-
Jak zachránit Final Fantasy XIV???Otázka je proč to dělat??
-
Při čtení recenzí jsem byl jsem fascinovanej co jsou schopni vydávat pod značkou Final Fantasy. To tam nemají něco jako testovací oddělení ?!
-
Rákosníci umí jenom rejžovat, tak ať se nese*ou do herního průmyslu.
-
-
Kuřbuřt: Tak já mezi šikmookýma rozdíl nedělám.
Rappix: Nevim jak ty, ale já nikdy žádnou japonskou hru nehrál. *3* -
-
Tak to tě lituji, přišel jsi o ty nejlepší pecky.
-
-
O ty nedospělé pseudo fantasy hry? Tak to sem přišel o hodně. *3*
-
-
Pěkně si kálíš do tý svojí tlamy a děláš ze sebe idiota.
Nebo si myslíš že si věštec ?
A co sem vůbec lezeš když ty hry nemáš rád?
Snažíš si něco dokazovat na netu protože si náká ubohá troska co? -
-
Máš pravdu xenofobní hovado který pomlouvá něco co nezná je opravdu moudřejší. :D
Tys to bral možná jako soutěž ale já fakt ne :D
Tak se měj hezky :D -
Vypadá to, že tu mám co dočinění s člověkem co musí z diskuze odejít jako vítěz. Budiž, moudřejší (já) ustoupí. *3*
-
Johnytopinka: :D:D:D A ?Chodim sem protože čekám co zase vybliješ a protože tu stále probíhá diskuze a nechápu proč by vůbec měla něco znamenat stáří diskuze?
Ale jo chápu tě seš jen trapnej xenofob kterej by měl podstoupit vasektomii protože by se takhle vadný geny neměly dál šířit.
No už ted mi je jasný, že si opravdu hloupej člověk věštbu sem myslel ironicky tvrdíš, že si žádnou japonskou hru nehrál ale očividně můžeš tvrdit jaký to je pseudo fantasy apod. to fakt dává smysl! :D -
"Nebo si myslíš že si věštec ?" Ne nemyslím si, že jsem věštec a ani nechápu jak tě mohlo napadnout položit si tuto otázku, protože nikde nepíšu žádný věštby. *3*
"A co sem vůbec lezeš když ty hry nemáš rád?" Prostě mi to nedalo a chtěl sem si rýpnout do rákosníků, teda pardon japonců.
"Snažíš si něco dokazovat na netu protože si náká ubohá troska co?" Já nevim, ale to, že se koukáš do dva dny starý novinky jen aby jsi mě mohl "intelektuálně znemožnit" dokazuje, že né já nýbrž ty jsi "ubohá troska". ;)
A pokud bys měl potřebu sem ještě něco psát, tak to nedělej a strč si hlavu do místa, kam slunko nikdy nezasvítí. *3*
-
-
-
-
Takže neděláš určitě rozdíly ani mezi "kulatookýma" ne?
Hmmm tim pádem češi sou třeba hamburgro žrouti ? -
-
Čéče si nás pleteš s Američanama *3*
-
-
Wow ty si pořádnej primitiv.
Přečti si co si napsal a p kco sem napsal já a možná to ten tvůj malinkej mozeček pobere, -
-
Um neděláš rozdíl mezi asiatama a všichni sou podle tebe rákosnící.
Tak předpokládám že nedělš ani rozdíly mezi bílíma a všichni sme např. hamburgro žrouti apod. co je na tom tak těžkýho pochopit? -
Nepobral, tak mi to vysvětli *3*
-
-
-
-
V tom případě nechápu co sem lezeš .
-
-
Rákosníci jsou Vietnamci. Ty jsi debil. Já jen aby se to nepletlo...
-
Mě by zajímalo co by jsi dneska hrál kdyby "rákosníci" (nepleteš si Čínu s Japonskem?) jenom rejžovali rýži.
-
Primitiv spotted!
-
-
Final Fantasy šla do pryč už od X-2... Změna bojovýho systému mi prostě vadí a XIII mě tak naštvala, že jsem jí ani nedohrál tam je ten systém úplně nejhorší. Nejlepší díly jsou pro mě: 4;5;6;7;8...9ka byla pro mě až moc bláznivá a první 3 mě nějak nechytly. Radši než nový díly a MMO odnože by měli udělat pořádnej remake 7ky, ale čistě jen remake nic nebrat nic nepřidávat.
-
-
Ne, isla do <> uz od 10 *7* Posledna dobra FF bola IX na PS1.
-
Remake sedmičky (ale i na PC *1*) bych taky přivítal. Všude se píše, jak je to jedna z nej her, takže bych si jí taky rád zahrál. Podle videjí co jsem viděl by mě to asi hodně bavilo. Jen ty útoky "neviditelných" nepřátel moc nemusím.
PS: Nevíte o nějaké slušné jRPG hře, která se dá dneska sehnat na PC? Jediné co jsem našel je The Last Remnant. -
FF 12 byla parádní ale FF fandové asi neunesli dospělejší příběh a přiblížení se západnímu rpg.
-
-
ja si myslim ze FF fandove neunesli predelani encounter systemu a to ze se museli v boji umet i pohybovat, jinak podle me je 12 taky super akorat me nesedl hlavni hrdina ale tak ono to stejne o nem moc nebylo a bylo to hlavne o ash.
-
Je ta 12 fakt tak dobrá? Nechci hrát nějaký srdceryvný blbosti, kde běhaj děti, ale něco trochu pro dospělé publikum. Podle popisu to vypadá dobře.
-
-
-
na te hre je toho tolik spatne ze misto opravovani/predelavani muzou rovnou udelat novou treba patnactku :))
-
Proč ? Protože je to po patchích dobrá hra a to co se do ní chystá je kewl. :) Proto. A stále ji pár Čechů a Slováků hraje, na Trabii máme gildu.
-
Final Fantasy, jedna z nejlepších herních sérii v historii. Že se jim nepovedl teprve první díl! (hrál jsem I, II, VII, VIII, X, XII, na zbytek se snad někdy dostanu, teď mám v plánu IX), je neskutečné. Držím jim palce s FF XV
-
-
Jakým způsobem sa vybírajů príspěvky na hl. stránku? Podruhé co tam vydím najmínusovanější komentár *7*
-
Nezapomeň na VI, byla moje první a je prosně úžasná.
-
-
Wries: tak si nejdriv zahraj zbytek a pak pis ze se jim nepovedl "teprve" prvni dil. FF X-2 a FF XIII byly tragedie a hovadiny non plus ultra
-
-
X13 sem nehrál ale spoustě lidí se to líbilo stejně tak jako byla spousta lidí zklamaná takže sem ke kecům typu je to tragedie či uber hra spíš skeptickej.
FF X-2 no pár dobrých nápadů tam bylo bohužel je předčily negativa no ale co holt fanoušci neunesli to že FF-X měl špatnej konec tak si za to mužou sami.
-
-
To bylo naposled, co sem si koupil origo mmo hru v preorderu na blind podle preferenci z predchozych dilu. Po tech recenzich, co po vydani vysli, sem to ani nezaktivoval. Snad to kluci sikmooky brzo predelaj.