Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá svět postapo RPG The Division okem filmové kamery
20.1.2016 | Adam Homola
27 příspěvků
-
¨Tak jsem viděl první trailer a asi mi to stačilo..Tak si to pojďme zrekapitulovat - Zlý zlý ošklivý vězňové se nám sami dostanou z vězení, cestou asi vykradou vojenskou základnu kde se plně ozbrojí ákáčkama a kulomety a aby jim to nestačilo tak se ještě seberou a jdou postřílet(?) a pak asi nejspíše i okrást hodné hodné strážce zákona.
Na místo dorazí i naše elitní komando které si nejspíše přezdívá Na co je mi helma když stejně jednou umřu, a začne přestřelka. Podle traileru mají auta v tomto alternativním vesmíru nějaký neprůstřelný pancíř (což je dobrá zpráva pro Obamu konečně může zahodit tu obrněnou prezidentskou limuzínu a jezdit normálně ve škodovce) protože kulky se po nich prostě svezou.
Nakonec naši dobří hrdinové zvítězí ale jeden z těch maníků se dostane do situace kdy naběhne do stanu a namíří poslednímu zlounovy na hlavu ale zlý zloun samozřejmě neotálel a jíž se pojistil rukojmím a drze našemu hrdinovi vyhrožuje že jestli nepoloží zbraň tak rukojmí zastřelí a pak se teda taky nechá zastřelit, což je doopravdy plán hodný jenom ultra záSPORÁKA. Zde je důležité zdůraznit že náš hlavní hodnobert je sice elitní post apokalyptické komando ale nikdo mu neřekl že když člověka střelí do palice tak ho i zbaví dovednosti rozmýšlet se jestli rukojmí zastřelí nebo ne. Takže braň položí ale jeho spoluhráči mají wallhack takže gg VAC banned -
Watch Dogs verze 2.0
-
Nejen za 50, ale i za 13 kč na G2A
-
Hajp hajp hajp, o ničem jiným to není. Aneb další hra, kde se do propagace vrazí x-násobek, než do hry samotný.
-
Jsem nevedel, ze se da klic do bety i koupit za 50kc... tak uz jsem prihlasen abych tu hruzu mohl pristi tyden zkusit *2*
-
Nechápu tyhle trailery, naprosto nulová informační hodnota o hře. To se radši podívám na pořádné screeny než tohle zbytečné video.
-
Už se na betu těším, alespoň otestuju, jestli mi na to PC bude ještě stačit a kdyžtak si k Division kkoupím nějakou tu konzoli.