Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • houmrhoumr

    este pro odlehceni (ikdyz taky jak kdy:)) bych doporucil serial Vikingane

  • Houdini

    Nejak ma to necháva chladným. 😐

  • iSpirit

    Já osobně si myslím, že Valhalla v rámci zprznění mytologie dopadne ještě dobře v kontextu této doby. Protože Marvel nebo i God of War to przní až tak, že tohle bude nakonec ještě pro Ubi bod k dobru. Jinak za mě doporučuji Eddu. Pokud nevadí poezie, tak určitě doporučuji za mě Legendu o Sigurdovi a Gudrún od Tolkiena, což je nádherná věc. 

  • Jack1947

    70 hours!The
    main story alone could take up to 70 hours to complete and with more
    side quests than any other AC game - you could spend up to an extra 50
    hours if you wanted to complete it all.

    Tolik kolik k těm kecům že to bude o polovinu kratší hahahah 🤮😬😯

    Přiznám se že ted mě to netankuje o moc více... klidně bych si i nějaskou tu dobu počkal i na ty DLC.Druhé Odyssey mít tak rychle pro mne nemusím🙂😉

    Tak nějak jsem se naučil už že dnešní hry se čím dál tím méně až na vyjímky vyplatí hned hrát no... ty bugy a neobsah to je docela otrava viz Avengers.

    • Houdini

      z toho 20hod bude lezenie po stromoch a skákanie do sena, 20hod bude zbieranie collectibles a -10 hod ak si hral čo len jeden diel AC.

  • Ono to stejně má s historickou autentičností asi tolik, že tam klidně mohou být i létající pyramidy. :D

    • Jambbo

      Jak jinak by se přousouvali Goa'uldi, když nefunguje hvězdná brána?

  • Děkuji za tipy na četbu a TV! Jdu na to, Cornwell mě z nějakého důvodu unikl a hodnocení mají jeho knihy solidní.

  • Thanquol

    Jak se říká, silnej vlk rodí silné pasáky.  Díky tomu se Britské ostrovy zformovaly v imperiální mocnost,, která si později dávala svět. Může za to migrace a útoky z venčí. Mír nerodí nic jiného než slabost, zhýralost a sebeklam.  

    Nicméně zdejší diskutující jsou snad ještě horší, než obecnej průměr naší země. Je to smutné, ale vlastně odpovídající stavu, kdy vládne STBák. 

    • 0011

      Vážně podle pár lidí budeš soudit celou skupinu a ještě do toho tahat Babiše? Jestli diskuse na games považueš za horší než obecný průměr tak si zajdi na diskuse do konzolisty nebo novinek, to ti poteče mozek nosem. A jak píše malacandra nevěřím tomu že by jediný registrovaný diskutující odsud volil Bureše nebo souhlasil s jeho politikou.

    • Co to sakra meleš? Jo, zemi vede stbák a je to odporná ostuda. Ale dost pochybuji, že zdejší diskutéři jsou Burešovi fan boys, jeho volí jiná soc. skupina. 

    • KronosDeret

      Je hele Strauss–Howe mytus čtyř cyklů :) To je teď mrtě populární mezi mladšími fašíky že? 

  • Jestli to bude stejné jako řecko, tak bych určitě počkal. Hrál a dohrál jsem to až letos na jaře a jednak jsem měl hru krásně odladěnou a navíc bez questů z free updatů a následně DLC to muselo být dost chudé na zajímavý obsah a některé lokace byly v 1.0 úplně nevyužité. Jinak řecko mi zabralo se vším všudy víc jak 150h a to jsem se dost kochal lokacema, protože na většině míst jsem i fyzicky byl, ale po herní stránce to byl spíš průměr a klidně to mohlo být kratší a svět menší. Nemít k těm místům vztah, tak bych to asi na 100% nedal a ten k vikingům nemám, takže ty budu pořizovat až za hodně výprodejovou cenu, pokud vůbec.

  • Hidden

    Fajn clanek. Ja bych jeste doporucil norskou miniserii Norsemen (je na Netflix) - sice s danym obdobim hry nema uplne co delat, ale s tematikou ano a hlavne hrace pripravi na to, ze dane tema se nemusi brat uplne vazne a akuratne, coz u Valhally zrejme bude potreba. ;)

    • Jevo83

      Norsemen su super, perfektni herci:) skoda ze je to len zopar casti raz za 2 roky

  • Jevo83

    Niektori tu tak placete nad tym ake to je nerealne a vymyslene, ze mam pocit ze by ste potrebovali dostat ostrou hranou meca cez prdeI, aby ste ocenili, ze predsa len je dobre, ze je to iba nerealna hra😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit