-
Cyberpunk 2077 jenoznačně ! Poslední velká největší hra kterou si "užiju" (rozjedu)na Své 770GTX :D
https://www.techspot.com/news/87764-amazon-confirms-nvidia-rtx-3060-ti-price-next.html Očekávaná 3060 rtx opravdu nebude kolem 350$ a spíše se vyprodá celkem rychle nevadí no... Tak nějak jsem to s tím jak to nezmákli s ostatníma Ampérama čekal. I když tahle strategie nebude moc nápomocna ani do budoucna.
-
Sice nevychazi, ale od (nekde jsem cetl ze 15.) prosince (vim ze jsem nekde jinde psal jiny datum) bude EA play na Game Passu, takze pro me "vyjde" napr FIFA :)
Jinak su na ten Empire of Sin od manzelu zvedavej.
-
Twin mirror nevychází na PC, vychází na epic games. Jedná se o exkluzivitu. PC verze vychází až za rok.
-
-
jen jim dej co proto, a ještě líp, nevychází to na platformě PC ale CCP
-
Tak na PC už 5 let nic nevyšlo (dle vaší logiky), buď to vychátí na GOGu, Battlennetu, Uplay-ji, MS-Storu, Steamu, Epicu, nebo Originu...
-
Vychází na pc jen na Steam verzi třeba čekat na příští rok.
-
tWiN MirRor NeVyCHÁzí Na Pc, vYcHáZí na EpIC
-
Není to trošku jako říct, že rohlík není jídlo, protože je to pečivo?
-
-
Ne? Je to stejný jako ps4/xbox, je to exkluzivita. Ta hra nejde koupit nikde, ani od vývojáře. Mám epic, mám tam spoustu free her, ale to je tak všechno, nepotřebuji tam nic kupovat.
Je to jako říct, rohlík koupíš v pekárně, ale už nikdo neřekne, že jen v penam pekárně.
-
-
Když už si tam ty pokrytče bereš hry "zadarmo", tak už si tam ty hry klidně i kupuj. :) Osobně mám proti Epicu spoustu věcí, ale nepoužívám ho vůbec. Tady pan hrdina si stěžuje na praktiky, ale když se mu to hodí, tak si rád soustíčko ukousne. Jsi k smíchu, alespoň se tu nesnaž o osvětu. :) Navíc ty tvoje bláboly a bludy nedávají smysl. :)
-
To, že to vychází na PC znamená, že to pustíš na PC.
To jak se k tomu dostaneš je v podstatě vedlejší. To je stejné jak říct, že to nevychází na PS4 a PS5 protože to vychází na PS store
Kašli na ten hejt a buď rád, že tu není monopol steamu.
-
-
-
-
No vidím to jen na Cyberpunk a to jen podle recenzí a to same u Empire of Sin, tam ale citim provar spis :)