Přejít na výpis diskuzí
Jak se krájí nekromorf v novém traileru z Dead Space 2
10.12.2010 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Wouw trailer je fakt povedeny, hlavne ta hudba na zacatku, pripomina mi hudbu ze staryho dobryho Blade Runnera :P
-
VYHRAJTE TUTO HRU OD EA ZDARMA
http://www.eavanoce.cz/invited_by/28707 -
Moc moc se tesim, uz aby bylo venku aspon demo. Jednicka byla super, ikdyz uprostred hry to byl trosku stereotyp, i tak jsem byl nadmiru spokojen!
-
Jednicku jsem nedohral, protoze jsem na to nemel zaludek :D uz po zapnuti me nasralo menu :D a hru jsem po cca 15 minutach vzdy vypnul :D
-
Že bych konečne sebral odvahu a dohrál první díl *1* s ovládáním jsem problém něměl naopak hře to dodalo výbornou atmosféru *5*
-
Jednička mě zklamala hlavně tím debilním pohledem přes rameno. Díky tomu jsem se s postavou vůbec nesžil a připadal si jako někdo, koho hlavní postava provází a zachraňuje. Bylo to dost divný. Zlatý first person...
-
-
Mě vadilo, že postava není ve středu obrazovky, ale šoupnutá do strany. Dělalo se mi z toho pohledu šoufl už při koukání na playthrough videa. Navíc jsem strašpytel, takže hru jsem nehrál. Ale možná se překonám, a jestli bude jednotka na Steamu během vánoc zlevněna na cenu do 5 € tak to pořídím. Osobně dávám přednost FP pohledu.
-
Rek bych, ze zrovna DS by to atmosfere spis ubralo.. Naopak to, ze nemas zadnej hud a vsechno vidis vlastne ve hre je horroru jako takovymu velkej prinos.. Ja jsem rozhodne pro treti osobu..
A tesim se rozhodne! -
-
Kdo mluvil u HUDu? To se dá vyřešit například ukazateli na předloktí, na zbraních. Už vidím, jak se budeš zrcadlem koukat na záda, kolik máš HP *1* Každopádně ve FP máš vždycky lepší pocit vcítění, protože to odpovídá reálu. A taky chápu, že autoři chtěli trošku inovaci...
-
-
"A taky chápu, že autoři chtěli trošku inovaci..." - tak to neměli kopírovat hratelností Resident Evily, pokud chtěli inovaci ;).
-
-
Však jsem napsal "trošku" *1*
-
-
To je ale extrémní troška. :)
-
-
-
Ja mluvil o HUDu.. sebelepsi ztvarneni z prvni osoby stejne nebude tak dobry jako tady v treti osobe.. Je to fuk kazdopadne..
-
-
Osobně preferuji TPS před FPS, ale DS potřebuje trochu více atmosféry, protože ukázat hráči, že za rohem na něj čeká nepřátel (například ho vidíte z bezpečného místa proběhnout...), to pěkně prosím není horor, ale hra plná upozornění, kde se skrývají napřátelé, aby se člověk náhodou nebál či nelekl...
-
-
-
-
-
Paráda...další skvělá gamesa která stojí za to!! ... míření a vůbec celé ovládání mě příjde v pohodě, neměl jsem u jedničky problém, spíš mě vadila celková hrací doba, snad na tom bude dvojka lépe.
-
aleco? ved SP nema buducnost. to je na hovno!!!
treba multiplayer vsak EA?
nieje nic nad drbnuty coop alebo podobnu kravinu! -
snad tam bude lepsi mireni nez v jednicce. kvuli jeho debilite jsem byl nucenej se na jednicku vysrat presto ze se mi ta hra libila.
-
-
To nebylo hrou ...
-
-
a cim to bylo? docet jsem se na netu ze je to zpusobeny tim ze je to port z konzoli a s normalnim ovladanim by to bylo na pc moc jednoduchy. kdyz byl zaplej vsync tak byla kamera opozdena a kdyz byl vyplej tak sice byla presna ale zato hrozne pomala. takze to bylo v kazdym pripade v prdeli.
-
-
-
paráda