Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Proč si tvůrci tupých mlátiček berou do huby Neverwinter Nights?
    • Protoze je to dobra znacka, jen nevim kde na ni vzali prava :/
  • Tahle hra zadupe SWTOR do země! Flame commencing.
    • xixixao
      Pokud bude vypadat tak dobře jako na tom screenu a obrázcích nevidim důvod proč ne :)
    • Asharak
      Pokud nepodělají ovládání a interface tak zadupe podle mě i WoWko :) Protože které MMORPG má vlastní editor ?? Už ten v NWN1 byl skvělej. *14*
      • No Star Trek Online (hra od rovnakych autorov) ma Foundry editor, ten vsak nie je nic moc. Myslim, ze je to velmy najivne sa domnievat, ze by Foundry v Neverwinter na tom bol lepsie. Ostatne, hry od tohoto studia zatial dieru do sveta neurobili a nemam preco verit, ze tejto sa to podari, skor to bude likvidacny diel serie ...
        • A to je právě ta druhá možnost, na kterou nemyslím, protože bych by nerad kdyby nezachránili NWN :( Tak bych chtěl věřit, že se jim to konečně podaří :)

Ale o STO nejak nevím takže asi jsem tu nic psát neměl, za to se omlouvám.
      • Treba Everquest 2?
      • Star Trek Online ma editor misii (ale nieje to RPG len MMO, tak to sa asi nerata :)
        • STO je normalni mmorpg. Jak jsi proboha prisel na to,ze nejde o rpg?
  • me to netrapi, online hry nehraju
    • kazdy sa dnes chyta legendy a zrobia taku smiesnu farebnu kockatu hru
  • Když slyším o zjednodušování tak mě jde mráz po zádech.
  • Diego, nechápu, proč sis musel měnit jméno na ňákýho Alana. A proč jsi přestal s malováním...
  • Som zvedavy, MMO hry nehram ale toto by som chcel vyskusat. I ked radsej by som bol keby Obsidiani spravili NWN 3 :) pretoze NWN 2 + datadisky (najma Mask of the Betrayer) patria k tomu najlepsiemu z RPG za posledne roky.
    • Doporučuji si zahrát třeba Jade Dynasty nebo Perfect World. Tohle nové NWN se podle mě moc lišit nebude.
  • "místy se lehce zjednoduší pravidla"

No jo, máme tu přeci dobu zjednodušování pro trotly. Samo to bude levelovat, jeden aktivní skill, statistiky pevně dané...už se těším na výsledný produkt, další důvod jít zapálit Cryptic.
  • Kde je skyrim receenze?
  • dalsia skvela herna seria je znicena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit