Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obiwan

    Jak jsem se na to těšil, tak začínám být mírně skeptický. Za prvné všechny hry od toho studia byli totální šmíry, to ještě ok, mužou se polepšit. Druhá věc je že první hru ani snad nedodělali a utekli od toho. Třetí věc je open world pvp jak ho budou řešit protože jestli to bude full loot systém, tak se jim na to podstatná část lidí vyprdne. Pokud nebudou PVE servery. Hodně her na full pvp systém dojela a musela to celý předělat a to nevím jak zrovna u vývojářů, kteří za sebou nechali jen faily a nedodělky nevím nevím. Za třetí jak tady bude řešené PVE? Jen o sbírání předmětů a střílení do zombíku? Nebo tady budou nějací větší zombíci bossove či co či pokročilý craft?. Za třetí ten trailer vypadá tak jako divně, zombí reagují na hluk a pak tam jedou s houkačkou lážo plážo a nic se neděje. Model střelby mi připadá sponge enemy v divisi. Chvilkama mi to přijde jako mix State of decay, divize a DayZ...No a za 4 se muže taky stát že to ani nevypadají  protože FNTASTIC no :)

  • Maxianimal

    Tohle vypadá jak generická zombie nuda. Podobný pocity jsem měl, když jsem viděl tehdy ukázku na Vigor. To prostě nikoho nemůže bavit déle jak tři hodiny, protože toho je zkrátka na trhu tuna.

  • Když už i "nahraný" gameplay vypadá mizerně, jak asi může dopadnout hra samotná? Ta fyzika jízdy je otřesná a to střílení vypadá ještě hůř. To, že zombie nereagují na zásahy, ale až do nich člověk vyprázdní určitý počet střel, tak z ničeho nic odletí, to už je jen taková třešnička na dortu. 

  • LessPh

    Tyve to jsou nazvy, days gone, days before, jak se asi bude jmenovat dalsi zombie titul? Days After?

    • Inquisitor

      V tom už se ani prase nevyzná

    • Hej, stale mi to prijde docela ok, resp. nijak me to nedrazdi, takovy Returnal ale... proti hre samotne nic nemam, ale jmeno se mi teda totalne nelibi, haha

  • Stormangels

    Tak určitě..... Jsou tam zombie co hlavně reagují na hluk a v klidu si tam přijedou policajti s houkajícími majáky..

  • U prezentace DayZlike her je prostě problém v tom, že je to všechno nahraný, ty situace vypadají dramaticky a zábavně, ale když to reálně pustíte, zjistíte že realita je úplně jiná. Nejspíš mě bude kempit někdo kdo už má gear, nebo budu 3 hodiny lootovat okolí, a pak mě zabije někdo koho jsem ani neviděl, nebo lagující zombie.. tohle vypadá pěkně graficky, co se mi naopak ale nelíbí je gunplay, vypadá jak v roce 2002.

  • JuliusCaesar

    Pokud Fnatic udělají takovou hru. To bude pecka 😁.

  • Hidden

    Mam obavy, ze vsechny tyhle ukazky jsou jen takove peclive vybrane divadlo a hra jako takova bude nedodelana zabugovana katastrofa. Ale moc rad bych se pletl, protoze vazne nevypada spatne.

    • Mám z toho také podobné pocity. Miloval jsem první Division, takže New York v troskách, to je moje. Ještě by to chtělo více sněhu a závěje. Prvky větší otevřenosti světa, zombie, survival, pokud to bude výborná hra, sem s tím, ať to stojí, co to stojí. Ale trochu se bráním přijmout představu, že se až moc snaží zaujmout a přesvědčit, že to bude opravdu tak zajímavé a ve finále to bude polofunkční, nedodělané, nezáživné, pokud to vůbec bude stát za nákup. Snad se to ale povede.

  • trochu sem patral, a tato firma FNTASTIC ma zasebou tri hry. Jednu ze sweho webu smazali pac ji nedodelali a v nedodelku prodali.

    Dalsi dve nevypadaji moc dobre ani hodnoceni na steamu.

    Jak si poradi s takovouhle hrou ktera se da podle zaberu prirovnat k AAA titulum uvidime. Je tu moznost ze hra nikdy nevyjde....pockame si a uvidime. Kazdopadne me by se to moc libilo. Vypada to zabavne.

    Uz dost bylo tech barevnejch hricek pro deti. Porad vychazi nejake superextrabarevne shity ktere se hodi pro deti. Pro nas dospelejsi (40let) jich moc neni :)

    V dnesnim svete jsou hraci uz starsi, pac v dobach C64 a Atari jsme terpve zacinali...nekteri z nas ani neskoncili od te doby :) Vic her pro nas!


    • JohnyTheZik

      To, ze se podivas na fortnite a overwatch nedela z novejch her spatny tituly, jen z tebe starce, co nadava na mraky.

      Her vychazi mraky, pro dospely jich je tuna, vychazi i hromada depresivnich her, pokud je ti tohle libo. Staci se jen rozhlidnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit