Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držím palce, ať vydrží nadšení i energie a podaří se to dotáhnout do finální verze. Je vidět, že do toho dáváte srdce a kus sebe. 

• Řdič metra.. můj splněný sen a moc se těším.

Jinak v Praze se "zelenou" vozí jenom náplavy.. rodilí jezdí áčkem. Odjakživa a na tramvajenku. Zejména v těch prvních letech, když už back in service ;)

• To je nějaká úchylka ne? :D :D

Řidim to v praci a pak doma na PC 

na Áčku jezděj převažně couristi ne? Ještě, že tím nemusim...by mi asi hráblo...pokud by to bylo ještě možný teda 

• Takže my rodilí třeba nebydlíme na trase zelené?

• Jo ale moc bych se tím nechlubil :D 

• Já jsem tedy na Praze 1 spokojený. Ale pravda, jestli je to k chlubení nevím :D

• To je okolo Vodičkový a Petrský ne? Pěkný svinstvo teda ...každej je tam permanentně opilej

• cms.jakub-malcharek

Text psala náplava, takže to sedí :D

• orgic

Hra se mi líbí, na to že je to předběžný přístup působí docela odladěně, hezké je nasvícení, chování soupravy při jízdě a tak, ale několik detailů mě irituje.

Předně hra je zřejmě zasazená do doby někdy krátce po začátku provozu, ale názvy stanic, schémata ve vlacích i hlášení jsou dnešní, což k sobě prostě neladí. Stanice Dejvická se jmenovala Leninova, v hlášení se dřív říkalo "trasa A", nikoliv "linka A", jako dnes a tak dále.

Líbilo by se mi, kdyby hra reflektovala i konkrétní dobu, tedy změny po roce 1989, nové soupravy, vizuál ve stanicích... No uvidíme, práce je ještě dost, tak držím autorům palce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit