Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Já jsem předchozí hry hrál tak, že jsem se snažil zlikvidovat všechny nepřítele potichu a bez zabití. To proto abych měl případně čisté zadní vrátka - i když to většinou nebylo třeba ale tak probíhalo mé ponoření do hry. Pokud to půjde jako v prvních třech, i ve čtvrté hře, budu spokojen.
  • Jakže se menuje ta hra? Robocop štyri?
    • Co blbnes? To nepoznas dalsi Gears of War?
  • Prijde mi to jaksi cele takove....no....ze az po E3 zacali do hry implementovat stealth. Celkove bez atmosfery, to co jsem miloval na predchozich dilech tady proste neni. V teto hre bude stealth to, co otravi spoustu fanousku vcetne me. Nemluvim o te rimse jak o okamziku....ted mam na mysli 2:32 jak Fisher stoji na otevrenem prostoru za zady vojaka a nikdo si ho nevsimne *1* jasne AI neni dodelana, chybi animace pro omracovani nepratel.....jak by take ne kdyz cela hra byla delana na jeden velky beh a zabijeni....Takhle to na me pusobi a kdyz sem shledl tohle video tak jsem se utvrdil jeste vice, ze dokud tam bude sedet na pr.eli Beland bude serie cim dal vice umirat
  • Moc hezkej pravidelnej útes na začátku.....to trošku level designer po*ral. Uplně jak kdyby to řvalo " Same hele poď sem, mám tu přímo pohodovou cestu kudy to můžeš vzít"
    • Jojo. Toho si všimne každý. Úplně z toho řve, že to tam bylo dodaný z nouze, aby se neřeklo, že celá mapa nejde projít tiše. Takže ji celou obejdeme po krásné římse na skále a budeme spokojení ... whaat? Horší level design jsem neviděl.
  • Jasně,je to pre-alpha verze hry,ale když to trošku porovnám třeba s Chaos Theory,tak mi to přijde absolutně bez atmosféry,jako by tam ta stealth cesta byla jenom jako alternativa k té akčnější,to lezení po skále je jako by Sam byl šimpanz + ta římsa na tam.Radši zůstanu u toho Chaosu.
  • to je jako : Jak se hraje nová fifa na styl fotballu nebo nový NHL s hokejkou prostě blbost *1*
  • Už název článku je blbost , tato hra bude zostuzením pojmu STEALTH a brzy se k ní přidá i nový Hitman
    • A proc ? Co je pro tebe TA prava stealth hra ?
      • Thief Pi*o
        • Diky o dalsi projevy tve inteligence nestojim *3*
      • Vem si minulé díly jak hitmana tak splinter cellu ( nepocitam conviction ) , takhle mají vypadat stealth hry , ted se vsechno zjednodusuje a pridavaji se "cool" vecicky jako bryle na videni pres vsechno a podobne kejdy že by hru zvládlo i 5-leté dítě vyhrát ...
        • Tak ale znacka se vyvyji a nemuzes mit furt to same v te hre krom nove grafiky pro me osobne je nej stealth MGS ale to ostatnim taky prijde treba jako blbost
          • Přesně jak píšeš. Hry,filmy atd. všechno jde dopředu. Jsou zlepšení co se lidem líbí a potom některé co se nelíbí. Jinak lidi sakra berte to tak,že vás nenutí hra používat ty rentgenové brýle. Stejně jako u Hitmana Absolution nemusíte používat ten instinkt. To,že to ve hře je neznamená,že s tím musíte hrát :D. Už se uklidněte všichni a přestaňte všechno tak odsuzovat. Už je to ohraný docela.
  • Magister_Peditum
    K videu samotnýmu nic nemám (ale je fajn, že se pochlubili se skrytým postupem. Proč takto neprezentovali hru už na E3 a GC, to je mi záhadou.), jen mě dostala ta "přirozená" římsa na útesu. Taková rovná pěšinka přesně ve výšce dospělého muže. *1*
    • Protoze ty prezentace byli na woaw efekt na mainstream a ted si udobruji fanousky
  • nj, to je mi stealth, obchadaz celu hru po okrajoch mapy, to je naozaj nasilu pridanie "stealth" postupu, nic plnohodnotneho, ale co sa dalo cakat
  • Stealh? Kde je nějaáý výzva? Projít celý tábor po římse (!) na okraji skály, to je fakt ... no, ultra blbost? Kde je nějaké proplétání mezi hlídkama? Ukrývání za bukem? Tohle smrdí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit