Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

pro mě už hra roku vyšla a byl ji ghost of tsushima... k cyberpunku 2077 se stavím vlažně, ale mírně pozitivně. Nejsem nějaký velký fanoušek žánru a zasazení mě moc neláká, navíc FPS RPG hry mě moc neberou. No ale zas na druhou stranu, ve světě her není nad kvalitní příběhové single playery a je jasné, že C77 kvalitní bude. Navíc dle všeho co jsem zatím viděl to vypadá, že příběh bude lidský a nebude to do sebe zahleděný filozofický blábol, jak je u žánru cyberpunk zvykem.

No a Keanu je Keanu... a ten korporátní origin mě docela láká + vysouvací čepele jsou vždycky cool.... a pořád mám peníze, co jsem ušetřil za fail the last of us 2.... takže hej, možná poláky podpořím

• TheGGG

sakra a úplně bych zapoměl na demon's souls remake, z toho pro mě ještě může být hra roku...

• victor

Měl jsem dva favority na hru roku Death Stranding a právě Cyberpunk 2077 .

První dopadl tak nějak po dohrání s ohromným Meeeh .

U druhého jsa nalákán především dokonalou atmosférou vůbec prvního traileru k Cyberpunk 2077 sleduji , že vše bohužel směřuje  ke konkurenci pro Watch Dogs ( Imho druhý díl byl díky prostředí Hackers kinders hypíků k nedohrání ) . Nejvíc bolí , že CD projekt viditelně má zásadní omezení celého enginu takže vertikální zábava se nekoná .....bez vznášedel není cyberpunk ať to odpovídá vývoji společnosti sebevíc( realita spíš bude dle BladeRunnera 2049 ) ...Imho zase ten trailer tam taky nepřijeli ve starém porsche :((((( 

Teď nejvíc věřím v Baldurs Gate 3 ...

• ghostrunner dam na switch na pc to mezi AAA titulky jako legion , cyberpunk co vyjdou vubec nepatři

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit