Přejít na výpis diskuzí
Jak porazit Call of Duty? Udělat lepší hru, říká šéf EA
6.12.2010 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
*11* *9* *8* *7* *6* *12* *10* *9* *8* *7* *11* *10* *8* *7* *12* *12* *12* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Kdo říkal že je COD špička ??? Osobně si myslím že letošní Medal of Honor je rozhodně lepší jak nějaké Black Ops !!
-
Ze serie CoD jsem hral zatim pouze MW2 a i kdyz jsem samotnemu multiplayeru moc nedal, singleplayer se mi moc libil a dle meho nazoru CoD:MW2 pohnul hernim svetem ve smyslu priblizeni her k interaktivnimu filmu. Multiplayer neni spatny, ale vytknul bych mu nevybalancovany perk system, ktery zvyhodnuje uz tak lepsi hrace a dela ze hry predevsim lov za titutelm nejlepsiho mastakilla a vzhledem k tomu, ze mam radeji tymovou kooperaci, kdy je dulezite aby kazdy v tymu kryl nekryte casti i kdyby to znamenalo nebyt nejlepsim zabijakem v mape, neni hra nic pro mne, jelikoz jsem se ve hre s podonym pristupem nesetkal. Ale treba jsem jen narazil na spatne lidi. Kazdopadne nejsem ani zastancem bonusu jako vypusteni nuku, air-striku, atd.. v male mape, kvuli zabiti par vojaku, ale to uz je veci nazoru. BF jsem nehral, ale asi ho brzo vyzkousim.
-
jo neco takoveho na sobe taky pozoruji nicmene na uroven Cod jsem jeste nespadl ale necas nebo nechut hrat cokoliv slozitejsiho cim jsem starsi mam taky.
-
bad company 2 je lepsi nez cod. bude stacit, kdyz udelaji "jen" lepsi pokracovani...
-
Ale nebyl v začátcích byl SP skvělý a dlouhý teď už je to jen kravina na 5 hodin.
-
CoD byl prostě vždycky lepší v MP, tak se s tím singlem nikdo dvakrát nezdržuje...
-
V čem je chtějí předhánět? To, že je hra nejhranější, neznamená, že je nejlepší. Např. s BC2 odvedlo EA dobrou práci, ale peníze jsou jim asi důležitější.
-
Tuto blvanicu co vidal Treyarch prekona Doom 1 mihnutim oka, nechapem ako tato hra mohla mat take predaje ako ma, MW1 bolo pekne ozivenie a fun, World at War od Treyarchu bola maximalna nuda a presna kopia MW1 vo Vietname. MW2 bol slabsi odvar MW1, najnovsi pocin BO opat od Treyarchu, len dokazal ze tato firma nedokaze spravit ani poriadny datadisk a nieto AAA tytul. BO = kratka nuda prepchana cut-scenami aby to vizeralo yummy-mjummy pre siroke masy ktore aj takyto odpad ako je SO povazuju za vrchol FPS. My ostatny, ktory maju co za minimalne do desatrocie odohrane, mozeme len krutit hlavou nad demenciu ostatnych, ktory vynasaju BO do nebies nuz dnesna doba plna nenarocnych konzolovych hracov praje studiam, ja si z nudy pustim konzolovy odvar BF, bad company 2 a budem dufat ze BF3 bude minimalne taky dobry ako BF2.
-
Předběhnout CoD nemusí být problém, dílů vyšlo hafo, ovšem evoluce je nulová - stále stejný herní "osědčený" princip, systém (skripty) akorát se v rámci možností mění grafika, ale ne moc aby si to zahrálo co nejvíce lidí. Smutné je, že konkurence dokáže vyplodit ještě více mainstreamovou (tupou) hru než je CoD, ale vzlhedem k tomu, že to není profláklá značka tak se toho prodá a o dost méně a také to posbírá horší hodnocení.. :)
-
Zajímavé... Sic jasné, ale zajímavé. Já osobně si myslím,že EA mají na to,aby vytvořili hru, která by se podobala nebo dokonce předhonila onu slavnou sérii CoD. Navíc CoD už není to co bývalo. Jasně, je tam mnoho akce a adrenalinu, což hráče u hry naprosto natchne, ale přecejen by byl zajímavý i příběh a mnoho ostatních detailů, jakož jsou efekty,zbraně, vylepšování apod. A pokud se tohle vše smíchá do jedné velké nadupané hry se známým názvem(stačil by i nový název), má hra úspěch a klidně by mohla CoD předehnat. Lepší hra než CoD se dá udělat, to je jasné. Leč vysazuje veliké úsilý, ale výsledný projekt stojí opravdu za to. :)
-
Nebo třeba Lock On Flaming cliffs 2, a celkově různý verze lock on sou docela složitý, resp. vzlítnout ani tak ne, ale v někoho sestřelit apod. to už není sranda :-D
-
Tak doufam, ze nezacnou napodobovat Call of Duty, protozte Battlefield BC je min. o 50 procent lepsi a realnejsi!!! Muj nazor
-
Call of Duty už poraženo bylo a to v momentě, kdy vyšel BO, poněvadž odteď Treyarchu už jaksi chybí možnost cokoli zrecyklovat, když už IW jaksi není. Já si myslím, že spíš EA naskakují vrásky z těch milionových prodejů, které ovšem způsobila spíš známá značka a vysoký úspěch MW2, což byl takový pomyslný vrchol série(byť osobně považuji MW jedna za nej díl). Tak do dvou let se z CoD stane něco jako NfS u kterého už ani nikdo nepočítá počet dílů a dělá se jen pro to, že z něj jde ještě něco málo peněz vytěžit.
-
Ono to mozna neni hloupnutim. Pozoruju to sam na sobe, ze me posledni dobou bavi min narocne hry typu COD, u kterych proste vypnu, hodku si zastrilim a pak jdu treba ven s kamosema nebo delam neco jineho. Driv jsem taky parival Flashpoint a vydrzel u toho kvasit hodiny, ale dneska si chci proste strihnout nejakou tu oddychovku a "plnohodnotne" hry typu Stalker, SW: KotOR atd. hraju, kdyz marodim a mam na to cas.
-
porad tady jsou hry jako il2- sturmivik :) nebo treba silent hunter co se simulatoru tyce,takze to jeste neni ta tragicky.a i mezi FPS se obcas najdou inovativni hry,nicmene mainstream je proste nekde jinde no,s tim se musime asi smirit :-P
-
Máš recht, měě například strašně baví Arma dvojka, skvělé modování, tuny přídavků ke stažení zdarma a super prostředí a smysl boje. Jenže je tu to o čem přesně mluvíš, tohle zaujme krajové hard core hráče které od hry nečekají jen bezduché zabíjení. Holt lidstvo pomalu hloupne *1* byly doby kdy jsem v simulátoru na C64 nebo Amize ani nevzlítnul se stíhačkou protože se simulativně řídila z kokpitu a každý čudlík na něco byl, dnes v simulátoru stáhačky vlezete za kokpit a už jen řídíte nahoru a dolu a k tomu nějaké mačkání pro střelbu, což je pro mne trochu málo ať už má hra sebelepší grafiku.
-
Primo genialni myslenka :-D,koho by to napadlo :-D.Osobne si ale myslim ,ze tady nejde o to udelat lepsi hru jako COD(takovych je spousty,zejmeta vezmu li v potaz klesajici uroven serie COD),ale udelat hru jeste vice tuctovou a jednodussi,pac to je ocividne to co vetsina hracske komunity chce ,soude dle poctu prodanych kusu poslednich 2 COD her,bohuzel.
Inovativni a slozitejsi hry jsou ocividne vice okrajove zalezitosti,o hraci dobe a obtiznosti ani nemluve.Jeste ze se najdou vyjimky jako stalker ,ktere jdou proti proudu a nejdou cestou zjednodusovani a mainstreamu.Ale chapu ,ze nektere hry ala COD proste bavi :-)
PS:Doufam ,ze to ze chcou porazit cod pomoci BF serie neznamena ,ze z conceptu BF1942 a bf2 udelaji dalsi cod klon,to by byl pro me konec BF.at si klidne delaji odnoz bf ala bad company,ale doufam ze BF3 pujde ve stopach BF1942 a bf2 -
Battlefield ma nejvetsi slabinu v singlu ktery si u CoD cenim nejvic ale clovek nikdy nevi. No a kdyz jednou pochopi ze davat v MP medikovy kulomet je blbost pak mozna.
-
Ono nejlepsi a nejprodavanejsi nemusi vzdy jit ruku v ruce a CoD je toho prikladem. Ovsem letos se Black Ops z meho pohledu porazilo samo. A do budoucna necekam zmenu k lepsimu. Netusim s cim vyrukuje Sledghammer a torzo IW ale Treyarch uz neverim ani nos mezi ocima. *5*