-
krasne se to pres noc stahlo, zbyva nainstalovat a jde se hrat *4*
-
-
Stáhlo kde? Na gog nebo přes torrent? Tato hra si zasluhuje jen spravedlivé hráče kteří si ji koupí. Bohužel těch ubývá. *9*
-
-
Kdepak, přibývá. Pirátit šlo od začátku, jde jen o to jestli hráč má peníze a vůli si to koupit, což dnes podle mě chápe víc lidí a hry si kupují...
-
naopak, tech pribyva
-
-
s tim muze machrovat jen kkt *5*
-
-
Zdravím,chcem kúpiť CZ verziu, len ma zaujíma niekoľko vecí:
Ad a) HW nároky. Čo je nevyhnutné na plné detaily v rozlíšení 1280x1024 a na FULL HD rozlíšenie (oficiálne doporučené požiadavky ma nezaujímajú)
Je dostačujúci C2D 6750 (default), 2Gb DDRII RAM, GF 285 GTX?
Prípadne tá istá grafika, len procesor i7 2600K a 8 Gb DDR II RAM?
Ad b) Ako je na tom český dabing???
Vopred všetkým ďakujem za postrehy a odpovede! -
-
Vďaka za odpovede!
Ad Corwin: prečo by nemala zvládať na full? Grafika síce vyniká textúrami vo vysokom rozlíšení a to by mohlo mať vplyv, no 1 Gb pamäti sa mi zdá celkom dosť.
Ad Whisp@tiscali.cz: dal si mi nádej :) Dúfam, že to ešte tá 285 GTX plynule vo full HD a max detaily rozbehá.
Ad dabing- :( Veru ste ma nepotešili. Našťastie z videí vyzerá byť anglický dabing celkom schopný.
Ad laker: veď toto. Silokryštály sú však všade vypredané a v Ageme je dodacia doba 1 rok. A ten dabing... Hold, na to mi asi nepomôže ani silnejší comp. -
-
Tím full myslím UBER, což podle mě nezvládne ani moje 470 SuperOC... Ale tak uvidíš, rozhodně ta hra nebude vypadat špatně. *3*
-
-
Je mi to jasné. Ten ubersampling je v každom prípade riadny HW killer. Niekoľkokrát renderovaná scéna... uff. Som zvedavý, či to dá vôbec 580 GTX (s konštantne plynulým fps).
-
-
-
si musis vypozicat silokrystaly z velina zapojit do kompu a morfovat ho. potom ti to pojde. a ked chces dobry cesky dabing tak skus inu realitu, na to budes ale potrebovat vykonnejsi komp.
-
a) pozri doporučené požiadavky *4*
Na C2D 6750... ti hra pôjde hratelne v rozlíšení 1280x1024 a medium detailoch, pri "full hd" , čiže v rozlíšení 1920×1080 ti pojde na low detaily.
Na i7 2600K... pôjde hratelne aj v rozlíšení 1920×1080 a max detaily.
b) český dabing nebude, budú len české titulky.
Na prvej zostave ti to pôjde tak ako je napísané na Win XP (najlepšie udržiavanom), pri druhej zostave je to jedno. -
dabing není, jen titulky... osobně bych si tipnul, že ta grafika to na full nerozjede, bez ohledu na procesor. 2GB ram asi taky budou trochu zpomalovat.
-
-
No chtěl jsem na toho kripla zlodějského něco napsat, ale nestojí mi za to.
Akurát teď zvoní pošta *1* *1* *1* *1* -
-
Tak tak... uz sa to instaluje :D
-
-
Chlapi, pařim už od něděle a je to mazec největší, kdo ještě nemá objednáno ať rychle kliká a kupuje *3*
-
-
Akorát te mince je trošičku dost malinká *1*
-
-
Teda že se ten co krade,směje těm co platí a financují hru, to je docela vrchol ne ? :). Bez platícíh bys nehrál nic.
Jinak objednal jsem si taktéž, potom co jsem dohrál jedničku jsem si nemohl neobjednat. Už se moc těším. -
SKIDROW :-) Je to k vzteku, že piráti (mezi něž patřím) už hrají a poctivě platící (mezi něž nepatřím) ještě musí čekat, ale tak už to holt na PC chodí :-)
-
-
Mě před 10 min byl přivezen:) pořád čumím na warforum a je tam ke stáhnutí jenom EN verze, takže doufám aby to aspoň půl dne vydrželo:D kdo si to stáhne, je pro mě dmnt:) každej kdo v dnešní době vydá hru, kterou nezfouknete za 4h i s pauzou na záchod a obědem by se měla podpořit a ne stahovat. Ámen:D
-
Teda že se ten co krade, směje těm co platí a tím pádem financují hru, to je docela vrchol ne ? :). Bez platícíh bys nehrál nic.
Jinak objednal jsem si taktéž, potom co jsem dohrál jedničku jsem si nemohl neobjednat. Už se moc těším. -
no na konzolích sou většinou hry na netu o tejden dřív :-D
-
Pocit, že nejsem ubohá čorka a parazit mi ten jeden den vynahradí.
-
No tak si ten náskok jednoho dne užij. To nás poctivě platící opravdu vytrhne, počkat dneska ráno na pošťáka nebo až to odemknou na Steamu a GOGu...
-
-
jakej troll si splet Zoltana s hospodkym *1*
-
video not found or acces denied
-
-
ha, teď už to jede
-
-
Tolik mínusek u skoro kazdyho komentare? Nice
-
-
Trolololoútok :D
-
No taky to nechápu. Možná se někdo nudí?
-
-
Ještě jednou se vyspinkám a sběratelská edice je doma! Juche!! *1*
-
-
sa neposer ty cesky chvalenkarsky jebo pridrbany
-
Závidím. Ty kurv.. z JRC mi to neposlaly *10*
-