Přejít na výpis diskuzí
Jaká obálka letošního Levelu se vám líbila nejvíce?
29.12.2016 | Redakce Games.cz
46 příspěvků
-
to pozadí máš kde?
-
Máš sice pravdu, ALE i přesto podle mě Level vypadá neskutečně pěkně a "in", díky prostému textu a čistému zpracování. Připomíná mi to vzhled hry Superhot. Navíc grafik využívá dobrých kombinací barev, viz obálka s Mafii 3(Červená na bíle, bílá na červené) a obálka s Geraltem, kde oranžový nápis kontrastuje s dominantní modrou košilí zaklínače, podobně jako pohár v jeho ruce.
Žádná z obálek sice nemá na tu s Watch_Dogs, která byla lepší než hra samotná, ale pořád působí daleko profesionálněji než konkurence. Připočteme-li k tomu, že Level nemá hry zdarma k časopisu a má jasný font, klasickou černou na bílé a daleko více textu než obrázků, tak si z toho myslím, že Level jde po cílové skupině, které jde hlavně o čtení. Čímž chci říct, že by mohlo být daleko hůře.
Každopádně bych si nestěžoval, kdyby remastrovali staré čísla s obálkou, která se nebude kroutit. *1* -
Obálky jsou fajn, máte hlas, ale spíš bych chtěl popřát do příštího roku nekonečnou inspiraci při vytváření dalších článků :)
-
Já jsem to přinesl, protože se mi to líbilo a byl jsem zvědavý na hodnocení člověka, který tomu rozumí více než já.
-
Score že má vlastní? Kouknul jsem jim na archiv čísel a nevidim tam rozdíl.
-
LEVEL 265 - Poslední Geraltovo dobrodružství - Nejlepší hra, nejlepší soundtrack, nejlepší rpg tak teď ještě nejlepší obálku, poď mi! *1*
-
Nebo novou Final Fantasy.
-
tos nehrál novej Metal Gear Solid (witcher is love, witcher is life)
-
Mám games rád, ale obálka čeho? Převzatých obrázků z krabic her? Kdyby ty obrázky byly aspoň Vašw tvorba *7*
-
https://images6.alphacoders.com/593/593553.jpg
Není zač. Logo si tam snad photoshopneš za pár minut sám. -
Kdovi jestli na ty obrazky maji prava nebo se jedna o plagiatorstvi
-
mě se to taky líbí, ale ne protože nějaký učitel řekl, že je to na dobré úrovni
-
co třeba vytvořit vlastní jako konkurence nebo každý jiný časopis? *15* (reakce typu už si někdy dělal časopis nebo ukaž svoje dílo si strčte za klobouk :))
-
pošli mi prosím ten obrázek z Dirt Rally, děkuji
-
Uvažoval jsem nad Samorostem, protože je to prostě nádherně malebná obálka, ale nakonec vyhrál XCOM. Ale upřímně, tento rok byly obálky trošku slabší. Minulý rok jsem měl teda více favoritů.
-
On tohle ještě někdo kupuje a čte?
-
Jo no, měli by se stydět, že na obálku herního časopisu dávají herní wallpapery. *7*
-
Je to fakt těžké, jedna obálka je lepší než druhá. Jak se safra rozhodnout? *1*
Lidi nebečte furt nad tím, že se vám něco nelíbí a předveďte svou obálku. -
Vsechno jsou to jen prebrane artworky :-/ Kdyby aspon umistil grafik xichty redakce do toho XCOMu ... :-/
Kdepak, ty tam jsou obalky typu DAYZ ktere znamenaly alespon nejakou praci a originalni vysledek... -
Ten Zaklínač je stejně ale kýč jako prase. Od obálky až po hudbu...