojce vetřelec narodil z vola (jako z dobytku *1*), ovšem scéna pak byla natočena znovu se psem, to už ale nemělo žádný vliv na design vetřelce. Navíc trojka je dost zmršený film ze strany filmového studia, je to spíš taková slepenice různých scén a moc logiky v tom nelze hledat, když ten film vlastně ani nebyl dokončen. Vlatně v celé sérii vetřelce nelze moc logiky hledat, protože většina věcí v těch filmech vznikala spíš na efekt, než že by se promýšlely nějak do hloubky. Za povšimnutí taky stojí, jak moc se změnil vetřelec od jedničky po čtverku - od zabijáckého namakaného biomechanického organismu k slimákovi, který produkuje desítky litrů slin denně *1*
  • je mi jedno jak se to bude hrat hlavne ze tu je dalsi ALIEN!!!!i kdyz dil z roku 2010 byl kratky a docela nudny ale multiplayer byl fakt super ten sem si na PS 3 maximlne uzil i kdyz to hralo 100 lidi dene :D fakt tesim se !!
  • Ve třetím díle filmového vetřelce je vlastně nový druh (oproti prvním dvěma dílům) vetřelce. Byl to vetřelec, který jako hostitele použil psa. V AvP byl myslím nazýván "runner". Od té doby jsem si myslel, že záleží na hostiteli (zvířeti), ze kterého vetřelec vyleze (predátor – predalien). Takže vetřelec s rohem by musel pochazet z nosorožce. A vzhledem k tomu, že se to má odehrávat na Sulaku, tak nevim, kde by se tam ten nosorožec vzal:). Je to jen úvaha, ale myslím, že když tam chtějí dávat nové druhy vetřelců, tak aspoň s použitím nějaké logiky. Takže třeba predalien, podle této teorie, by tam vlastně ani neměl být (a doufám že nebude).

Jinak se na hru hodně těším. Nebudu to moc s tim natěšenim přehánět, všicni tady víme, jak to poslední dobou s hrama vypadá. Bude lepší, když budu pesimista a budu si říkat: "To bude ptákovina, to bude ptákovina...." Pak nemůžu být zklamán, jen můžu mít pravdu:/.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit