Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednička mě zklamala hlavně tím debilním pohledem přes rameno. Díky tomu jsem se s postavou vůbec nesžil a připadal si jako někdo, koho hlavní postava provází a zachraňuje. Bylo to dost divný. Zlatý first person...
    • MrSanta
      Mě vadilo, že postava není ve středu obrazovky, ale šoupnutá do strany. Dělalo se mi z toho pohledu šoufl už při koukání na playthrough videa. Navíc jsem strašpytel, takže hru jsem nehrál. Ale možná se překonám, a jestli bude jednotka na Steamu během vánoc zlevněna na cenu do 5 € tak to pořídím. Osobně dávám přednost FP pohledu.
    • Rek bych, ze zrovna DS by to atmosfere spis ubralo.. Naopak to, ze nemas zadnej hud a vsechno vidis vlastne ve hre je horroru jako takovymu velkej prinos.. Ja jsem rozhodne pro treti osobu..
      A tesim se rozhodne!
      • Kdo mluvil u HUDu? To se dá vyřešit například ukazateli na předloktí, na zbraních. Už vidím, jak se budeš zrcadlem koukat na záda, kolik máš HP *1* Každopádně ve FP máš vždycky lepší pocit vcítění, protože to odpovídá reálu. A taky chápu, že autoři chtěli trošku inovaci...
        • "A taky chápu, že autoři chtěli trošku inovaci..." - tak to neměli kopírovat hratelností Resident Evily, pokud chtěli inovaci ;).
          • Však jsem napsal "trošku" *1*
            • To je ale extrémní troška. :)
        • Ja mluvil o HUDu.. sebelepsi ztvarneni z prvni osoby stejne nebude tak dobry jako tady v treti osobe.. Je to fuk kazdopadne..
          • Osobně preferuji TPS před FPS, ale DS potřebuje trochu více atmosféry, protože ukázat hráči, že za rohem na něj čeká nepřátel (například ho vidíte z bezpečného místa proběhnout...), to pěkně prosím není horor, ale hra plná upozornění, kde se skrývají napřátelé, aby se člověk náhodou nebál či nelekl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit